İkili testim yüksek çıktı.

Üç gündür eşimle takıldık kaldık buraya yha zehir ettiler bana uc günü ne güzel devam eden bi gebeliğim vardı ağrısız sızısız istifrasiz ağrılarım basladi karnimda dun hep yattim
Uclu yaptircam bi araştırma tarihine kadar inşallah yapar drum 16.3 hf likken gitcem üçlü ye geldim diycem bakalim hayırlısı ondada böyle mi çıkar yine acaba çıkarsa gidicez araştırmaya sıvıya

Ne kadara yapılıyor o testler olduğum il antalya benim fiyat ilgili bi Bilgi bulamadım bende
6 bin odedik ben de konyadayim ama kani burda bi saglik kabininde verdim anlasmalari varmis kargoyla gonderdiler ankaraya gitmeme gerek kalmadi

6 bin odedik ben de konyadayim ama kani burda bi saglik kabininde verdim anlasmalari varmis kargoyla gonderdiler ankaraya gitmeme gerek kalmadi
Anladım canım. 16 hf yi bekliyorum bende üçlü test yaptırmak da istiyorum ordan yetisebilirsem üçlüde de sıkıntı çıkarsa sıvı aldircam neyin ne olduğu çıksın bebisimde diye. O zamana kadar baska bir dr görüşü daha alacam kendi drumada neden bazi değerleri yazmamış ikili test kagidina onuda sorucam

Amniyosentezden korktum ben bide bekleme suresi cok oldugu icin nifty yaptirdim hayirlisi olsun hakkimizda

On güne çıkar demişti bana oradaki Bilgi verenler en erken
Amniyosentezden korktum ben bide bekleme suresi cok oldugu icin nifty yaptirdim hayirlisi olsun hakkimizda
Maalesef onu yaptırma durumum yok yaza denk gelseydi bu gebelik ve böyle sıkıntılı deselerdi yaptırırdim her türlü yazin ama okadar araştırma yaptım ablamın gorumceside sıvı aldırmış birşey olmamış YouTube'den de izledim gördüm okudum ilk 24 saat bir iki guun kendini cok dikkat ediyon okadarlik . İnşallah bir sıkıntı çıkmaz da gerek duyulmaz Rabbim büyüktür

On güne çıkar demişti bana oradaki Bilgi verenler en erken
Daha 14. Haftadayim 16. Haftada yapiliyor 20 gunde sonuc cikar dediler 1 ay beklemek istemedim yani imkan meselesi tabiki imkanim olmasa mecbur bekleyecektim

Ben bisey olur endisesiyle degil de igneden korktugum icin cesaret edemedim :)

Daha 14. Haftadayim 16. Haftada yapiliyor 20 gunde sonuc cikar dediler 1 ay beklemek istemedim yani imkan meselesi tabiki imkanim olmasa mecbur bekleyecektim
Banada 17 hf dan sonra yapılıyor demislerdi bende salı günü 14 hf lik diye gittim üç guntdaha öndeydi 14.3 du masallah bebiş durumda burda normal hersey ama kanın yüksek o neden yüksek onu araştırılarlar büyük ihtimalle de sıvı alımını önerirler demisti öylede oldu. 16 lik olunca ay sonuna randevu aldım üçlü icin 17 yr kadar çıkarsa sonucu yinede böyle ihtimal sunarlarsa araştırma Hastanesi'ne perinatoloji bölümüne gidicem ondan sonraki hf da detaylı ultrason ve organ tarama icin randevu alicam hayrlisi ile düşüncem bu sekilde olmadj birde özel hastenede muayene olmayida düşünüyorum sıvı öncesi tek dr la kalmak istemiyorum

Merhaba nifty test sonucum geldi sukur herhangi genetik risk saptanmamis saglikla gelsin bebeklerimiz

Canım gözün aydın çok şükür senin neden riskli çıkmıştı ikili test? Kan değerleri ve ense kalınlığı kaçtı acaba ?
Ense kalinligi kacti hatirlamiyorum ama ultrasonda doktorumun olcumleri gayet normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…