İkili testte papp a yüksekliği

Ankaradayım ben. İlk 11 haftalığa kadar devlete gittim canım. sonra uzak kalıyordu bide özel olsun dedik evimize yakın yer tercih ettik öyle sonra da bunlarla uğraştım hep
Anladım canm böyle durumlarda sadece bir doktor ile kalma farklı doktorlara da git gerekirse profesöre git yani şuan senin durumun çok normal kendine üzüntü yapma yok yere aynı şeyleri bende yaşadım hiç takılmadım o değere

Anladım canm böyle durumlarda sadece bir doktor ile kalma farklı doktorlara da git gerekirse profesöre git yani şuan senin durumun çok normal kendine üzüntü yapma yok yere aynı şeyleri bende yaşadım hiç takılmadım o değere
Başka doktorlara gösterdik normal dediler hep canım. Bu doktor ışte benim pskolojimi bozdu. 10 gün önce başka bi doktor radyoloji uzmanı inceledi. Doopler e girdim belki biliyosundur orda da bebek normal herşey normal korkma dedi. 1 hafta önden gidiyo canım hatta.

Başka doktorlara gösterdik normal dediler hep canım. Bu doktor ışte benim pskolojimi bozdu. 10 gün önce başka bi doktor radyoloji uzmanı inceledi. Doopler e girdim belki biliyosundur orda da bebek normal herşey normal korkma dedi. 1 hafta önden gidiyo canım hatta.
Ne güzel sevindim canm Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin hamileliğin tadını çıkar insan sonra özlüyor :)

Merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum ve inanilmaz kötü durumdayım. Normalde testim normal çıkıyo ama PaPpa seviyesi 5.7 Mom çıkıyor ve doktor direk amniyosentez önerdi bunu da yaptırmak istemiyorum. Bu durumda araştırma yaptım ama yazan kimse yok. Sizi gördüm . Bebeğiniz doğdu mu ne gibi şeyler yaşadınız? sağlık durumu nasıl. .
ayrintili ultrasona yonlendirmislerdi beni amniyosentez yaptrma bence riskli bebegim dogdu su an maasallah cok saglikli hatta boyu ve kilosu ayina gore fazla bile.risk degerleri dusukse sikinti cikmaz insallah 20.haftadan sonra ayrintili ultrasona git

ayrintili ultrasona yonlendirmislerdi beni amniyosentez yaptrma bence riskli bebegim dogdu su an maasallah cok saglikli hatta boyu ve kilosu ayina gore fazla bile.risk degerleri dusukse sikinti cikmaz insallah 20.haftadan sonra ayrintili ultrasona git
Doktorumu değiştirdim canım. 1 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var . bu doktor bebek için gayet sağlıklı dedi çok şükür . Inşallah ayrıntılı ultrasondada bi problem çıkmaz

Merhaba uzernden baya zaman gecmis ama benimde papp a mom 2.64 sizinki duzeltilmis mom haliylemiydi bu deger benimkide cok yuksekmi doktor ayrintili ultrasonumu perinatolojide yaptirmami soylemisti bu deger yuzunden

Back
X