İkili ttarama testim riskliymiş

şu an da 3500e falan bulunur heralde. ama 2200 bana az geldi ben de daha yeni araştırdım da.
Aslında 2.800 fiyat verdiler bana da.. Eşim indirim yaptı..fiyatı şuan ben çok net hatırlamıyorum malum kafam tamamen gidik durumdaydı eşim ilgilendi zaten hatırladığım kadarıyla dedim belki 2.200 değildir de 2.400 falandır bilemiyorum şuan.. Ama şunu da söyleyeyim aynı firma farklı kişilere farklı fiyatlar da veriyor.. Benimle aynı firmadan yapanlar var hepimiz farklı fiyatlara yapmışız..

Bu arada sizinle konuştuk mu bilmiyorum sizinde mi ikilide şüpheli bir durum çıktı da araştırınız yoksa ikili hiç yaptırmam direk bunu mu yaptırayım dediniz??

yok sizinle konuşmadık sanırım.
ben ikili yaptırmayayım direk bunu yaptırayım dedim. Benimle aynı anda kuzenim de gebe aynı yaştayız. O beni biraz gazladı 30 yaş üstüyüz riskliyiz bilmem ne diye.
kendi direk bunu yaptırdı. 7bin gibi bir fiyat verdi benim kuzen.
Bana çok geldi. Kendi doktoruma sordum. O da 3-5bin arası değişir soralım senin için dedi. 3500 dedi sonra cinsiyet falan öğrenmeden sadece down bakmak için. Çeşitleri de varmış bunun sanırım.
Ama doktorum ultrasonda ben risk görsem zaten ikiliyle uğraştırmam ben yönlendiririm gerek yok dedi. İkiliyi de prosedür diye yapıyoruz zaten dedi.
Kuzenimin de aynı şeyleri demişti doktor ama bizimkinin çok parası da yok neden yaptırdı bilmiyorum evhamlık işte.

Anladım canım.. Bence de doktoru dinlemek en iyisi.. Çünkü mesela benim ikili riskli çıktı doktor yaptırmalı sın dedi ense kalınlığı da çok yoktu ama normale göre yüksekti.. Yaptırdım öğrendim.. Sçsonra tekrar hamile kaldım bu bebeğimde doktora sordum yaptırayım içim tam rahat etsin diye bana da hiç gerek yok dedi. Ama fiyatlar baya uçuk gerçekten..

çok şükür bir sorun çıkmamış
konu sahibinin de bir şey çıkmayacak bence. Yaptırıp içi rahat etsin.

İnşallah canım ya inşallah benim gibi olan şifa isteyen herkesin rabbim dermanı olsun ultrasonda bi döküntü yok hersey normla diyor ama ultrasonda kesin bilgi vermez diyor ...hayır anlamadığım ikili tarama testi kesin sonuç çıkarmaz Ultrason kesim sonuç göstermez biz bunları niye yapıyoruz ozman anlamadım gitti bakıyorum ensesi normal değerleri normal ....ya olur herşey Allah’tandır başım üstünde yeri var bebeğimin Ne olursa olsun ...ama hayvan gibi cevap veriyorlar bi vebal miş günü davranıyorlar insanları üzüyorlar

Canım merhaba, benim bebeğimde ense kalınlığı 2,4 mm olarak ölçüldü ve doktor yüksek olduğunu söyleyince fetal dna testi yaptırdık. Türkiyede tek merkezi Ankara’da bu testin. Ben 2500 liraya yaptırdım. Yurtdışına gönderilenler de yaklaşık 3bin-3500 tl civarı. Annenin kanından bebeğin dna sına ulaşarak 70 küsür sendrom inceleniyor. Şu an Sonuçları bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…