öncelikle merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ben yaptırdım pişmanım keşke yaptırmasaydım riskli çıktı hayatım karardı hamileliğimin tadını çıkaramadım eğer ne olursa olsun bu bebeği istiyorum diyorsanız benim fikrim yaptırmayın 9 ay boyu gözyaşı dökmektense karnımızdaki bebeğede zarar veriyoruz üzlmekle ben takmıyorum yani çalışıyorum herşeyi rabbime bıraktımhamıle degılım..öyleydım ama kaybettım..eger tekrar olsaydım yaptırırdım..degısen bişi olmazdı aldırmazdım ama yaptırırdım yinede...bundan korma öyle sonuc cıkıp sapasaglam hikayeler duyuyoruz burda..sen yaptır belkı cok rahatlıycaksın..belkı üzülüceksın ama o senın evladın...zaten kesın dgl ki..dedıgım gıbı sonuclar kötü bıle cıksa bebek sapasaglam dogabılıyor..
öncelikle merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ben yaptırdım pişmanım keşke yaptırmasaydım riskli çıktı hayatım karardı hamileliğimin tadını çıkaramadım eğer ne olursa olsun bu bebeği istiyorum diyorsanız benim fikrim yaptırmayın 9 ay boyu gözyaşı dökmektense karnımızdaki bebeğede zarar veriyoruz üzlmekle ben takmıyorum yani çalışıyorum herşeyi rabbime bıraktım
bencede tatlım herşey güzel olacak inşallah o benim bebeğim rabbime emanet rabbim sağlıklı sıhatli versin cümlemizin yavrusunuallah sizin içinde bebeğiniz içinde hayırlısını nasip etsin gönlünüzü ferah tutun allah bilir ve ne gelirse ondan gelir diye düşünenlerdenim sadece inanmak gerek çok sağlıklı bir bebeğim olacağına inanıyorum inşallah sizinde öyle olacak allahın izniyle kendinizi üzmeyin çünkü onlar bizimle sevinip bizimle üzülüyor hissediyorlar o yüzden hep iyi düşünün inanın herşey iyi olacak
hem mevla ne verirse güzelini verir hayat bir imtihan değilmi zaten.........
arkadaşlar haftaya ikili test yaptırmam gerekiyormuş fakat yaptırmak istemiyorum üçlü testide yaptırmak istemiyorum. 6 hafta boyunca aşırı kanamalar yaşadım her kan pıhtıları düşüşünde bebek gitti diye çok ağladım hatta bir defasında resmen içimden kocaman bir parça çıktı dayanılmaz sancı bel ağrısı fakat çok şükür bebeğim sağlıklıymış.her düştü diye ağlayışımda rabbim sağlıklı ve hayırlıysa nasip et diye yalvardım allaha.eşim yaptıralım diyor ısrarla ama içimde bir korku var test sonucunda bir ihtimal risk çıkarsa nasıl kıyarım yavrumuza o yüzden rabbim sağlıklısını hayırlısını versin diyorum yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum.
sizler ne diyorsunuz bu konuya?
arkadaşlar haftaya ikili test yaptırmam gerekiyormuş fakat yaptırmak istemiyorum üçlü testide yaptırmak istemiyorum. 6 hafta boyunca aşırı kanamalar yaşadım her kan pıhtıları düşüşünde bebek gitti diye çok ağladım hatta bir defasında resmen içimden kocaman bir parça çıktı dayanılmaz sancı bel ağrısı fakat çok şükür bebeğim sağlıklıymış.her düştü diye ağlayışımda rabbim sağlıklı ve hayırlıysa nasip et diye yalvardım allaha.eşim yaptıralım diyor ısrarla ama içimde bir korku var test sonucunda bir ihtimal risk çıkarsa nasıl kıyarım yavrumuza o yüzden rabbim sağlıklısını hayırlısını versin diyorum yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum.
sizler ne diyorsunuz bu konuya?
11.haftamızda doktorum sorduğunda ilk sorum "bebekte bi sorun varsa müdahale edebiliyor musunuz,tedavisi olan sıkıntılar olabilir mi" oldu.Doktorum da kesinlikle sorunlara müdahele edemediklerini sadece kürtaj için yapıldığını söyledi.Bu testleriyle kötü sonuçlar alıp (down sendromu vb) 9 ay sıkıntısını çekip sapasağlam bebek doğuranlar var yakından tanıdığım.Bu örnekler olmasa bile ben kürtajı düşünmediğim için test yaptırmadım.Eşim de ailelerimiz de bana destek verdi. Eksik de olsa,tam da olsa o benim canımdan kanımdan sevdiğimden bir parça.Alnıma yazılıysa özürlü evlat testlerim iyi de çıkabilir.Kafamı bulandırmanın alemi yok diye düşündüm.Veren alır canı.Onca günahım varken bir de katil olamam ben.Dualarımız önce sağlıklı sonra hayırlı evlat.En son da cinsiyet tabi.Rabbim herkese hayırlı evlat versin.Gönlümüzdeki bizlere hayırlı kılsın...
doktorum ikili üçlü test yaptırmayı düşünür müsün diye sordu ve kararsız olduğumu söyledim... sonucu öğrendiğinde tavrın ne olur diye de sordu bebeğimi aldırmayı düşünmem dedim o zaman testleri yaptırmana gerek yok dedi ben de yaptırmıcam... rabbimiz hayırlı sağlıklı takva sahibi evlatlar nasip eylesin hepimize...
allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım.ben maalesef bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim
canım allah sabırlar versin.bişey sorabilirmiyim.bizde kan uyuşmalığı vardı 6.hfta leekelenme cuma günü de tekrar lekelenme oldu 3 gece hastahanede yattım.senin bebeğine ne oldu
allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım.ben maalesef bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?