ikili üçlü test yaptırmayan yaptırmak istemeyen?

balah başın sağolsun canım benim yazdığını okurken gözyaşlarına boğuldum umarım tez zamanda bir evladın olur onu kucağına alıp sarıp sarmalarsın
test e gelince hanımlar ben çok korkuyorum henüz yaptırmadım ama mecburen yaptıracam belki bazı durumlar için önlem alınabilir

Bende çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakta herkes bir şey söyledi kimisi down sendromlu çıkmış teste ama doğunca sağlıklı olduğunu görmüşler. Bir arkadaşım down sendromlu çıkarsa aldırır mısın diye sordu , Allah korusun öyle bile çıkmış olsa aldırmayı düşünmek bile istemiyorum. Salı günü 2 li test yaptırdım ayın 24 nde alacağım sonuçları Allahın izniyle iyi çıkması için dua ediyorum

ben de herhangi bir sorun olduğunda kürtajı düşünmediğim için ikili testi yaptırmadım, şimdi üçlü test zamanı geldi ama onuda yaptırmıcam.
kafamı bulandırmanın, zaten zor olan hayatımı daha da zorlaştırmanın bi manası yok.ne gelirse allahtan.
hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

2 Li testin sonucunu dün öğrendim gayet iyi test sonuçların dedi doktorum çok şükür :) Darısı test yaptıran yaptırmayan herkesin başına aminnnn

ikili testi yaptırdım. ultrasonda sorun yok,ama kan testi yüksek geldi doktoruma.

T-hcg 285,4 IU/ml 3,69

şeklindeki sonuç doktoru endişelendirdi. şimdi beni bir merkeze yönlendirdi;fetus sağlığı araştırma ve tanı

anladığım kadarıyla ayrıntılı ultrason çekilecek.
bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım edebilir mi???

Yazdıklarınızı okuduktan sonra kafam çok karıştı 6 ay önce bebeğimin kalp atışları durdu ,kürtaj oldum çok sıkıntılar çektim.Şimdi 12 haftanın içinde hamileyim.1 hafta sonra 2li tarama için çağırdı doktor.Çok endişeliyim daha şimdiden Kötü düşünmek bile istemiyorum.

Rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin... çok ciddi bir durum yaşamışsın,şimdi endişelenmen gayet doğal. unutmamak lazım ki bu testlerdeki sonuçlar kesin değil. olası durumları görmek istiyorum,testin sonucunu kafama takmayacağım diyorsan 2li testi yaptır,ama sonuçta herhangi bir durum moralini bozacaksa yaptırma...

dualarını eksik etme,Allah yardımcımız olsun....

bende geçen haftA yaptırdım bu testi.
sonuçlarım yaşıma göre 790 da 1 ama alınan kana göre 10000 de 1 çıktı yani şükürler olsun iyi çıktı.

Çok zorlu bi gebelik yaşıyorum.Aşırı bulantı ve kusma 1 temmuz olan kontrolume sürekli kan kustugum icin erken gitmek zorunda kaldık ve ikili tarama testini de yaptırdım.Şükürler olsun ki temiz çıktıı :))))))) Huzurluyum :)

Ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım. sadece ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı.o kadar..

kesinlikle haklısın canım aynı şekilde düşünüyorum

Haftalardır düşünüyorum ama yaptığım araştırmalar sonucu anladım ki istatistiksel bi durum, müdahale de yok, o benim yavrum herşeyiyle ve ben o doğan kadar stres yaşamak istemiyorum, mutlu bi anne yavrusunada iyi bakar, ikili taramada yaptırmadım şimdi , üçlü tarama var ayrıca Bebeğimi merak ediyorum tarama için değil ama kalp atışı nasıl durumu ne büyüdümü cinsiyeti ne onları Merak ediyorum bakalım hayırlısı ne zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…