Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Benim 2li ve 3lu zamanim gecti ve ikisini de yaptirmadim. Sadece risk belirleyen testlerle hamileligimi zehir etmek istemiyorum. Doktorum sordugunda herhangi bi tedavi imkani yok degil mi sadece risk soyluyosunuz dedim.evet dedi. Bi ihtimal yani sadece. İstemedigimi soyledim. Ayrintili ultrasona gircem sadece.
Bu testleri yaptirmak eger bebegini aldirmayi dusunmuyorsan akil kari degil. Sonucta kucuk bi risk de ciksa tedirgin olup kalan 6ayi boyle gecireceksin.
Aslında ben de böyle düşünüyorum fakat hem kendi doktorum hem çevremdeki herkes çok şaşırdı böyle düşünmeme herkes yaptırıyor sen neden yaptırmıyorsun dediler ben de etkilendim
Bana da dediler bu tarz seyleri. Ama cevremde cok gordum hamileligi i ziyan edip de saglikli bebekleri olanlari. Stres her sekilde zararli bebege sonucta. Ya riski gectim o ikili testin sonuclari 1-2 haftada cikiyor o arada yaptigim stres bile yeterdi bana. O neden yaptirmiyosun diyenlerin cogu bisey oldugunda vah vah deyip gececekler ne yasadigini sen bileceksin.
Doğru söylüyorsunuz aslında ama hala çok kararsızım bi yandan yaptır neyse öğren diyorum kendime bi yandan da yaptırıp boşuna stres yapma gerek yok
Merhaba hanımlar, doktor haftaya ikili test için çağırdı ben internetten biraz araştırma yaptım sadece risk belirlemeye yönelik seyler sanırım kesin sonuç vermiyor. Bana sadece kafa karıştırıcı birsey gibi geldi. Herkes bu testleri yaptırıyor mu hiçbirini yaptırmayan var mi aranızda
Bana da dediler bu tarz seyleri. Ama cevremde cok gordum hamileligi i ziyan edip de saglikli bebekleri olanlari. Stres her sekilde zararli bebege sonucta. Ya riski gectim o ikili testin sonuclari 1-2 haftada cikiyor o arada yaptigim stres bile yeterdi bana. O neden yaptirmiyosun diyenlerin cogu bisey oldugunda vah vah deyip gececekler ne yasadigini sen bileceksin.
Merhaba hanımlar, doktor haftaya ikili test için çağırdı ben internetten biraz araştırma yaptım sadece risk belirlemeye yönelik seyler sanırım kesin sonuç vermiyor. Bana sadece kafa karıştırıcı birsey gibi geldi. Herkes bu testleri yaptırıyor mu hiçbirini yaptırmayan var mi aranızda
Ben ikili test yaptırdım sonuç iyi çıktı üçlü test yaptırmak gerekiyor mu farklı bir test mi bu üçlü test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?