- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.560
- 898
Karaktersizlik sınırını aşıyo bu erkekler bana dese bitti diye tamam der silerim bu arkadaş bide "yalandan nefret ederdi" ironiye bak. Tüm hata benim nasıl anlamadım ben kim bilir kız beni öğrenseydi ne çok hakaret edicekti arkamdan
Allah nasip etmedi de olmadı işte kim bilir ne kadar üzülcektim hoş gene içim paramparça olduHayat tecrubelerle dolu canim..
İyisiyle kotusuyle..
Her iste bir hayir vardir..
Ne kadar iyi anlarsın beni bak vallahi midem bulanıyo düşündükçe soyut acı fiziksel acıya dönüştü herşeyi geçtim nasıl kandırmacadır bu ya seviyorum diyip sevmezsin anlarım biri varken başkasını afedersin neresine sokuyo bunlarGuzelim, ben de seninle ayni duruma dustum diyebilirim. Guya evlenecektik bir de, cocuklarimizin isimlerini bile secmistikSerefsizlik dizboyu, oturacagimiz eve bile bakmistik, tam rezalet yani.Utancimdan basima geleni kimseye anlatamadim, yazdigim ilk yer su an, senin konun.
26 yasinda geldi bunlar basima, yani salaklikta sinir tanimadim ben de.
Benimle konuşurken kim bilir içinden ne aptal kız demiştir hareketlerinde bi gariplik vardı zaten nasıl oluyoda anlamadım derdin nedir demedim kendime kızıyorum o arıcak diye saatlerisen nerden bilesin ki.o yüzden asla kendinden iğrenme.asla kendini suçlama.hepsi onun şerefsizliği.allahından bulsun.
Tabiki şükrediyorum daha rezil bi anın ortasında kalabilirdim fakat üzülmedim kızmadım incinmedim dersem yalan konuşurum benim görceğimi bile bile ilan-ı aşk etmesi irite edici. Ben insan değil miydim bu ne terbiyesizlik ya madem açgözlüydün bana insan gibi söyle hem yalan dolan dönüyor hem dalga geçermiş gibi aptalca şeyler yapıyor ah nasıl kırıldım yaNefret edecegine şükret bence. Zararın neresinden dönersin kardır
Adam oladıgı belli ve bunu da isbat etmişTabiki şükrediyorum daha rezil bi anın ortasında kalabilirdim fakat üzülmedim kızmadım incinmedim dersem yalan konuşurum benim görceğimi bile bile ilan-ı aşk etmesi irite edici. Ben insan değil miydim bu ne terbiyesizlik ya madem açgözlüydün bana insan gibi söyle hem yalan dolan dönüyor hem dalga geçermiş gibi aptalca şeyler yapıyor ah nasıl kırıldım ya
Aptal yerine konmak neymiş anlar umarım kimsenin peşindrn koşmadım insan gibi bekledim taşkınlık yapmadım adam olup baskası var diyemiyo bile bu kadarına bile değer görülmemişim demekSen ona güvendin ve bu senin suçun değil sonuçta alnında yazmıyor nasıl biri olduğu. Şükür ki görmüşsün bunu ya bilmeseydin daha çok bağlansaydın? Ayrıca kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez suan o sana böyle bişey yaptıysa üzdüyse onada aynı şekilde davrananlar üzenler olacaktır
Farkettiğim anda engelledim genede birinin eğlencesi olduğum fikri beni küçültüyor iğrenç adam !!Bilmiyormuşsun ki bilipte devam etseydin o zaman kendini de suçlayabilirdin fakat bu hikayede adam suçlu.
Şimdi ikimizden de nefret ettim işte umarım bu heyecan ona yetmiştir nasıl olgundu nasıl güven vericiydi konuşmaları şimdi diyorum o yaptıysa herkes yapar hem bendeki inancını silip attı hem bnm güvenimi yıktı değdi mi acabane güzel yazmışsın kocaman insanlarız cidden çok mu zor 'istemiyorum' demek dimi. Heyecan hoşlarına gidiyor işte, o heyecan içinde kendilerine bikaç tane oyuncak buluyolar oluyo bitiyo. Boşver gelmiş, geçmiş
Ne kadar iyi anlarsın beni bak vallahi midem bulanıyo düşündükçe soyut acı fiziksel acıya dönüştü herşeyi geçtim nasıl kandırmacadır bu ya seviyorum diyip sevmezsin anlarım biri varken başkasını afedersin neresine sokuyo bunlar
Benimle konuşurken kim bilir içinden ne aptal kız demiştir hareketlerinde bi gariplik vardı zaten nasıl oluyoda anlamadım derdin nedir demedim kendime kızıyorum o arıcak diye saatleri
sayarken 2. eğlencesi olmuşum
Hesap dönsün ona belki anlar bu işlerin basit olmadığını koca koca 3 insanın gururu bu en özel mahremiyeti ya bi hiç uğruna kandırmak nedir doyumsuzdu madem söyleseydi adam gibi çekilirdim utanmadan akrabam diyor insan deli oluyor yaHiç boşuna sıkma canını, kötü ile tanışacaksın ki iyi olanın kıymetini bilebilesin. Böyle erkekler zaten ne biri ile mutlu olabilir, ne birini mutlu edebilir. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner... Bir bakmışsın günün birinde başka biri sana yaşattıklarının intikamını alır ondan, hiç bilmeden...
Ayrı şehirdeyiz durduk yere soğukluklar falan oldu neyse bide insan niye akrabasına kalpli durumlar koyar ki ahh işte aptalım ben aptal yaNasil gariplikler vardi mesela? Bu arada ayni sehirdemi yasiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?