Ayrı şehirdeyiz durduk yere soğukluklar falan oldu neyse bide insan niye akrabasına kalpli durumlar koyar ki ahh işte aptalım ben aptal ya
Yeniydi zaten diyorum ya daha ilişki tam oturmamıştı o yüzden aldatmak olarak görmüyorum yalanlar silsilesi buNasil tanismistiniz? Ne kadar sürdü birlikteliginiz?
Kalpli durum 3-4 gündür vardı bugün bişiler daha eklemiş o zmn anladımKalpli durum ne demek ne yazmis tam olarak? Ne zaman oldu bu?
Kalpli durum 3-4 gündür vardı bugün bişiler daha eklemiş o zmn anladım
26Yasi kac bu adinin?
Yok be buna kızıyorum zaten ilişkiler ne kadar basite inmiş ya tiksinçliklerle dolu entrika oyunları insanı kendinden soğutuyolarInanamiyorum ya koskoca 26 yasinda adam mi yapiyo bunlari? Bende liseli falan sandim. Rezil herif!!
yanlış tespit canım senin gibilere metres denmiyor, ama o adam gibilere p..şt deniyor haberin olaSenden de nefret ediyorum kendimden de. Nankör bir ölümlü olduğunu unutup güvenmiştim ne kadar ucuz bir güvenim varmış ki senin gibi birine inandım. Tam olarak aldatılmak sayılmaz çünkü ilişkimiz düzende değildi bu düpedüz "parmağında oynatma"!!
İlk başlarda iyiydik sevdiğini bile söylemişti bana çok kaptırmayayım kendimi dedim geri çekildim hep hani normal dozundaydı. Sonra bi kaç tartışma yaşadık biraz kırgın kaldık bu aralarda facede falan bi kız adı geçer oldu sordum kim bu falan diye işte akrabam severim iyidir aramız bilmem ne dedi.
Yeniyiz daha diye aileyi bilmiyorum tabi bugün bi gördüğüm cümle kafama denk etti o akrabası falan değil bildiğin sevgiliymiş bizim kırgın olduğumuz zamanda ayarlamış belli. Düşünüyorumda böle 2-3 gün içinde kimse kimseyi bulmaz öncesi vardır bence hadi onu geçtim nasıl kabak gibi yazıyodunda ben anlamadım ya!! Bildiğin sevgilisi olan bi adama yazmışımbu kadar aptal olmasaydım keşke kendimden aptallığımdan onun yaptığı adilikten iğrendim. Kim bilir kıza bile neler söyledin çık karşıma beni arama de kazık kadar insanlarız biz güvenmek isteyipte bu güven hep insanın elinde kalmak zorunda mı adamın metresi olmuşum ya!!!
Ulaşamam ki zaten ulaşsam bile karışmam benim için bitti o herif yanındaki kız açsın gözünü bide araya girdi ayırdı denmesin töbe töbeSenin yerinde olsam kiza ulasip herseyi anlatirdim
p...şt heaa dicem dicem demiyim dedim ağzından bal damlıyoyanlış tespit canım senin gibilere metres denmiyor, ama o adam gibilere p..şt deniyor haberin ola
o yüzden kendine boşuna haksızlık etme:)
niye demicenki dök içini rahatla hatta daha fazlasını de çünkü sen aynı şeyi yapsan yapıştırmadığı etiket kalmazdı o p..şt un sana küfürden ne altın kalırdı ne üstün, o yüzden hepsini say anacımp...şt heaa dicem dicem demiyim dedim ağzından bal damlıyo
O "adamlığını" kaybetmiş farkında değil anladığında iş işten geçmiş olcak sadece ben gittim yenisi gelir mide geniş işte allahtan hatunları karıştırmamış kime ne yazcam derken rezil yaniye demicenki dök içini rahatla hatta daha fazlasını de çünkü sen aynı şeyi yapsan yapıştırmadığı etiket kalmazdı o p..şt un sana küfürden ne altın kalırdı ne üstün, o yüzden hepsini say anacım
O "adamlığını" kaybetmiş farkında değil anladığında iş işten geçmiş olcak sadece ben gittim yenisi gelir mide geniş işte allahtan hatunları karıştırmamış kime ne yazcam derken rezil ya
Diyemedim vallahi kendime yakıştıramadım iğrenç bi diyalog off ya içim sıkılıyo nasılda umut doluydum bu kadar basit mi herşey nasıl korucaz biz kendimizi aptalım ben aptalEi altına not düsseydin hangimiz ikinciyiz be dana deseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?