İkimizden de iğreniyorum

Inanamiyorum ya koskoca 26 yasinda adam mi yapiyo bunlari? Bende liseli falan sandim. Rezil herif!!
Yok be buna kızıyorum zaten ilişkiler ne kadar basite inmiş ya tiksinçliklerle dolu entrika oyunları insanı kendinden soğutuyolar

yanlış tespit canım senin gibilere metres denmiyor, ama o adam gibilere p..şt deniyor haberin ola
o yüzden kendine boşuna haksızlık etme:)

p...şt heaa dicem dicem demiyim dedim ağzından bal damlıyo
niye demicenki dök içini rahatla hatta daha fazlasını de çünkü sen aynı şeyi yapsan yapıştırmadığı etiket kalmazdı o p..şt un sana küfürden ne altın kalırdı ne üstün, o yüzden hepsini say anacım

Ei altına not düsseydin hangimiz ikinciyiz be dana deseydin..

O "adamlığını" kaybetmiş farkında değil anladığında iş işten geçmiş olcak sadece ben gittim yenisi gelir mide geniş işte allahtan hatunları karıştırmamış kime ne yazcam derken rezil ya

Ei altına not düsseydin hangimiz ikinciyiz be dana deseydin..
Diyemedim vallahi kendime yakıştıramadım iğrenç bi diyalog off ya içim sıkılıyo nasılda umut doluydum bu kadar basit mi herşey nasıl korucaz biz kendimizi aptalım ben aptal

Bugün ki konularda var bişey :)
lanetli pazartesi gibi bişey oldu,açılan konulara bakıyorum da...

zamanında yırtmışsın,akıllı olmak bir başka
hiç suçlama kendini...diğer kızlara nazaran gözün baya açık :)

kendinden iğrenme.senin suçun yokki.insanların alnında şerefsiz yazmıyorki canım nerden bilecektin.şükürki erkenden görmüşsün gerçek yüzünü.özür dilersede affetme.bir yapan bidaha yapar.böyle şeylerin affı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…