İkimizden de iğreniyorum

Bence soyle o kiza.
Kesinlikle soyle.
Boylece hep o sahisa iyi bi ders vermis olursun.
Hemde belkide bu kisiyle evlilik hayalleri kuran bi genc kizi kurtarirsin.

Mart ayının kedilerdeki husumeti gibi erkeklerde de bişiler var bu ara yörüngelerinin fazla dışına çıkıyorlar işte bunlar hep midesizlikten. Sevgilim var dese taşa tutucam sanki

Bence soyle o kiza.
Kesinlikle soyle.
Boylece hep o sahisa iyi bi ders vermis olursun.
Hemde belkide bu kisiyle evlilik hayalleri kuran bi genc kizi kurtarirsin.
Bana bi sürü yalan söyleyen adam ona kim bilir neler söyler ben arada kalırım aramızı açmaya çalışır der kız akıllı olmaya çalışsın artk aklıma bişey gelmiyor üzülüyorum da benim mesaj atmamdan korkmadığına göre kendini güveniyor beyimiz

“yazışmışım” derken. Sen bu insanla sanal sevgili miydin?

Affetmeyi geçtim ondan iğrenmem ayrı bide kendimden iğrendim kıza mesajlarımı gösterip işte takılıyor bana falan demiş bile olabilir. Ben bu kadar aptal olmasaydım 2. kız konumuna düşmezdim o herkesin yaptığı hatayı yapıp "güvendim" nasıl kızıyorum kendime değdi mi bi erkek için

“yazışmışım” derken. Sen bu insanla sanal sevgili miydin?
Yok yok sanal değil farklı şehirlerdeyiz sadece bu olaylar olurken uzaktaydık ilk başlarda normal bi ilişkiydi sevgiliydik yani sonra ayrılma durumu olmadı soğukluk girdi konuşmalr azaldı genede üzerinde bi etkiye sahiptim hesap sorucak kadar ki sordumda zaten "akrabam" dedi

Bir 'dost' olarak irtibata gec kizla.
Sende bi annenin evladisin oda.
Yada sahte bi profil ac baska bi kiz adiyla.
Orda oltaya dusur ve resmini cekip kiza yolla.
Belkide hic biseyden haberi yok yazik gencecik kizlarimiza.
Kadinlar destek cikmali birbirine.

Bende istemem tabiki o kızıda kandırmasını yalanlarına alet etmesini fakt kıza ulaşabiliceğim hiç bir yol yok kızın hesabı yok cünkü ortada bi kız var fakat kimdir nedir bilmiyorum. Kızun yanındayken bile bana hiçbir şey söylemedi korkusu çekinmesi yok benim mesajlarımı görür falan diye ki silmediyse kız numaramı görünce sorucak mutlaka yada benimle irtibata geçerse anlatırım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…