canım göğüslerde dolgunluk ilaçların etkisiylede olabliyor bendede çok fazla bir dolgunluk olmamıştı vajinal jel başlarda yapmıştı aşılamanın 1, 2, gününde ki dolgunlukta hamilelikten değil hormonlardan,,,, seni böyle gördükçe bende eskilere döndüm gerçketen çok stresli bir zaman beklemek zor ,,Rabbim inş. bu mübarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine bu sefer nasip eder bebeğini inş... canım ya ,,:1hug:
Aykara canım beni hatırladın mı ^^sabirsiz^^ ben.. ismim değişti
aşılaman hayırlı olsun bitanem
umarım her şey yolunda gider öpüyorum
canım ya sen .seni merak ettim.nerelerdeydin sen.ne durumdasın şimdi.iletişimi koparmayalım bu sefer.özledim seni.
Çok şükür Allahıma beterin beteri var iyi olmaya çalışıyorum ..
Tedavi sürecim zorlu geçti biraz.. eşimde problem çıktı bendede pcos vardı zaten..
4kez yumurtlama takibi ve 3 kez aşılama yapıldı .. ama pozitifi göremedik..
Şimdi ise tüp bebeğe geçtik ilk tüp denemem uzun protokolle başladık
İnşallah bu kez olumlu olur
Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın ..
Bunların dışında elhamdülillah iyiym bitanem.. senide iyi gördüm :1hug:
Çok özlemişim Şeniz
amin canım.hayırlısını nasip etsin inşallah.sen ne durumdasın şimdi.hiç sormadım kusura bakma.
canım ben aynı durumdayım hiçbir değişiklik yok ,,Ramazan bayramından sonra tedaviye başlamak istiyorum ama maddi açıdan da problemimiz var ,,Nolcak inan hiç bilmiyorum kıs kardeşimde üniv. kazandı ,, annemler şimdi onunla ilgileniyolar bende tedaviye başlarsam yanlız kalırmıyım bilmiyorum sadece beklemek en ii çare sanırımm ,,inş. her ay bir umut inş. kendiliğinden gelir belkide..sen sürekli yatıyormusun yani günlük işlerini yapıyormusun?? ben hep yatıyodum hatta evden bile çıkmıyordumm ,, yemeğim önüme geliyordu...
hatta dün 18 kavanoz domates konservesi yaptım.çok yoruldum:))olacağı varsa zaten olur bence.bir öğretmen arkadaş anlatıyo:2. çocuğa henüz hazır değildim düşürmek için yapmadığım kalmadı,ağır kaldırdım,zıpladım,hatta düşürmek için doktora iğne yaptırdım ama düşmedi,yiyip içeçeği varmış dünyaya geldi,şimdi 17 yaşında diyor.eğer rabbim isterse ve bebeğimizinde bu dünyada yiyip içeceği varsa gelir dünyaya.
hayırlı ramazanlar canım ,,, ay az kaldı ben bile heyecanlanıyorumm ,, ben mesela göğüslerden değilde kabızlığımdan anlardım hemen kabız olurdum ayıptır sölemesi bu nedenle çok dikkat ederdim yememe içmeme..hatta ilk aşılamam da ki düşüğün sebebide kabızlığımdır..
neslihancım benim için dua edermisin.son günler çok zor oluyor.hayırlısı olur inşallah.
ne demek canım ,, her zaman dualarımdasın :1hug: ,, herkes için dua ediyorumm , Rabbim herkesin gönlünün muradını nasip eder inş...:Saruboceq:bu mübarek günlerde dualrımızı hayırlısıyla kabul olur inş...
aykaracım sonucunu dört gözle bekliyoruz..umarım pozitif olur canım bize de umut olursun..
sabırsız bekleyişin sonuna geldik.yarın sabah erkenden bhcg yaptırıcam.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah hayırlı haberleri sizinle paylaşıcam.görüşürüz.
sabırsız bekleyişin sonuna geldik.yarın sabah erkenden bhcg yaptırıcam.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah hayırlı haberleri sizinle paylaşıcam.görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?