• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci aşılama

Günaydın kızlar. Bugün aşılamadan sonraki 10.günüm. Evde innovita erken gebelik testi vardı dayanamadım yaptım. Ve silik çıktı . 10.gun çok erken değil mi sonuç için? İğne etkisindendir bu 🙈
Erken oladabilir. Benim hep pozitfti negatif görmedim sıfırlanmadan devam etti

Kızlar merhaba adetin 4.günü letu kullandım 5 gün sonra kontrole gittiğimde 10mm olmuştu sağda 3 gün de 37.5 luk gonal f kullandım 11 olmuş sadece 3 gün daha kullan aynı şekilde dedi ama zaman daraldı iyice 18 olur mu ki sizce ozamana kadar yoksa aşılama iptal mi olur sizce 😔

Hayırlı olsun canım ilk aşılaman mı tuttu acaba ne gibi belirtilerin oldu benimde bugün aşılama sonrası 10.günüm hala test yapmadım bekliyorum
Teşekkürler, 2. Aşılamamdı. Çok belirtim yoktu ama aşılamadan 2 gün sonra sabah kasığımda bir ağrı hissetmiştim kısa süreli. Sonrasında belirti olmadı . Ben 10.gun erken gebelikte silik çizgi görmüştüm iğne etkisi sanmıştım ama değilmiş 🙂Umarım sizin de pozitif olur.

Teşekkürler, 2. Aşılamamdı. Çok belirtim yoktu ama aşılamadan 2 gün sonra sabah kasığımda bir ağrı hissetmiştim kısa süreli. Sonrasında belirti olmadı . Ben 10.gun erken gebelikte silik çizgi görmüştüm iğne etkisi sanmıştım ama değilmiş 🙂Umarım sizin de pozitif olur.
Kaset testte yapmış mıydın canım

Biz geçen yıl Mayıs ayında başladık kuzum eylülde rahim filmi çektirdim iki tüpüm tıkalıymış sonra tek tüpüm açıldı bir tüpüm açılmadı 🙏🏻 marta kadar tek tüple denedik kendimiz 1. Aşılamayı da yaptırdık mart syında olmadı🥹 Nisan da gittim gene film çektirdim sol tüpüm de açıldı 2. Aşılamayı da şimdi yaptırdık beklemedeyim kuzum 🥹🥰
İlk önce açılmayan tupunuz sonra nasil acilid

Tüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayiM

Tüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayim.
Actirdiniz mj

Doktor önermedi. Çünkü rahim filmi radyasyon yayıyor falan dedi. Gerek görmeyince bende doktoru dinledim
Peki şuan hangi asamadasinjz tek tuple hamile kalma orani yüzde 50 diye biliyorum benim de öyle

Peki şuan hangi asamadasinjz tek tuple hamile kalma orani yüzde 50 diye biliyorum benim de öyle
Önümüzdeki ay tüp bebek sürecine göreceğiz Şubat'ta öğrendiğimde doktor dört beş ay sonra gelin dedi aşılama için başladık geçen ay yumurta catladigi için yapamadi. Bu ay bayrama denk geldi önümüzdeki ay inşallah başlıyor süreç.

Önümüzdeki ay tüp bebek sürecine göreceğiz Şubat'ta öğrendiğimde doktor dört beş ay sonra gelin dedi aşılama için başladık geçen ay yumurta catladigi için yapamadi. Bu ay bayrama denk geldi önümüzdeki ay inşallah başlıyor süreç.
Anladım cNim benim de tek tupum var yas 31 ben de asilama dedi doktor temmuzda aşılama sonra hemen tupe gecicem ben de Allah yüzümüze gulsun inşallah 🥰

Back
X