Sabah kan verdim ne yazık ki 1,5 çıktı akşamüstüde Regl im başladıKan verdiniz mi sonucunuz kaç çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kan verdim ne yazık ki 1,5 çıktı akşamüstüde Regl im başladıKan verdiniz mi sonucunuz kaç çıktı
Erken oladabilir. Benim hep pozitfti negatif görmedim sıfırlanmadan devam ettiGünaydın kızlar. Bugün aşılamadan sonraki 10.günüm. Evde innovita erken gebelik testi vardı dayanamadım yaptım. Ve silik çıktı . 10.gun çok erken değil mi sonuç için? İğne etkisindendir bu![]()
YaaaSabah kan verdim ne yazık ki 1,5 çıktı akşamüstüde Regl im başladı![]()
Sonuç pozitif çıktıErken oladabilir. Benim hep pozitfti negatif görmedim sıfırlanmadan devam etti
PredictorYaaahayırlısı olsun hakkında canım var bir zamanı öyle düşün
testinin markası neydi
Yaaa çok sevindim gözün aydın canım kan verdin mi kaç çıktıSonuç pozitif çıktı![]()
Teşekkür ederim, 3000lerde şuanYaaa çok sevindim gözün aydın canım kan verdin mi kaç çıktı![]()
Hayırlı olsun canım ilk aşılaman mı tuttu acaba ne gibi belirtilerin oldu benimde bugün aşılama sonrası 10.günüm hala test yapmadım bekliyorumTeşekkür ederim, 3000lerde şuan![]()
Teşekkürler, 2. Aşılamamdı. Çok belirtim yoktu ama aşılamadan 2 gün sonra sabah kasığımda bir ağrı hissetmiştim kısa süreli. Sonrasında belirti olmadı . Ben 10.gun erken gebelikte silik çizgi görmüştüm iğne etkisi sanmıştım ama değilmişHayırlı olsun canım ilk aşılaman mı tuttu acaba ne gibi belirtilerin oldu benimde bugün aşılama sonrası 10.günüm hala test yapmadım bekliyorum
Kaset testte yapmış mıydın canımTeşekkürler, 2. Aşılamamdı. Çok belirtim yoktu ama aşılamadan 2 gün sonra sabah kasığımda bir ağrı hissetmiştim kısa süreli. Sonrasında belirti olmadı . Ben 10.gun erken gebelikte silik çizgi görmüştüm iğne etkisi sanmıştım ama değilmişUmarım sizin de pozitif olur.
Evet yapmıştımKaset testte yapmış mıydın canım
Onda da pozitif mi çıkmıştıEvet yapmıştım![]()
Evet, regl geçmeden yaptığım halde pozitif çıktıOnda da pozitif mi çıkmıştı
İlk önce açılmayan tupunuz sonra nasil acilidBiz geçen yıl Mayıs ayında başladık kuzum eylülde rahim filmi çektirdim iki tüpüm tıkalıymış sonra tek tüpüm açıldı bir tüpüm açılmadımarta kadar tek tüple denedik kendimiz 1. Aşılamayı da yaptırdık mart syında olmadı
Nisan da gittim gene film çektirdim sol tüpüm de açıldı 2. Aşılamayı da şimdi yaptırdık beklemedeyim kuzum
![]()
Tüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayiM
Actirdiniz mjTüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayim.
Doktor önermedi. Çünkü rahim filmi radyasyon yayıyor falan dedi. Gerek görmeyince bende doktoru dinledimActirdiniz mj
Peki şuan hangi asamadasinjz tek tuple hamile kalma orani yüzde 50 diye biliyorum benim de öyleDoktor önermedi. Çünkü rahim filmi radyasyon yayıyor falan dedi. Gerek görmeyince bende doktoru dinledim
Önümüzdeki ay tüp bebek sürecine göreceğiz Şubat'ta öğrendiğimde doktor dört beş ay sonra gelin dedi aşılama için başladık geçen ay yumurta catladigi için yapamadi. Bu ay bayrama denk geldi önümüzdeki ay inşallah başlıyor süreç.Peki şuan hangi asamadasinjz tek tuple hamile kalma orani yüzde 50 diye biliyorum benim de öyle
Anladım cNim benim de tek tupum var yas 31 ben de asilama dedi doktor temmuzda aşılama sonra hemen tupe gecicem ben de Allah yüzümüze gulsun inşallahÖnümüzdeki ay tüp bebek sürecine göreceğiz Şubat'ta öğrendiğimde doktor dört beş ay sonra gelin dedi aşılama için başladık geçen ay yumurta catladigi için yapamadi. Bu ay bayrama denk geldi önümüzdeki ay inşallah başlıyor süreç.