Ikinci aşilamada gebe kalanlar hadi bize ümit olun

yumurta gümlendirmek için ada çayı diyorlar ama tam olarak bende bilmiyorum.benim de ilk aşılamam da sancım çoktu bu aşılamamda hiç sancım yok ama tutmadı gibime geliyor.böyle bie tedavi aşamasını yaşamak çok ama çok zor Allahım hepimize sabır versin.

arkadaşlar ayın 10 da aşılamamı oldum fakat dünden beri içim yanıyor sanki durduğum yerde duramıyorum vücudumdan ateşler fışkırıyormuş gibi oluyor ama ateşim yok.dün gecede adet olacakmışım gibi bir sancı hiç uyuyamadım bugünde karnımın içi çok acıyor.ikigündür çok eğilip kalktım o yüzdenmi acaba benim gibi olan varmı birde acayip gaz sancım başladı.amaaaannnn işte anlayacağınız her yerimde bir arıza var benim gibi olan varmı

bende seninkilere çok benzer şeyler yaşadım,benim sancım aynen adet sancısı gibiydi ama biraz daha şiddetlisi..başkada hiç bi belirti yaşamadan hamile kaldım..hala da çok bişey yaşamıyorum..o kadar ümitsizdimki adetim kaç gün geçmesine rağmen test yaptırmadım,eski yazılarımı okursan görürsün...yani Allahtan umut kesmemek lazım, O istedikten sonra belirti falan fasa fiso....

canım ya senin adına çok seviniyorum.sende biliyorsun insan bazen çok ümitleniyor bazende karamsarlığa kapılıyor.ben test günüm yaklaştıkça depresyona giriyorum.pazartesi 12,günüm test yaptırmak istemiyorum ama hipotroidim olduğu için hamile kalırsam eğer hemen ilaç dozajımın ayarlanması gerekiyor.kararsızım adetimi beklesemmi testmi yaptırsam karar veremiyorum.

kızlar aşılamanın yapıldığı günü 1,gün olarakmı sayıyorsunuz yoksa ertesi günmü başlıyorsunuz saymaya

canım tesekkurlerbana yazdıgın ıcın ıcımı actın artık zaten oluruna bıraktım sızde yumurtaa sayısı kactı asılama olurken umarım hepımızın tutar

canım benim ilk aşılamada 4,ikinci aşılamada 5 yumurtam vardı.ilki olmadı ikinci için beklemedeyim az kaldı.normal yolla hamile kalanlar tek yumurtayla hamile kalıyorlar.Allahım ol dedikten sonra oluyor işte.bizde böyle boynu bükük bize sıra gelsin diye dua edip bekliyoruz.Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul edecek.a.s.

kızlar aşılamanın yapıldığı günü 1,gün olarakmı sayıyorsunuz yoksa ertesi günmü başlıyorsunuz saymaya

aşılama gününü 1 diye sayıyorsun canım.bak kendini rahat bırak.herşeyi iyiye yada kötüye yorma akışına bıra herşey çok güzel olacak eminim.:lepi:

arkadaşlar selam bende 12 temmuz da 1. aşılamamı yaptırdım.doktorum 2 hafta sonra kanaman olmazsa geleceksin tekrar hemen dedi. bu demek anlamadım kasıklarım çok agrıyo gaz sancısı gibi sancılarım var bunlar sizdede oldumu arkadaşlar.bişey daha merak ettim aşılamadan sonra mı 9. günde test yaptırdınız yoksa gününüz geçtide 9. gün testini ozaman mı yaptırdınız.çok soru sordum galiba

gebelik olup olmadıgı aşılama sonrası 12.günde kan testinde belli oluyor.. Eger Gebelik yoksa adetin gecikme sebebi veya vucuda etkisini gormek icin cagırmıştır.. test için bekle bence...

gebelik olup olmadıgı aşılama sonrası 12.günde kan testinde belli oluyor.. Eger Gebelik yoksa adetin gecikme sebebi veya vucuda etkisini gormek icin cagırmıştır.. test için bekle bence...

teşekkürederim arkadaşım bilgilendirdigin için çok heyacanlıyım ne olacak bilmiyorum korkuyorum çok garip bişeymiş ya:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…