canım ya hadi bakalım inşallah vardır bebişin
arkadaslar bende gecen hafta tam bugun ıkıncıasılamamı yaptırdım ama on dakıka yatabıldım
tutarmı bılmıyorum
ve kafam cok takılıyo
ınsallah bende aranıza katılırım veısteyen butun arkadaslar
asılamanın tutması ıcın ek bı yontem denedınızmı bıde agrılarınız oldumu benım ılkınde agrım cok oldu bunda pek olmadı tutarmı dıye cok sabırsızlanıyorum
bıde yumurta guclendırıcı alternatıf tıp hakkınızda bılgınızvarmı
sımdıden sagolun bıseyler yazdıgınız ıcın
fisfisfis
arkadaşlar ayın 10 da aşılamamı oldum fakat dünden beri içim yanıyor sanki durduğum yerde duramıyorum vücudumdan ateşler fışkırıyormuş gibi oluyor ama ateşim yok.dün gecede adet olacakmışım gibi bir sancı hiç uyuyamadım bugünde karnımın içi çok acıyor.ikigündür çok eğilip kalktım o yüzdenmi acaba benim gibi olan varmı birde acayip gaz sancım başladı.amaaaannnn işte anlayacağınız her yerimde bir arıza var benim gibi olan varmı
arkadaslar bende gecen hafta tam bugun ıkıncıasılamamı yaptırdım ama on dakıka yatabıldım
tutarmı bılmıyorum
ve kafam cok takılıyo
ınsallah bende aranıza katılırım veısteyen butun arkadaslar
asılamanın tutması ıcın ek bı yontem denedınızmı bıde agrılarınız oldumu benım ılkınde agrım cok oldu bunda pek olmadı tutarmı dıye cok sabırsızlanıyorum
bıde yumurta guclendırıcı alternatıf tıp hakkınızda bılgınızvarmı
sımdıden sagolun bıseyler yazdıgınız ıcın
canım yatmayla hiç ilgisi yok.o sadece psikolojik tedbir.kendiliğinden gebe kalanlar yatıyor mu.üstelik aşılamada spermler çok daha ileri veriliyor.sen rahat ol.rabbim ol derse olur.dr.lar kadınların ne zor olduklarını ,yatma deseler vay efendim filanca yatmış tutmuş.ben niye yatmadım deyip dr.a kızacağımızı da önlem alıyorlar.
bende seninkilere çok benzer şeyler yaşadım,benim sancım aynen adet sancısı gibiydi ama biraz daha şiddetlisi..başkada hiç bi belirti yaşamadan hamile kaldım..hala da çok bişey yaşamıyorum..o kadar ümitsizdimki adetim kaç gün geçmesine rağmen test yaptırmadım,eski yazılarımı okursan görürsün...yani Allahtan umut kesmemek lazım, O istedikten sonra belirti falan fasa fiso....
canım tesekkurlerbana yazdıgın ıcın ıcımı actın artık zaten oluruna bıraktım sızde yumurtaa sayısı kactı asılama olurken umarım hepımızın tutar
kızlar aşılamanın yapıldığı günü 1,gün olarakmı sayıyorsunuz yoksa ertesi günmü başlıyorsunuz saymaya
aşılama gününü 1 diye sayıyorsun canım.bak kendini rahat bırak.herşeyi iyiye yada kötüye yorma akışına bıra herşey çok güzel olacak eminim.:lepi:
kızlar bugün 12,günüm ama test yaptırmıycam adet oluncaya kadar.
arkadaşlar selam bende 12 temmuz da 1. aşılamamı yaptırdım.doktorum 2 hafta sonra kanaman olmazsa geleceksin tekrar hemen dedi. bu demek anlamadım kasıklarım çok agrıyo gaz sancısı gibi sancılarım var bunlar sizdede oldumu arkadaşlar.bişey daha merak ettim aşılamadan sonra mı 9. günde test yaptırdınız yoksa gününüz geçtide 9. gün testini ozaman mı yaptırdınız.çok soru sordum galiba
hadi hayırlısı olsun arkdasım :)
gebelik olup olmadıgı aşılama sonrası 12.günde kan testinde belli oluyor.. Eger Gebelik yoksa adetin gecikme sebebi veya vucuda etkisini gormek icin cagırmıştır.. test için bekle bence...
teşekkürederim arkadaşım bilgilendirdigin için çok heyacanlıyım ne olacak bilmiyorum korkuyorum çok garip bişeymiş ya:1no2:
hepimiz aynı durumdayız canım.gerçekten çok ama çok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?