Dua edeceğim. Hem kendime hemde siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın diye.Z
Zamana bırak bol bol dua et Allaha birak
Siz daha mini minnacıksınızİki aylık hamikeydim. Dim diyorum çünkü dün akşam düşük yaptım. Şiddetli sancılar içinde kıvrandım daha sonra düşük yaptım. Psikolojim berbat.22 yaşımdayım. Eşim 24.4 yıllık evliyiz ve bize o kadar iyi gelmişti ki resmen daha mini minnacık bir şey doğmadan evi huzur sarmıştı. Eşimde bende dün gece ağladık. Kendimizi suçluyoruz bir hata mı yaptık diye ama bir yandan şunun da bilincindeyiz sağlıklı olsaydı mutlaka tutunurdu.Nasip değilmiş. Konuşmak, dertleşmek istiyorum düşük yaşayan birileri ile.Düştükten sonra hamile kaldınız mı?
Ya da ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Şimdiden yazan, aydınlatan herkese teşekkürler.
Aslında tam olarak 6 haftalık 2 gündü. Ben iki aylık diye düz hesap yazdım. Kese vardı bebek görünmedi. Doktor 10 gün sonra gel bebek oluşur o zaman kalp atışlarını dinleriz demişti fakat ertesi günü düşük yaptım.Kaç haftalıktı canım bebil
Rabbim sanada yaşatsın ama bence 6 ay içinde yine hamile kalacakmışsın gibime geldi inşallah da öyle olur o zaman da hamileyim diye konu açarsınDua edeceğim. Hem kendime hemde siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın diye.
Öyle ama 19 yaşımda evlendim. Ekimde 4 yıl olacak. Artık bebek olsa iyi olurdu. Kendimi bebek, çocuk bakımı, gelişim eğitimi hakkında o kadar geliştirdimki anlatamam. Şimdi hepsini boşa öğrenmişim gibi geliyor.Siz daha mini minnacıksınız
Eğer öyle bir şey olursa buradan konu açıp sana da yazacağım. Unutma beni. Bebeğinin de eline ayağına taş değmesin hiç. Kendine çok dikkat et.Üzgün bile olsan numaradan gül, kahkaha at. Bebeğin numara yaptığını anlamayacaktır.artık bu aylardan itibaren senin mutluluğunu üzüntünü hissedebilir.Rabbim sanada yaşatsın ama bence 6 ay içinde yine hamile kalacakmışsın gibime geldi inşallah da öyle olur o zaman da hamileyim diye konu açarsın
35 yaşındayım, sizin gibi korku sarmadı, rahat olun Allahtan hayırlısını isteyin,,,Öyle ama 19 yaşımda evlendim. Ekimde 4 yıl olacak. Artık bebek olsa iyi olurdu. Kendimi bebek, çocuk bakımı, gelişim eğitimi hakkında o kadar geliştirdimki anlatamam. Şimdi hepsini boşa öğrenmişim gibi geliyor.
Haklısınız fazlaca korku ve endişe var. Tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye. Hayırlısı olsun.35 yaşındayım, sizin gibi korku sarmadı, rahat olun Allahtan hayırlısını isteyin,,,
Olur canim bi kere olduysa. Hiç üzülmeAllahım hiç acısını göstermesin. Biz 4 yıldır erteledik. Şimdi kendime kızıyorum bu kadar iyi geleceğini bilseydim 4 yıldır beklemezdim diyorum. Yaşım küçük olduğu için gezelim tozalım diye ertelemiştik.Ama nasip değilmiş
İNŞALLAHOlur canim bi kere olduysa. Hiç üzülme
Mutlaka yaz unutmam iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederimEğer öyle bir şey olursa buradan konu açıp sana da yazacağım. Unutma beni. Bebeğinin de eline ayağına taş değmesin hiç. Kendine çok dikkat et.Üzgün bile olsan numaradan gül, kahkaha at. Bebeğin numara yaptığını anlamayacaktır.artık bu aylardan itibaren senin mutluluğunu üzüntünü hissedebilir.
Tamam yazarım. Kendine ve bebişine çok iyi bak.Mutlaka yaz unutmam iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim
Aminn. Yazınız içime su serpti. Çok teşekkür ederim.İki ay sonra tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Ama içimde yine aynı acılar serumlar iğneler olacak korkusu var. Hayırlısı olsun. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.Hic uzulme benimde 1 dusuk birde ölu dogum olmustu Allah obur dunyada sefaatcimiz yapsin onlari vardir herseydr bir hayir simdi yine hamileyim ben sende kalirsin bikez oldu diye bidaha olacak degil ayrica 2 cocugum daha var Allah hayirliysa versin
Amin Allah razi olsun .Allah sizede nasip etsin hic bisey olmaz Allahin izniyle 2.ye saglikla alirsin kucaginaAminn. Yazınız içime su serpti. Çok teşekkür ederim.İki ay sonra tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Ama içimde yine aynı acılar serumlar iğneler olacak korkusu var. Hayırlısı olsun. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.
İki aylık hamikeydim. Dim diyorum çünkü dün akşam düşük yaptım. Şiddetli sancılar içinde kıvrandım daha sonra düşük yaptım. Psikolojim berbat.22 yaşımdayım. Eşim 24.4 yıllık evliyiz ve bize o kadar iyi gelmişti ki resmen daha mini minnacık bir şey doğmadan evi huzur sarmıştı. Eşimde bende dün gece ağladık. Kendimizi suçluyoruz bir hata mı yaptık diye ama bir yandan şunun da bilincindeyiz sağlıklı olsaydı mutlaka tutunurdu.Nasip değilmiş. Konuşmak, dertleşmek istiyorum düşük yaşayan birileri ile.Düştükten sonra hamile kaldınız mı?
Aminn inşallahİlk hamileliklerin azımsanmayacak bir kısmı düşükle sonuçlanıyor zaten. Yine hamile kalırsınız merak etmeyin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım bende düşük yaşadım sürüşte 2 kez daha sonra tekrar hamile kaldım kızım şimdi 3 aylık kucağımda darısı sana inş düşükten sonra çabuk hamile kalınır derler bende de öyle oldu inş sende de öyle olmultur birde doktora gittin mi belki düşük değildir kanamalar olabilir hamileliklerdeİki aylık hamikeydim. Dim diyorum çünkü dün akşam düşük yaptım. Şiddetli sancılar içinde kıvrandım daha sonra düşük yaptım. Psikolojim berbat.22 yaşımdayım. Eşim 24.4 yıllık evliyiz ve bize o kadar iyi gelmişti ki resmen daha mini minnacık bir şey doğmadan evi huzur sarmıştı. Eşimde bende dün gece ağladık. Kendimizi suçluyoruz bir hata mı yaptık diye ama bir yandan şunun da bilincindeyiz sağlıklı olsaydı mutlaka tutunurdu.Nasip değilmiş. Konuşmak, dertleşmek istiyorum düşük yaşayan birileri ile.Düştükten sonra hamile kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?