İkinci ayımda düşük yaptım.

Siz daha mini minnacıksınız

Kaç haftalıktı canım bebil
Aslında tam olarak 6 haftalık 2 gündü. Ben iki aylık diye düz hesap yazdım. Kese vardı bebek görünmedi. Doktor 10 gün sonra gel bebek oluşur o zaman kalp atışlarını dinleriz demişti fakat ertesi günü düşük yaptım.

Siz daha mini minnacıksınız
Öyle ama 19 yaşımda evlendim. Ekimde 4 yıl olacak. Artık bebek olsa iyi olurdu. Kendimi bebek, çocuk bakımı, gelişim eğitimi hakkında o kadar geliştirdimki anlatamam. Şimdi hepsini boşa öğrenmişim gibi geliyor.

Rabbim sanada yaşatsın ama bence 6 ay içinde yine hamile kalacakmışsın gibime geldi inşallah da öyle olur o zaman da hamileyim diye konu açarsın
Eğer öyle bir şey olursa buradan konu açıp sana da yazacağım. Unutma beni. Bebeğinin de eline ayağına taş değmesin hiç. Kendine çok dikkat et.Üzgün bile olsan numaradan gül, kahkaha at. Bebeğin numara yaptığını anlamayacaktır.artık bu aylardan itibaren senin mutluluğunu üzüntünü hissedebilir.

35 yaşındayım, sizin gibi korku sarmadı, rahat olun Allahtan hayırlısını isteyin,,,

tatliskom uzulme hic ilk bebeklerde kromozomlardan kaynakli diyorlar bende ocak ayinda yaptim o agrilari yasayan bilir ins cabuk atlatirsin。 4 ay icinde rahmim kendini toparladi ve tekrar hamileyim。 alacak nefesi nasibi olsa seninle olurdu cok gecmis olsum

Olur canim bi kere olduysa. Hiç üzülme

Mutlaka yaz unutmam iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim

Hic uzulme benimde 1 dusuk birde ölu dogum olmustu Allah obur dunyada sefaatcimiz yapsin onlari vardir herseydr bir hayir simdi yine hamileyim ben sende kalirsin bikez oldu diye bidaha olacak degil ayrica 2 cocugum daha var Allah hayirliysa versin

Hic uzulme benimde 1 dusuk birde ölu dogum olmustu Allah obur dunyada sefaatcimiz yapsin onlari vardir herseydr bir hayir simdi yine hamileyim ben sende kalirsin bikez oldu diye bidaha olacak degil ayrica 2 cocugum daha var Allah hayirliysa versin
Aminn. Yazınız içime su serpti. Çok teşekkür ederim.İki ay sonra tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Ama içimde yine aynı acılar serumlar iğneler olacak korkusu var. Hayırlısı olsun. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Amin Allah razi olsun .Allah sizede nasip etsin hic bisey olmaz Allahin izniyle 2.ye saglikla alirsin kucagina

İlk hamileliklerin azımsanmayacak bir kısmı düşükle sonuçlanıyor zaten. Yine hamile kalırsınız merak etmeyin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım bende düşük yaşadım sürüşte 2 kez daha sonra tekrar hamile kaldım kızım şimdi 3 aylık kucağımda darısı sana inş düşükten sonra çabuk hamile kalınır derler bende de öyle oldu inş sende de öyle olmultur birde doktora gittin mi belki düşük değildir kanamalar olabilir hamileliklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…