İkinci ayımda düşük yaptım.

Allah analı babalı büyütsün. Tam artık renkleri ayırt ettiği, sevilecek kıvama geldiği dönemlerde. O yeni doğmuşluğun tatlı çirkinliği gittiği aylarda. Ayy Maşallah. Rabbim kaderini bahtını güzel eylesin. Gittim canım doktora. Kese görünemedi dedi. İçinde ufak bir parça kalmış o da yavaş yavaş düşer dedi.

benim çevremde var düşük yapan ilk hamileliğin ama şimdi 2.5 oğlu var o yüzden üzülmeyin

Öncelikle geçmiş olsun kuzum allah metanet versin. Benim de başına geldi benzer bir şey duyan herkes aradı üzülme hemen hamile kalırsın dedi. 1.5 yıl geçti üstünden bir daha hamile kalamadım şimdi ilaçla iğneyle uğraşıyoruz. Zaten bozuk olan moralini daha da bozmak değil amacım yanlış anlama. Çok olacak ben hemen hamile kaldım, eltimin kardeşi 3 ayda hamile kaldı diye. Sadece hemen olacakmış gibi düşünmek insanı daha çok yıpratıyor. Belki ben 2 ay sonra hamile kalacağımı sanmasam bu kadar çok stres yapmazdım. Kolay değil biliyorum daha çok gençsiniz. Dualarımda olacaksın.

Hayır moralim bozulmadı. Bunlar hayatın gerçekleri. Belki 3 ay sonra belki 5 ay belki de 5 yıl sonra olacak. Bende kendimi hep 3 ay sonrasına hazırlıyorum doğrusu. Ama her şeyin olabilirliğine de kendimi alıştırmam gerek. Nasipten öte köy yok.

Amin inş
Tez zamanda bir daha hamile kalırsın inş sağlıkla alırsın kucağına

Yasin halen küçük ki. Bu corona zamana üstelik bebek yapmak aslinda iyi bir düsünce degil. Maddi durumunuz nasil? Hergün herseyin fiyati artiyor.

Tabiki bebek düsüncesi hosuna gitmis olabilir fakat aylar geçtikçe, doktor faturalari, cocuk için gerekli olan seyleri almak. Sonra dogumdan sonra lohusalik. Eger corona dahada siddetlenirse, annenin gelmesi bile sikinti olabilir,..

Hani elbette simdi üzülürsün. Düsük hiçbir zaman, hiçbir yasta kolay degildir. Ancak bundan sonra iyi düsün bebegi. Cok agir bir sorumluluk çünkü.

Maddi durumumuz iyi.biz zaten iyi düşündük. O sorumluluğu alabileceğimize inanıyoruz.

geçmiş olsun umarım tekrar hamile kalır ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

7 hamilelik yaşadım 2si kürtajla 4ü kendiliğinden düşükle sonuçlandı 4 yaşına girecek bi oğlum var o da tüp bebek tedavisiyle oldu ve bir sürü ilaçla devam etti hamileliğim korunmayı bıraktığım gibi hamile kalıyorum ama 2 ve 3 aylıkken düşüyor bebekler ve hiç bir sebep yok en azından görünen bildiğimiz

Corona zamaninda mi bile? 22-24 yaslarinda maddi durumunuz eminim iyidir

Neyse geçmis olsun diliyorum ikinizide.
Anlamadım derdiniz nedir. Eşim Jandarma benim de el işleri yaptığım gelirim var. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ayrıca çocuk yapmak doktor kontrolünde eşim ve benim alacağım bir karar. Bu forumda illaki sizin gibi birileri çıkıyor. Bir şeyleri sürekli kendi bildiği doğrularla iddia eden.

Şimdi bir düşük yaptım yazıp arkasına daha büyük acılar yaşamış anne ve anne adaylarının yazdıklarını okuyunca kendimden utanıyorum.Oğlunuz umarım sağlıkla büyür. Siz hiç pes etmemiş güçlü bir annesiniz. Emin olun bir çok kişinin bu gibi konularda güçlü kalabilmesi ve pes etmemesi çok zor. Size gıbta ettim doğrusu.

Peki düşükler araştırılmadı mı? Ortada bi durum gözükmüyorken bu kadar düşük olması enteresan. Eşinizin spermiyle alakalı bi problem olabilir mi ? Çünkü tüp bebek tuttu diyorsunuz.

Bende düşük yaptım 8 haftalıkken ve gerçekten çok üzüldüm ama yapacak hiçbir şey yok. 24.06.2020 de kanamam başladı bir gün sonra düşürdüm ve daha bugün adet olmaya başladım. Aşılamayı düşünüyordum. Bir problem olduğundan değil çok şükür ama tekrar düşük tehlikesinden korkmuştum. Burada araştırdım aşılama yapıpda düşük yapan çok var o yüzden oluruna bırakacağım.

Yaşın çok genç ve en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. Toparlanma sürecinden sonra inşallah sağlıklı bir bebeğin olacaktır. Bol bol dua et

Üzülmeyin arkadasım 4.ayında düşük yaptı tekrar o ayda hamile kaldi ve suan cok tatli oglusu var..cevremde cok var dusuk yapipta 4. cocugunu doguran..

Benim bebeğimin kalbi durmuştu.Çok yıkılmıştım.Sonra nedenlerini araştırıp genetik test yaptırdım.Kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini öğrendim.Bu konuda kadınlar kulubune binlerce kez teşekkürler.Bayanlar burada konuştuğu için ne yapmam gerektiğini öğrendim.Sonra 2 kere adet olup bebek düşündüm.Yani 2 ay sonra diyim hamile kaldım.Şimdi 30.haftamdayım her gün iğne oluyorum.Şimdi de korona var başımda ama hayırlısı

Ben düşük yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldım. O kadar üzüldüm o kadar ağladım ki... Psikolojim yerle bir olmuştu. 2 aylıktı benim de. Çok bağlanmıştım o süre içinde. Çok zor bi süreç. Doktorun yanında tutamadım kendimi gözlerim doldu. Ne yaptım da böyle oldu dedim. Sen hiç bir şey yapmadın, kusurlu bi bebekti muhtemelen veya sağlıklı bi hamilelik değildi vücudun savunma mekanizması böyledir onu tolere etti, dedi. O kadar yıkılmıştım ki bi daha asla bebek düşünmüyodum. Ama önlem aldım mı? Hayır. Daha doğrusu iğne ile korunmaya başlamadan önce regl dönemi beklemem gerekiyodu. O süre içinde de çok sağlıklı olmayan yöntemlerle korununca iki numaraya hamile kaldım. Resmen istemedim. Doktora bile gitmedim düşer belki bu da diye. Şimdi o günleri hatırlayınca ne kadar bozuk bi psikolojimin olduğunu anlıyorum. Sonra doktora gittim. Ultrasonda minicik elleri ayakları vardı. İçimde böyle bi mutluluk oluştu. Düşük yaptığım bebek aklıma geldikçe yine üzülüyorum ama geçiyo. Yine olur, yeniden olur. O da bu günleri unuttur. Canını sıkma diyemem. Gerçekten çok zor biliyorum. Ama tesellisiz, telafisiz değil. Sen iyi ol Allah hayırlısını nasip eder.

Arkadaşım ilkinde düşük yapmıştı bir kaç ay sonra tekrar hamile kalıp doğum yaptı. Sağlıklı bir oğlu oldu. Keza başka arkadaşımın da kızı oldu düşükten sonra. Tekrar olur inşallah, hayırlısını dile sıkma canını

Benımde bır dusugum var 2. Bebegım bı yakınımızın cenazesınde dusmustu. Hatta doktora gıttım dusuk yaptıgımı farketmedı progestan verdı aksam baska bı doktora gıttım kotu olunca dusuk yapmıssın ılac kullanınca yarısı kalmıs dedı gece yarısı bıde kurtaj olmustum dıger parca ıcın kuzenımle aynıydı gebelıgımız eve gelınce cok uzulmustum onu gorunce nasıp degılmıs dedım. Sonrasında korunmuyorduk sadece gerı cekılme yapıyordu esım ona ragmen hemen hamıle oldugumu ogrendım o kuzenımın bebegı dogdu 3 ay sonra benımkı. Dusukten sonra hamıle kalmak daha kolay galıba. Bır ay sonra hemen oldu yanı. Rabbım ne verırse hayırlısını versın yıyecek ekmegı yokmus demekkı. Uzulmeyın olur ınsallah yıne.

Çok yakın zamanda 6 haftalık düşük yaptım. Çok üzüldük siz gibi ama eve sağlıklı olsaydı muhakkak tutunurdu. Allah yeniden evlat vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…