İkinci ayımda düşük yaptım.

Canım ilk bebeklerde genellikle yaşanıyor bu durum. Vücut kromozomda problem olan bebeği ilk aylarda atma eğiliminde oluyor. Bu aslında başka bir sorun olmadığı sürece, sağlıklı nesiller için bir koruma durumudur. Hayırlısı olsun. Yaşınız henüz çok genç. Düşükten sonra sağlıklı gebelik olma olasılığı %95 e çıkıyor. Hayırlısı buymuş. Allah en uygun zamanda en hayırlı şekilde versin

Canim Allah sabir versin olmasaydi benimki olmazdi 5 tane kaybim var dusuk kurtaj dis gebelik cok sukur 3. cocuguma hamileyim Rabbim sabada isteyen herkesede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Allah yardımcın olsun seninde. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişimiz olur.

İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Ama yine de insan bir nebze de olsa korkuyor. Yine mi düşük olacak, yine mi aymı acılar. Allah kimseye yaşatmasın.

Allah daima yardımcınız olsun.her şey gönlünüzce olsun.

Canim Allah sabir versin olmasaydi benimki olmazdi 5 tane kaybim var dusuk kurtaj dis gebelik cok sukur 3. cocuguma hamileyim Rabbim sabada isteyen herkesede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Maşallah. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Abuu 3.ye mi.Maşallah. Sağlıkla gelsin.

Benimde ilk gebelik düşük olsaydı daha kolay olurdu. 10 haftalıktı ve ben rahatsızdım. Doktora gittim,baktı ,baktı ,baktı ve dedi ki kalp atışı yok. Ben böyle baktım sadece Sıfır tepki. Seni zehirliyor almamız lazım dedi. Kürtaj oldum. Evde yattım bir gün. İşe gittim. Herkes çok üzülüyor teselli ediyor falan. 3. gün genetik raporu geldi maille. 46K ,XX yazıyordu. Yani 46 kramazon xx'de kız. Ben bir ağlamaya başladım bebek kızmış, gitti kızım diye duramıyorum ama. Herkes aha yeni dank etti karıya dedi Sonra korunduk ,korunurken kızıma hamile kaldım Ahanda yanımda uyuyor 27 aylık. Üzülme ,demek ki hamile kalabiliyorsun. İlk gebelikte çok yaygın düşük, bir sonrakinde alırsın kucağına inşallah

Bende ilkinde 2 aylık kalbi durdu kürtaj oldum.
Sonra 3 ay korundum ve korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım dış gebelik sonucu sağ tüp alındı iç kanama geçirdim.
Ameliyattan sonra 3 ay korundum ve korunmayı bıraktıktan 20gün sonra hamile oldugumu öğrendim.
Şimdi meleğim 4yaşına gelmek üzere yanımda uyuyor.
Sabır ve dua ......

Hamileliğimde düşukleri çok arastirmistim. Eğer cidden riskli gebelik yoksa, eğilmek uzanmak ağır kaldırmak vb gibi şeyler düşüğe sebep olmuyor bunlar hurafeler sadece. Cinsellik bile engel degol hepsini doktoruma sormuştum kendisi profesor ve bişey olmaz demişti . Yani sizin yaptığınız biseyden dolayı olmamistir. Bazen gebelik sorunlu oluşabiliyor ve kendiliğinden tutunamayip düşüyor. Geçmiş olsun ama üzülmeyin bu kadar. Eğer dusmeseydi muhtemelen ağır engelli çok sorunları olan bir bebek olacaktı ve çok acı cekecekti ömür boyu. Dünyaya gelmeye hazır olmadığı için düştü.

Allah kötü gününü göstermesin inşallah.

Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten içim rahatlıyor. Allah hiiç acısını göstermesin inşallah. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu arada genetik raporunu nasıl aldınız. Bende yine de bir baktırmak istiyorum. Hatta eşimle gideceğiz doktora.

Çok geçmiş olsun
Henüz yasınız çok genç
Evliliğiniz de yeni sayılır.
Tekrar olur
Ama düşük için mutlaka tahlil yaptırın sonraki hamileliklerde de aynı şeyleri yaşamamak için

Bu arada genetik raporunu nasıl aldınız. Bende yine de bir baktırmak istiyorum. Hatta eşimle gideceğiz doktora.
O sizde pek mümkün değil herhalde. Kürtajdan direk patoloji ve genetiğe gönderiyorlar. Bence zaten size gerek yok, ben 30 yaşındaydım diye istemişti doktor Trisomani ve down riski artıyor, belki öyle bir şey diye düşündü. Ama temiz geldi. Bence siz içinizi ferah tutun ve iyileşmeye bakın

merhaba ben de çok yakın zamanda düşük yaşadım ve aynı haftaydı sizinkiyle. kanamam daha yeni bitti ve kendiliğinden sonlandı gebeliğim. kalp atışı vardı ama ilkmşekelenme sonra kanamayla düştü. size sprmak istediğim dr unuz ne zamana kadar gebe kalmamanız konusunda uyardı sizi

merhaba hemen hamile kalmışsınız bunla ilgili sormak istiyorum da. düşükten sonra bir sefer adet oldunuz mu hatırlıyor musunuz yoksa hiç adet olmadan hamile mi kaldınız

merhaba hemen hamile kalmışsınız bunla ilgili sormak istiyorum da. düşükten sonra bir sefer adet oldunuz mu hatırlıyor musunuz yoksa hiç adet olmadan hamile mi kaldınız
2ay oldum ama hamıleymısım o yuzden suprız oldu adet olunca hamıle oldugumu dusunmedım hıc. Bebekte ıstemıyordum zaten 3. Ay olmayınca doktora gıttım oyle ogrendım

Üç ay korunun. Folik asit kullanin bu süreçte. Ben düşükten sonra üç ay korundum. Altı ay sonra hamile kaldım sağlıklı doğum yaptım. Herşey de bı hayır vardır. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…