İkinci ayrılık daha da betermis...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Bugün eşimle boşandık. Hep dik durmaya çalıştım. Eve geldim ki kızımla karşılaşınca dünya başıma yıkıldı sanki. Zor ya çok zor. Hep namuslu onurlu iyi bir eş ol bu yetmiyormuş. Ne gerekiyor ben de bilmiyorum. Saatlerce ağlayıp makyaj yapıp kızımın karşısına çıkmak ne zormuş. İçimde Bir fırtına dinmek nedir bilmiyor. Yoruldum hayat deyip çevrimdışı olasım var. Var ki ne var....

Rabbim yi
Bugün eşimle boşandık. Hep dik durmaya çalıştım. Eve geldim ki kızımla karşılaşınca dünya başıma yıkıldı sanki. Zor ya çok zor. Hep namuslu onurlu iyi bir eş ol bu yetmiyormuş. Ne gerekiyor ben de bilmiyorum. Saatlerce ağlayıp makyaj yapıp kızımın karşısına çıkmak ne zormuş. İçimde Bir fırtına dinmek nedir bilmiyor. Yoruldum hayat deyip çevrimdışı olasım var. Var ki ne var....
Rabbim dimdik durmanız için güç versin inşallah.

İkinci eşiniz miydi? Bir müddet ağlamanız, yas tutmanız normal sanırım. Kendinizi de çok kasmayın bu konuda. Her değişim zordur. Önemli olan adaptasyon süresini sağlıklı atlatabilmek.

İnsan en çok hayallerine emeklerine üzülüyor
Güçlü durun ne güzel bir evladınız var yalnız değilsiniz bu çok önemli .
Zor ama insanız herseye alışıyoruz yanlış bir evlilik içinde olmaktansa onurlu yalnız yaşamak daha iyidir .

Hissettikleriniz çok normal . Elbetteki üzüleceksiniz , yasınızı tutacaksınız . Ama emin olun her geçen gün daha iyi olacaksınız . Klişe olacak ama zaman herşeyin ilacı . Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız

Zormuş için kan ağlarken kızına karşı mutlu görünmek. Hani bu adam beni çok seviyordu o umutlar hayaller hepsi boşluk. Hiç bilmediğim bir ruh hali içindeyim. Bu gece dibe vurmak neymiş anladım.
Eşinizi sevgilinizi çok sevmeyin...

Acını doya doya yaşa ama sonra ayağa kalk ve hayatına devam et. Evladın için güçlü olmak zorundasın canım.

Eğer hiçbir dediğini yapmazsan ailesine saygı duymazsan o zaman eşler bırakmıyor. Çok sevmezsen hep gidecekmişsin gibi içinde korku bırakmışsan eşler bırakmıyor. Ama çok saygılı olursan seversen hem eziliyor hem de terk ediliyorsun.
Kesinlikle dogru. Ayni durumdayim. Hep saygi duydum gozunun icine baktim resmen. Ama gene yaranamadim. Kotu olan benim suan. İnsanin ici aciyo.

Back
X