Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Şuan 21 yaşında olan çocukla 2 senedir birlikteysen 19 yaşında ilişkiye mi başladınız üstelik senin kızın 8 yaşındayken??

99'lu ve 2001'li olmak üzere 2 erkek kardeşim var 2001'li olan bildiğin bebek, diğeri ise biraz daha olgun ama o da çocuktur yani...
Kafamda oturmadı bu söylediklerin 19 yaşında ilişkiye başladığın çocuk ne iş yapıyorda para biriktirmiş, işi iyimiş falan...
19 - 20 yaş gençlerde libidonun tavan olduğu dönemler bununla birlikte kendilerinden daha büyük, olgun kişilere karşı, karşı koyulamaz bir çekim hissederler azcık mantıklı düşünsen zaten sonuca varırsın. İnsanın ikinci evliliğinde hayattan beklentilerinin biraz daha farklı olması gerektiğine inanıyorum ki hele 10 yaşında bir kızı varsa... 18 yaşında laylaylom çocuklar gibi aşığım bırakamıyorum falan bana mantıklı gelmiyor.

Velayet keşke bana geçse ama ben ilk eşimden nafaka bile talep etmedim . Kendim çalışıp çabaladım. Benim maddi durumum iyi değil ama kötü de değil. Bu evleneceğim adamla 2 yildir birlikteyim daha bana elini sürmedi galiba en çok o yönüne güvendim. Kızım ileride onunla problem yaşarsa ya da o ileride kızımı istemez ise zaten öyle birisiyle evli kalınmaz ki. Belki şu an ki fakirlerim ileride değişecek ama yaşamadan bilemem. Erkek arkadaşım iyi bir insan kızımla her görüşmede bunu anlıyorum. Zaten rol yapıyorsa bunu asla bilemem ben sadece gözlem yapabilirim. Umarım yanılmam

Umarim cok mutlu olursunuz.

Şuan 21 yaşında olan çocukla 2 senedir birlikteysen 19 yaşında ilişkiye mi başladınız üstelik senin kızın 8 yaşındayken??

99'lu ve 2001'li olmak üzere 2 erkek kardeşim var 2001'li olan bildiğin bebek, diğeri ise biraz daha olgun ama o da çocuktur yani...
Kafamda oturmadı bu söylediklerin 19 yaşında ilişkiye başladığın çocuk ne iş yapıyorda para biriktirmiş, işi iyimiş falan...
19 - 20 yaş gençlerde libidonun tavan olduğu dönemler bununla birlikte kendilerinden daha büyük, olgun kişilere karşı, karşı koyulamaz bir çekim hissederler azcık mantıklı düşünsen zaten sonuca varırsın. İnsanın ikinci evliliğinde hayattan beklentilerinin biraz daha farklı olması gerektiğine inanıyorum ki hele 10 yaşında bir kızı varsa... 18 yaşında laylaylom çocuklar gibi aşığım bırakamıyorum falan bana mantıklı gelmiyor.
Evet yaş hesaplamaniz çok doğru 19 yaşındaydı iliski başlarken. O da bende spor ortamında tanıştık. Kendisi liseyi bitirince crossfitt antrenörlük belgesi aldı. Personel traning kişisel antrenörlük yapıyor. Özel ders veriyor fıtığı olan ya da eklem rahatsızlığı olan hastalara. Ben de onun çalıştığı yere arada gidiyordum öyle tanıştık. Gelelim ikinci yargınıza inanin hormonları falan bende çok düşündüm başlarda ama o inançlı birisi. Bana bile 2 yildir cinsel olarak asla yaklaşmadı hep ben attım ilk adımı öpmek ya da sarılmak için yanlış anlaşılmasın o ise bekleyelim diyordu. Kaldı ki ben zaten evlenip boşanmışım. Bana da ilk başlarda komik geldi dedim böyle erkek var mı kendimden utandım ama inanin o her şey olabilir ama asla nefsine düşkün birisi değil. Belki bir kere yaşamış olsaydı dedikleriniz olabilirdi

10 yaşında kız çocuğunun velayeti neden babada?
Babanın evlenmeyeceğinin garantisi mi var?
Üstelik bu tabloda sizin evlilik de yürümez Ailesini şimdi inat edip karşısına alıyor ama iki gün sonra bu büyük bir problem olacak
Karar sizin
Bosandigimzda kızım 6 yaşındaydı. Ben baro avukatı tuttum o iyi bir avukat tuttu. Ben dava açarken daha üniversite öğrencisiydim yurtta kalıyordum. O ise eğlendiğimiz kendi evinde. Mahkeme ona verdi çocuğu. Ikıncı kez dava açmadım çünkü babası hep kızımla beni görüşürdü. Evlenirse eğer zaten veririm dedi vermezse de ben para biriktirir iyi bir avukat tutarım artık öğrencide değilim. Neyse teşekkür ederim samimi cevaplarınız için

Evet yaş hesaplamaniz çok doğru 19 yaşındaydı iliski başlarken. O da bende spor ortamında tanıştık. Kendisi liseyi bitirince crossfitt antrenörlük belgesi aldı. Personel traning kişisel antrenörlük yapıyor. Özel ders veriyor fıtığı olan ya da eklem rahatsızlığı olan hastalara. Ben de onun çalıştığı yere arada gidiyordum öyle tanıştık. Gelelim ikinci yargınıza inanin hormonları falan bende çok düşündüm başlarda ama o inançlı birisi. Bana bile 2 yildir cinsel olarak asla yaklaşmadı hep ben attım ilk adımı öpmek ya da sarılmak için yanlış anlaşılmasın o ise bekleyelim diyordu. Kaldı ki ben zaten evlenip boşanmışım. Bana da ilk başlarda komik geldi dedim böyle erkek var mı kendimden utandım ama inanin o her şey olabilir ama asla nefsine düşkün birisi değil. Belki bir kere yaşamış olsaydı dedikleriniz olabilirdi
Hayırlısı olsun madem ne diyelim...
Tüm dediklerinize rağmen Ailesiyle problemleri şuan için sorun olmucaksa da ilerde olucaktır. Evlenmeyip birlikte yaşayacaz desen inan sonuna dek arkanda olurum yaşa hayatını derim... Birlikte yaşarken kaybetme korkusu olduğu ve bağlayan bişey olmadığı için insanlar flört dönemindeki gibi mükemmel insan profillerinden dışarı çıkamıyorlar. Ancak iş evlenmeye gelince dananın kuyruğu kopuyor. Neyse hayırlısı olsun hakkınızda ne diyim bana ilerde sorun çıkacak gibi geldi ama neden siz dünyadaki ender istisnalardan biri olmayasınız dimi sonuçta sırf bu ihtimalin olabilmesinden ötürü bile %99 sorun yaşayacağınız evliliğe adım atmalısınız.
O %1'lik mutlu kesime girmeniz dileğiyle

Herkese merhaba ben 27 yaşında spor antrenörlüğü yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok küçük yaşta 17 sevgilinden hamile kaldığın için evlendim. O zamanlar kürtaj serbest olmasına rağmen kıyamadım doğurdum. Fakat evliliğim cehennem olduğu için ayrıldım. Üniversite okumayı bırakmadım ve bitirip meslek sahibi oldum. Ben 2 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birisine aşık oldum hem de çok. O da bana öyle harika bir ilişkimiz olmuştu sonra bana evlenme teklifi etti. Ben de ailen onay verirse kabul ederim dedim. Tabi dogal olarak ailesi kabul etmedi. Ben 27 yaşında o 21 üstelik birde 10 yasinda çocuğum var. Beklediğim bir tepkiydi yine de çok koydu. Ailesi benimle görüşmek istedi görüştüm. Erkek arkadaşım yanımızda iken saygılı olan aile o yanımızdan ayrılıp işe gidince 1 saat boyunca beni alıp yerden yere vurdular. Sapık sübyancı muamelesi gördüm. Onlar konuştukça ben sustum en son dedim yeter ben sizi anladım konuşmaya gerek yok kalktım gittim. Sevgilimi engelledim telefon numaramı değiştim annemin evine yerleştim. Bir gün geçmeden annemi aradı dil döktü evimize kadar geldi beni ailemden istedi. Ailem kabul etti. Sonra benim ailem onun ailesini aradı gelin orta yolu bulalım çocuklar seviyor falan onun ailesinde tık yok. Sevgilim o süreçte ailesinin evini terk etti işinde başarılıydı zaten birikmiş parası vardı evini tuttu döşedi yaşına göre her zaman olgun vegüçlü birisiydi. Bir de görseniz o kadar tatlı ki kalbinde zerre kötülük yok. Poncik kalpli bir şey. 2 yildir bir kere saygısızlık etmedi cinsel olarak dokunmaya kalkmadı zaten onun ilk ilişkisi benim. Şimdi gelelim aşık soruna. Ben evlenmiş çocuklu birisiyim. O ise bakir ve ilk iliskisi benim bu da yetmezmis gibi benim yüzümden ailesiylede arasi bozuk. Kendimi pislik gibi hissediyorum. Terk ediyim hayati duzelsin diyorum onuda yapamıyorum çok aşığım onsuz nasıl devam ederim bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım o eylül ayına tarih alalım evlenelim düğüne ailemi cagirirz kendileri bilirler diyor. Ama ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne kadar olgun olsada 21 yasinda pişman olacağı bir şey yapmasını istemiyorum. Kafayı yicem tavsiye verin
Yaşamadan bilemeyecekseniz. Ayrilsaniz keşke olarak kalacak belki.
Guveniyorsaniz inaniyorsaniz ve inançlı biri diyorsunuz bence devam edin biraz daha. emin olun endişelerinizden bahsedin konuşun konuşun ve bir çözüm bulun.
Alllah yar ve yardimciniz olsun🙏

Hayırlısı olsun madem ne diyelim...
Tüm dediklerinize rağmen Ailesiyle problemleri şuan için sorun olmucaksa da ilerde olucaktır. Evlenmeyip birlikte yaşayacaz desen inan sonuna dek arkanda olurum yaşa hayatını derim... Birlikte yaşarken kaybetme korkusu olduğu ve bağlayan bişey olmadığı için insanlar flört dönemindeki gibi mükemmel insan profillerinden dışarı çıkamıyorlar. Ancak iş evlenmeye gelince dananın kuyruğu kopuyor. Neyse hayırlısı olsun hakkınızda ne diyim bana ilerde sorun çıkacak gibi geldi ama neden siz dünyadaki ender istisnalardan biri olmayasınız dimi sonuçta sırf bu ihtimalin olabilmesinden ötürü bile %99 sorun yaşayacağınız evliliğe adım atmayasanız.
O %1'lik mutlu kesime girmeniz dileğiyle
Cok teşekkür ediyorum umarım istisnalardan oluruz. Ya da yolun sonunda ayrılsak bile çok şey kazanmış iki insan olarak devam ederiz.

Yaşa takılma bence ilk eşinle yaş farkınız yoktu sanırım ama anlaşamadın evliliği cehennemi yazmışsın. Seni sevdiğine değer verdiğine seni incitmeyeceğine inanıyorsan neden evlenmeyen ki? Kendini pislik gibi hissedeceğin bir durum yok ailesi sen olacaksın artık anasının babasının kendi tercihi bu kendileri bilirler. Erkekler kendinden küçükle evlenince sorun yok ama kadın evlenmek isteyince dünyanın sonu gibi davranılıyor siz birbirinizi seviyorsanız eminseniz evlenin elbette yaşa takılma boşuna üzülme. Azcık bencil olacaksın bu hayatta eğer mutlu olmak istiyorsan belki de bu hayatın sana sunduğu bir şans neden değerlendirmeyesin ki?

Guveniyorsaniz inaniyorsaniz ve inançlı biri diyorsunuz bence devam edin biraz daha. emin olun endişelerinizden bahsedin konuşun konuşun ve bir çözüm bulun.
Çok ama çok teşekkür ediyorum. Amin

Yaşa takılma bence ilk eşinle yaş farkınız yoktu sanırım ama anlaşamadın evliliği cehennemi yazmışsın. Seni sevdiğine değer verdiğine seni incitmeyeceğine inanıyorsan neden evlenmeyen ki? Kendini pislik gibi hissedeceğin bir durum yok ailesi sen olacaksın artık anasının babasının kendi tercihi bu kendileri bilirler. Erkekler kendinden küçükle evlenince sorun yok ama kadın evlenmek isteyince dünyanın sonu gibi davranılıyor siz birbirinizi seviyorsanız eminseniz evlenin elbette yaşa takılma boşuna üzülme. Azcık bencil olacaksın bu hayatta eğer mutlu olmak istiyorsan belki de bu hayatın sana sunduğu bir şans neden değerlendirmeyesin ki?
Galiba duymak istediklerim tam olarak buydu çok tesekkur ederim umarım her şey güzel olur. Bakış acınız ve bu güzel tespitler için sonsuz kere çok mutlu ol

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🥰

Benim merak ettiğim şey çocuğunuzla paylastınızmı bu durumu? ileride olusabılecek durumlar acısından soruyorum.Onuda düşünmelisiniz benım de 2.evliliğim bır oglum var aynı yasta sızınkıyle. Bu evlılıgi yaparken onunla kac kere konustum emın olmak ıcın ki sizinki bekarmıs benım esımın de oncekı evlılıginden bır cocugu var mesela herseyimiz eşit vicdanımız da dahil :) benım de karsıma cok bekar cıkmıstı ama dusunmedim zor olur dıye.. Allah hakkınızda hayırlısını versın. Bırde ınanın bekarken hersey cok farklı kalbi guzel diyorsunuz ama aynı evi paylasmak kolay olcakmı coook cok ıyı tartıp bıcmelısınız hatta olmaz demek gelıyor ıcımden ama yasamadanda ıcınızde ukte kalacak... Hanı bır soz vardır ki cok severim HAYATTA YAPTIKLARIMDAN COK YAPMADIGIM SEYLER ICIN PİŞMANIM.

Benim merak ettiğim şey çocuğunuzla paylastınızmı bu durumu? ileride olusabılecek durumlar acısından soruyorum.Onuda düşünmelisiniz benım de 2.evliliğim bır oglum var aynı yasta sızınkıyle. Bu evlılıgi yaparken onunla kac kere konustum emın olmak ıcın ki sizinki bekarmıs benım esımın de oncekı evlılıginden bır cocugu var mesela herseyimiz eşit vicdanımız da dahil :) benım de karsıma cok bekar cıkmıstı ama dusunmedim zor olur dıye.. Allah hakkınızda hayırlısını versın. Bırde ınanın bekarken hersey cok farklı kalbi guzel diyorsunuz ama aynı evi paylasmak kolay olcakmı coook cok ıyı tartıp bıcmelısınız hatta olmaz demek gelıyor ıcımden ama yasamadanda ıcınızde ukte kalacak... Hanı bır soz vardır ki cok severim HAYATTA YAPTIKLARIMDAN COK YAPMADIGIM SEYLER ICIN PİŞMANIM.
Uzun uzun anlattığınız için co teşekkür ederim. Evet kızımla tanıştılar kızım problem etmedi. Ileride umarım yine değişmez. Sizinde her şey istediğiniz gibi ve gönlünüzce olsun hayatta mutluluklar

Uzun uzun anlattığınız için co teşekkür ederim. Evet kızımla tanıştılar kızım problem etmedi. Ileride umarım yine değişmez. Sizinde her şey istediğiniz gibi ve gönlünüzce olsun hayatta mutluluklar
AMIN ınsallah 🙏ha sunuda belırteyım bırde bebegım oldu bu evlılıgımden oglum kardesını cok sevıyor ama terside olabılır kabullenemeydebılırdi eşim kucugumü ilgi odagı yapıp buyugume tepkısızde kalabılırdı ve buyugumun psıkolojısını dusunebılıyormusun aksi halde olsaydı Allah korusun.. bunları hep düşün cok ıyı düşün hatta dusunecegın cook sey var canım korkutmak ıstemem tabıkı :) bana ozelden yazabılırsin bu sıkıntın olursa :)

AMIN ınsallah 🙏ha sunuda belırteyım bırde bebegım oldu bu evlılıgımden oglum kardesını cok sevıyor ama terside olabılır kabullenemeydebılırdi eşim kucugumü ilgi odagı yapıp buyugume tepkısızde kalabılırdı ve buyugumun psıkolojısını dusunebılıyormusun aksi halde olsaydı Allah korusun.. bunları hep düşün cok ıyı düşün hatta dusunecegın cook sey var canım korkutmak ıstemem tabıkı :) bana ozelden yazabılırsin bu sıkıntın olursa :)
Harika o zaman Allah analı babalı büyütsün tabiki yazarım yardımınız için çok teşekkür ederim

Mrb Allah yardımcınız olsn aynı şeyi ben yasadm oyizden beni dinleyin sen zaten yaralı bir insansn evet eğer yaşı daha büyük olsaydı yada daha olgun olsaydı ailesi herşeye rağmen tepki göstermezdi. Çocuk arada kalacak ve zamanla sana tepki gösterecek hepsini yasadm tam duzeldk derkn şimdide tamamn ailesinden koptm ve gtmek istiyorum ama o senin tarif ettiğin melek adam varya çözüm üretmeyi bırak beni onların içinde bırakmak istiyor gelmek istemiyor. . Seninki benimkinden fena durumun ailesi açıkça istememiş. . Senin ailen yanında olacaksa ve eşin ailesiyle seni ölene dek muhatap etmeyecekse evlen. . Buna kimsenin garantisi yok bence. Ve ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum bu konuda.bir evlenin görürsün. Aşk dediğin şey saçmalık bence.mantikli düşün aşkı filan bisver.Allah yardımcın olsun

Back
X