Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

kulaga kotu geliyor aslinda ama benim yaslari sizin yasiniza benzer bi iliskisi olan arkadasim var cok da iyi gidiyor iliskileri yillardir.

tek sorun bence kiziniz, ben son olaylardan sonra kiz cocugu uvey babaya ne olursa olsun emanet etmekten kacinirdim bilemiyorum.

Ben sevgilinizi olgun buldum baya 21 yaşa göre...Ev tutacak kadar kazancı olması falan...Onun yaşındakiler daha okuyor..Ne iş yapıyor?

Bence deneyebilirsiniz ama cocuk konusunda konuşun

Bak arkadasim, senin bir cocugun var onu da düsünmek zorundasin. Kaldi ki adam bugün ailesine sirt cevirir, evlendikten sonra bayram olur seyran olur ufaktan yine aileyle yakinlasmalar baslar. O istedigi kadar atip tutsun suan, hic kimse ailesini temelli A-TA-MAZ!. sen kendini bir noktada bu ailenin tam ortasinda bulmaya hazirlaman gerekiyor, muhtemelen laf sokmalar olacak, ayirmaya calismalar olacak, belki cocuguna kadar dil uzatacaklar. Esim etkilenmez deme, insaniz ister istemez etkileniyoruz söz konusu ailemiz olunca. Bir kere sütten agzin yanmis, bundan sonra duygularinla degil mantiginla yola cikmani öneririm.

6 yaş olması çok sorun değil bence. O 31 siz 37 olsaydınız gibi. Ama çocuk daha 21 yaşında. Daha ergenlikten çıkmamış. Ve sizin 2.evliliğiniz. Biraz daha ince eleyip sık dokumanız gerekmez mi?
Bi de olayın şu boyutu var. Evlenirseniz 10 yıl sonra eşiniz 31 kızınız 20 yaşında olacak. 🥴
Öylede aynı eğer adam olgunlaşmamış .ve sizi koruyamayacaksa... Bizim yaş buyukti mesela

Tam olarak neler yaşadınız
Erkekler ailevi sorun olunca görmek istemiyor heleki sizle ailesi arasında kalsın yandınız. Birde erkekler aile olduğunu anlamıyor yani hala bekar zannediyirlar kendini... Her erkek koruyamaz kadını benm eşim sizin tandgnzdan daha da çok sözler verdi ailesi razı olmasa bağını koparacakti vs.ama şu an8 yok oldu ve ben bagimi koparıyor m ailesiyle hatta sulalesyle çünkü hocalar bile elini bile öpme oyle zalim insanlarin dedi. Yinede benm abarttigimi düşünüyor artı ailesine düşkün bir i degl eşim.uzak olmazsanz çok zor.olgun olduğunu sizi koruyacagini nerden bilebilirsnz.asla bilemezsin. Sadece illa istiyorsan uzaklara gidin.cok uzaklara senede bir gelin ailenzn yanina ve onn ailesyle asla baştan gorusmeyin. Asla.... Başta naprsan öyle gider... Benm eşim başta dedi herkes bilsn 2. Evliliğin olduğunu vs.ben kaynanalari dinledim uxulmesnler diye olaylar büyüdü. . iyi dusun

Erkekler ailevi sorun olunca görmek istemiyor heleki sizle ailesi arasında kalsın yandınız. Birde erkekler aile olduğunu anlamıyor yani hala bekar zannediyirlar kendini... Her erkek koruyamaz kadını benm eşim sizin tandgnzdan daha da çok sözler verdi ailesi razı olmasa bağını koparacakti vs.ama şu an8 yok oldu ve ben bagimi koparıyor m ailesiyle hatta sulalesyle çünkü hocalar bile elini bile öpme oyle zalim insanlarin dedi. Yinede benm abarttigimi düşünüyor artı ailesine düşkün bir i degl eşim.uzak olmazsanz çok zor.olgun olduğunu sizi koruyacagini nerden bilebilirsnz.asla bilemezsin. Sadece illa istiyorsan uzaklara gidin.cok uzaklara senede bir gelin ailenzn yanina ve onn ailesyle asla baştan gorusmeyin. Asla.... Başta naprsan öyle gider... Benm eşim başta dedi herkes bilsn 2. Evliliğin olduğunu vs.ben kaynanalari dinledim uxulmesnler diye olaylar büyüdü. . iyi dusun

Eğer eşini başta dinleseydm onlarla 8 sene önce bagimi koparsaydm şimdi çok mutluydum. Çok uyanık olmalısın yoksa işin zor. Üzülüyorum ama kabul ediyorsan hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum beni suclamayacaksan zorlamyacaksan yargılamayacaksan bir onur yanımda olacaksan ki sen ailene git gel ama bana karismazsan ve çok uzaklara gidersek kabul ederm de. Onn ailesnden uzak olursan ki düğünde bile asla muhatap olma. Ozamn belki mutlu olursun

Baştan çocuk kabul eder bunları ve seni götürürse.. bı sıkıntı zor çıkar.

Haklısınız biz de zaten izmire yerlesicez onlar istanbulda kalıcak. Araları iyi olsun ama bana uzak olsunlar

Eğer eşini başta dinleseydm onlarla 8 sene önce bagimi koparsaydm şimdi çok mutluydum. Çok uyanık olmalısın yoksa işin zor. Üzülüyorum ama kabul ediyorsan hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum beni suclamayacaksan zorlamyacaksan yargılamayacaksan bir onur yanımda olacaksan ki sen ailene git gel ama bana karismazsan ve çok uzaklara gidersek kabul ederm de. Onn ailesnden uzak olursan ki düğünde bile asla muhatap olma. Ozamn belki mutlu olursun
Aslında haklısınız umarım başarabilirim ben biraz kıyamıyorum zorlicam kendimi

kulaga kotu geliyor aslinda ama benim yaslari sizin yasiniza benzer bi iliskisi olan arkadasim var cok da iyi gidiyor iliskileri yillardir.

tek sorun bence kiziniz, ben son olaylardan sonra kiz cocugu uvey babaya ne olursa olsun emanet etmekten kacinirdim bilemiyorum.
Teşekkür ederim ama kızım asla etkilenmeyecek o babası ve ben iyi bir ebeveynlik yapıyoruz. Kızım üvey babayla değil kendi babasıyla içli dışlı yeni eşim onun ancak abisi olabilir. Kızım 10 yaşında ve dışa dönük benimle her şeyi konuşabilen bir çocuk Allah korusun zaten ben kızımı o durama düşürecek ortam hazırlamam. Gündüzleri benimle geceleri kendi babasıyla kalıyor.

Çocuk ergenlikten yeni çıkmış.O yaşlarda hersey mümkün, herşey kolay gelir insana.Sorunsuz başlayan evliliklerde bile sonradan çok fazla sıkıntı çıkabiliyor.Baştan sorunlarla başlaması ilerisinin ipuçlarını veriyor.Sizin belki değil ama çocuğun pişman olması çok olası.
Ya terk edilme korkusu yaşamıyorum sadece terk eden yari yolda bırakan ben olmayayım yeter. Hiç bir ilişkinin garantisi yok ki umarım her şey güzel olur kötü olsada güçlü kalabilelim

Kusura bakmayın ama o iş olmaz.
Erkek geç olgunlaşır, iki sene sonra ben ne yaptım diye düşünme ihtimali yüksek
Senin çocuğun var, onun yok.
yaş farkı var, eğer bu fark 30-35 yaşlarda olsaydı problem olmazdı şu an o bir ergen. Üstelik ilişki dediğin şey başladığında 19 yaşındaymış ya, el insaf. Başka bir konu daha var 21 lik kız 41 ilk adamla sevgiliymiş. O ne kadar garipse bu da o kadar garip.
İki konunun da gerçek olamamasını istiyorum.
Hayatın akışına aykırı bunlar.
ilerde büyük büyük sıkıntılar çıkar.
Deli-kanlı diye boşuna demiyorlar o yaşta kan deli akıyor. Akıl başa sonra geliyor

21 yaşında daha ergenlik teri vardır o çocukta, ergenlik kokusu bile geldi burnuma 21 yaş deyince. Hani olur ya hormonlardan fazla terlemekten vs tuhaf bir kokusu olur ergen çocukların. 27 yaşındasın ne işin var küçücük çocukla. Bu çocuk evlense zaten pişman olur çok geçmeden. Şimdi böyle şeylere heves ediyor çocuk ama hevesi geçince ne olacak. baştan 19 yaşında çocukla nasıl sevgili oldun orasını hiç anlamadım zaten
Ben ne görünüşünden ne de bahsettiğiniz şeylerin birinden rahatsız olmadım. Aşk bu ve benim problemim yaşı değil aştım o konuyu ben. Benim derdim o etkilenmesin ileride terk etse bile ailesi ile arasi bozulmasin. Yaş falan umrumda olsa 2 yıl sürmezdi. Ama sizi de anlıyorum siz küçük biriyle olmazsınız:)

Kusura bakmayın ananın iş olmaz.
Erkek geç olgunlaşır, iki sene sonra ben ne yaptım diye düşünme ihtimali yüksek
Senin çocuğun var, onun yok.
yaş farkı var, eğer bu fark 30-35 yaşlarda olsaydı problem olmazdı şu an o bir ergen. Üstelik ilişki dediğin şey başladığında 19 yaşındaymış ya, el insaf. Başka bir konu daha var 21 lik kız 41 ilk adamla sevgiliymiş. O ne kadar garipse bu da o kadar garip.
İki konunun da gerçek olamamasını istiyorum.
Hayatın akışına aykırı bunlar.
ilerde büyük büyük sıkıntılar çıkar.
Deli-kanlı diye boşuna demiyorlar o yaşta kan deli akıyor. Akıl başa sonra geliyor
Ben yaşı umursamıyorum yanı bana ters değil. Size ters olması sizin için normal. Ben yaş için kaygı duyup yazmadım. Erken yaşta ailesiyle arasi bozulmasın ileride ayrılsak bile keşke demesin istiyorum. Bana zaten bir şey olmaz kızım sağ olduğu sürece. He terk etse üzülürüm ama yıkılmam. Terk eden ben olmayayım yeter

Back
X