Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi ona arkasını döndü. Yaşı bence uygun sorumluluğu kaldıramazsa keNeden ofkelendiniz anlayamadım.
Sevgililikten değil evlilikten soz ediyorsunuz ve çocuklu annelerin evliliklerinde sevginin yanında çocuklarıyla olan durumları da düşünmeli
Babası bugün var yarın belki olmayacak, evlenecek , çocuğunuzun sizinle kalması gerekecek.
Onunla ilgilenecek bir olgunlukta değil ki, kizinizla ilgilenmesi ona abilik yapabilmesi için en az bir on sene gerekiyor.
Geniş zamanlı düşünün.
Bunun dışında evlilik için fazla küçük bir yaş.
Sevgililigi anlarım ancak bu yaştaki bir erkeğin evlenmesini anlatamam. Daha dün ergenlikten çıkmış biri .
Üstelik ailesine arkasını dönecek.
Aynen çocuk o da şey yaparım ikisinede balon alırım. Eğlenirler mutlu olurlar sizde 70 yasinda birisiyle evlenin sudoku falan çözersiniz çok öptüm sizi özellikle üstün zekânızdan dolayı tebrik ediyorum.27 yaşında iki çocukla zor olmayacak mı? birinin ergenliğinede az kalmış.
Herkese merhaba ben 27 yaşında spor antrenörlüğü yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok küçük yaşta 17 sevgilinden hamile kaldığın için evlendim. O zamanlar kürtaj serbest olmasına rağmen kıyamadım doğurdum. Fakat evliliğim cehennem olduğu için ayrıldım. Üniversite okumayı bırakmadım ve bitirip meslek sahibi oldum. Ben 2 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birisine aşık oldum hem de çok. O da bana öyle harika bir ilişkimiz olmuştu sonra bana evlenme teklifi etti. Ben de ailen onay verirse kabul ederim dedim. Tabi dogal olarak ailesi kabul etmedi. Ben 27 yaşında o 21 üstelik birde 10 yasinda çocuğum var. Beklediğim bir tepkiydi yine de çok koydu. Ailesi benimle görüşmek istedi görüştüm. Erkek arkadaşım yanımızda iken saygılı olan aile o yanımızdan ayrılıp işe gidince 1 saat boyunca beni alıp yerden yere vurdular. Sapık sübyancı muamelesi gördüm. Onlar konuştukça ben sustum en son dedim yeter ben sizi anladım konuşmaya gerek yok kalktım gittim. Sevgilimi engelledim telefon numaramı değiştim annemin evine yerleştim. Bir gün geçmeden annemi aradı dil döktü evimize kadar geldi beni ailemden istedi. Ailem kabul etti. Sonra benim ailem onun ailesini aradı gelin orta yolu bulalım çocuklar seviyor falan onun ailesinde tık yok. Sevgilim o süreçte ailesinin evini terk etti işinde başarılıydı zaten birikmiş parası vardı evini tuttu döşedi yaşına göre her zaman olgun vegüçlü birisiydi. Bir de görseniz o kadar tatlı ki kalbinde zerre kötülük yok. Poncik kalpli bir şey. 2 yildir bir kere saygısızlık etmedi cinsel olarak dokunmaya kalkmadı zaten onun ilk ilişkisi benim. Şimdi gelelim aşık soruna. Ben evlenmiş çocuklu birisiyim. O ise bakir ve ilk iliskisi benim bu da yetmezmis gibi benim yüzümden ailesiylede arasi bozuk. Kendimi pislik gibi hissediyorum. Terk ediyim hayati duzelsin diyorum onuda yapamıyorum çok aşığım onsuz nasıl devam ederim bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım o eylül ayına tarih alalım evlenelim düğüne ailemi cagirirz kendileri bilirler diyor. Ama ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne kadar olgun olsada 21 yasinda pişman olacağı bir şey yapmasını istemiyorum. Kafayı yicem tavsiye verin
bizimde bir akrabamızınkızı listedeki matematik öğretmeni ile evlendi.kız 19 yaşında öğretmen de tam bilmiyorum ama 25 civarı olması lazım.bana çok iğrenç gelmişti.ne olursa olsun bir insan öğrencisine o gözle bakmamalı. Zaten ayrıldılar.çocukları 4_5 yaşlarındaydı.baba da kaldı.sonra kız buldu bir polis ,ondan da çocuk yaptı.ondan da boşandı.bazıları evlilik insanı değilBir arkadaşım geçen haftalarda kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Kız 33 çocuk 23 yaşında, hem de arkadaşım öğretmen, liseden önceki seneki öğrencisi. Çok söyledik olmaz diye ama birbirlerinden vazgeçmediler. Çocuğun ailesi çok karşı çıktı bir sene kadar istemediler, sonrasında baktılar vazgeçmiyorlar razı gelmek zorunda kaldılar. Bu arada arkadaşım daha önce evlenip boşandı.
Ben sizin evliliğinizi de uygun görmüyorum ama hayat bu, bazen yaşamamız gereken şeyi yaşıyoruz
10 ya S değil 6 yas var.Lütfen ayrılın sözümü yanlış anlamayın davul bile dengi dengine 10 yaş fark var şuan mutlusunuz ama 5 sene sonra ciddi derecede mutsuz olacaksınız kendi denginiz en azından yaşıtınız biri ile yuvanızı kurun
Yok canım rahat olun kimse ayrıl dendi diye ayrinilmaz. Sizin kendi fikriniz o. Ben kararliyim evleniyorum. Bakalım hayırlısı Allah bilir ne olacak. 10 yıl sonra ölmezsem tekrar yazarım ya da ayrılırsak yazarımLütfen ayrılın sözümü yanlış anlamayın davul bile dengi dengine 10 yaş fark var şuan mutlusunuz ama 5 sene sonra ciddi derecede mutsuz olacaksınız kendi denginiz en azından yaşıtınız biri ile yuvanızı kurun
Ben spor hocasıyım günde bir saat ders veriyorum bazen 2 saat bazen 3 saat ama ötesi olmuyor özel ders bu. Genelde özel dersi kadın veya çocuklara veriyorum. Kızımda benimle gelir spor yapar. Okul zamanida zaten onun okulunda antrenörlük yapıyorum kolejde. Yine dip dibeyiz. Kahvaltıyı benimle yapıyor öğlen yemeğini benimle yiyor akşam yemeği bazen babasıyla bazen benimle cunku babasi doktor ve nöbete kalınca haftada iki gun kizim benimle yatıyor. Ben anneliğini çok seviyorum. Içimde çok rahat. Haftanın 5 günü kızıma iki günü kendime ayırıyorum. Ve fazlasıyla mutlu bir anneyim.Siz çalışmıyor musunuz nasıl tüm gün çocuğunuzla berabersiniz, zaten cocuk normalde okula gidiyor nasıl beraber olasınız. Nasıl sadece babasıyla uyuyup genelde hep sizle olabilir. Çocuğu her gün alıp 10da babasının evine mı bırakıyorsunuz. Ödevleri olmuyor mu? Nerde yaşadığını nasıl anlıyor bu cocuk o zaman. Çocuğu babasına vermiş olabilirsiniz onu yargılamam da hala babasından çok ben ilgileniyorum demeniz olmuyor yani aptal yok karşınızda. Sabah da erken alıp kahvaltısını mı yaptiriyorsunuz mesela ya da okula veya servise siz mı bırakıyorsunuz? Anlıyorum insanlar üstünüze geliyor niye çocuğunuzu bıraktınız diye ama bu savunmalar komik oluyor. Size ne diyin geçin. Kendi anneliğini başkasının anneliği üstünden yüceltmeye kalkanlara.
Bizim de aynen bir akrabamız lisedeki matematik öğretmeni ile evlendi. Aralarındaki yas farkı da daha fazla. Biz de aynı okula gidiyorduk bizim de öğretmenimizdi. Böyle biz de hayran hayran bakardık çıkışta yanına gidip sohbet etmek isterdik falan hocayla. Yani kandırılması kolay gruptuk belki de bilmiyorum. Bir de öğretmen sonuçta gözümüzde daha büyük. Onun için baNa da hoş gelmiyor.bizimde bir akrabamızınkızı listedeki matematik öğretmeni ile evlendi.kız 19 yaşında öğretmen de tam bilmiyorum ama 25 civarı olması lazım.bana çok iğrenç gelmişti.ne olursa olsun bir insan öğrencisine o gözle bakmamalı. Zaten ayrıldılar.çocukları 4_5 yaşlarındaydı.baba da kaldı.sonra kız buldu bir polis ,ondan da çocuk yaptı.ondan da boşandı.bazıları evlilik insanı değil
Ben de öğretmenim kızımla aynı okula gittim 1 sene ve dip dibe olmadım. Hatta çıkışa kadar gormezden geldik birbirimizi çok çok önemli bir şey yoksa. Bence yaptığınız doğru değil. Zaten sonra başka okula verdim kızımı.Ben spor hocasıyım günde bir saat ders veriyorum bazen 2 saat bazen 3 saat ama ötesi olmuyor özel ders bu. Genelde özel dersi kadın veya çocuklara veriyorum. Kızımda benimle gelir spor yapar. Okul zamanida zaten onun okulunda antrenörlük yapıyorum kolejde. Yine dip dibeyiz. Kahvaltıyı benimle yapıyor öğlen yemeğini benimle yiyor akşam yemeği bazen babasıyla bazen benimle cunku babasi doktor ve nöbete kalınca haftada iki gun kizim benimle yatıyor. Ben anneliğini çok seviyorum. Içimde çok rahat. Haftanın 5 günü kızıma iki günü kendime ayırıyorum. Ve fazlasıyla mutlu bir anneyim.
Hahaha biz daha o aşamaya gelmedik gelirsek bende öyle yaparım. Gerçi büyüdükçe arkadaş ortamına sokmuyor beni ama onu da hallederiz. Bence anneliği ya da babalığı yüceltmeden yaşamak lazım. Ben kizimla o istedigi kadar degil sonuna kadar giderim. Kendimide asla ihmal etmem. Ilk once ben mutlu olmaya çalışıyorum ki o da mutlu olsun. Belki ben başkalarına göre kötü bir anneyim ama inanin çok mutlu bir anneyim.Ben de öğretmenim kızımla aynı okula gittim 1 sene ve dip dibe olmadım. Hatta çıkışa kadar gormezden geldik birbirimizi çok çok önemli bir şey yoksa. Bence yaptığınız doğru değil. Zaten sonra başka okula verdim kızımı.
Ailesi ona arkasını döndü. Yaşı bence uygun sorumluluğu kaldıramazsa ke
Aynen çocuk o da şey yaparım ikisinede balon alırım. Eğlenirler mutlu olurlar sizde 70 yasinda birisiyle evlenin sudoku falan çözersiniz çok öptüm sizi özellikle üstün zekânızdan dolayı tebrik ediyorum.
Yok kızmıyorum inan en yakın arkadaşlarımda sizin gibi diyordu. Bu beklenen cevaplara alışkınım. Ya ben inatciyim ya da Allah hayırlı kılacak. Bakalım naship. Hayat bu her şey riskli :)Kirilmayin lütfen, evet ya ezeceksiniz ya da eğlendirmek zorunda kalacaksınız.
Daha da olgunlaşmaya başladığında evliliğin sorumluluğu , ailesi hepsi sırtına ağır gelecek.
Aşk baki kalmiyor.
Benimki ilkokul 1deydi beraber gittiğimizde. Yani büyük olduğundan değil. Kotu anne değilsiniz bence de.Hahaha biz daha o aşamaya gelmedik gelirsek bende öyle yaparım. Gerçi büyüdükçe arkadaş ortamına sokmuyor beni ama onu da hallederiz. Bence anneliği ya da babalığı yüceltmeden yaşamak lazım. Ben kizimla o istedigi kadar degil sonuna kadar giderim. Kendimide asla ihmal etmem. Ilk once ben mutlu olmaya çalışıyorum ki o da mutlu olsun. Belki ben başkalarına göre kötü bir anneyim ama inanin çok mutlu bir anneyim.
Hadi diyelim 10 yıl bu ilişkinin ömrü:)) olsun bende 10 yıl deli gibi aşk yaşarım sonra giderse el sallarım terk eden o olsun yeter ki ailesine koşsun. Ben onu terk etmeyeyim ailesinden koparmayayım yeter. Zaten çocuk yapmak gibi saçma bir hayalim de yok. 10 yıl evli kalırım. Belki biz istisna olur bir yastıkta kocarizya da olmadı der vedalasirizBu yaşlarda her şeyi ateşli yaşar erkekler. Dağı devirecek ruhsal ve bedensel kuvvette bulur kendilerini. Yaşları gereği kanları deli akar aşklarını da öyle yaşarlar. Mecnun yeryüzüne tekrar inmiş zannedersin ki benim öyle zannettiğim bir dönem olmuştu. Fakat gel sen bu söylediğime kulak ver kardeşim bizzat yaşadım ben aynı doludizgin aşkı. Ama bunlar çocukluktan çıkalı henüz kaç sene olmuş ki? Kaç yıl yaşamışlar hayatı? Hep böyle kalmayacak. O doludizginlik yerini daha mantıklı düşünmeye bırakacak zamanla. Kesinlikle sorun yaşarsınız. Yapma. Hala ergen o. Hem kendisi değişecek hem ailesi istemiyor. Erkekler ailelerini bir ömür atmazlar. Rasyonel düşünmeye başladığında onların söyledikleri daha mantıklı gelecek
Teşekkür ederim umarım sizinde her şey gönlünüzce olurBenimki ilkokul 1deydi beraber gittiğimizde. Yani büyük olduğundan değil. Kotu anne değilsiniz bence de.
Yok kızmıyorum inan en yakın arkadaşlarımda sizin gibi diyordu. Bu beklenen cevaplara alışkınım. Ya ben inatciyim ya da Allah hayırlı kılacak. Bakalım naship. Hayat bu her şey riskli :)