Çooooook teşekkür ediyorum amin inşallah sanada bol bol huzur ve mutluluk diliyorumMutluluklar canım bence cok yakısmısınız bir yastıkta insallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooooook teşekkür ediyorum amin inşallah sanada bol bol huzur ve mutluluk diliyorumMutluluklar canım bence cok yakısmısınız bir yastıkta insallah![]()
Ahanda gönderdimFotoları ben göremedim nasıl bakcam merak ettim
Fotoğrafa bakınca yaş farkı var gibi gözükmüyo yakıştırdım ben sizi bir de ikinizdede sanki yabancı havası aldım türk gibi değilsiniz dndnsnsAhanda gönderdim
Hata olarak görmediğimiz içindir belkideneden ısrarla hatalar yapıyorsunuz bıle bıle ben asıl bunu merak ettım
Hehehe türküz valla teşekkürlerFotoğrafa bakınca yaş farkı var gibi gözükmüyo yakıştırdım ben sizi bir de ikinizdede sanki yabancı havası aldım türk gibi değilsiniz dndnsns
bıle bıle lades dememek lazımHata olarak görmediğimiz içindir belkide
He ailesi iki gün önce zorlada olsa kabullendi. Araları iyi beni sevmiyorlar ama olsun :)) Haklısınız ama hep korkarak yaşadım belki bu defa kendimi çok gaza getirdim. Sizin söylediklerinizi fazlasıyla ben düşündüm ama yine başa döndüm. Umarım Allah yardım eder kimse finalde keşke demez. Teşekkür ederim uzunca yazıp yardımcı olmaya çalıştığınız içinbıle bıle lades dememek lazım
aradakı yas farkı sorun degıl aslında cocugun yası kucuk sorun o
ılkınden agzınız yandı yogurdu nıye uflemıyorsunuz degıl uflemek pöykurmek lazım emın olmak lazım sızın alevı bıraz aıle koruklemıs onlar yok dedıgı ıcın daha da baglanma olmus ama uzun vadelı dusunmek lazım
cocugunuzu en ıyı sız dusunursunuz tabı ama bazen olayın ıcınde olunca saglıklı dusunemez ınsan kopar baglamından ben tam o orta baglamdan tutup sızı cekıyorum ve dıyorum kı neden ?
cok kucuk yasta anne olmus cocukla bırlıkte buyumussunuz ıkıncı evlılık ıcın acele edıyorsunuz hadı evlenıyorsunuz barı daha dogru kısı olsaydı
ıyıdır anlasıyorsunuzdur olabılır ama bu evlılıgınızın yuruyecegını gostermez
ılk evlılıgınızı saymıyorum yasınız cok kucuk oldugu ıcın bu kez daha mantıklı davranın en az 2-3 sene bekleyın bence hemen evlenmeye kalkmayın cocugunuzu kaynana terorune genc damadın annesı ıle karısı arasında kalma savasına ortak etmeyın acele etmeyın
Fotoğraflara bakınca da emin oldum sevgiliniz gerçekten çok küçük görünüyor. 10 yıl sonra siz 37 sevgiliniz 31 kızınız 20 yaşında olacak. Söyleyeceklerim bu kadar. Bu arada kemalim yapmazAhanda gönderdim
Herkesin kemali yaparFotoğraflara bakınca da emin oldum sevgiliniz gerçekten çok küçük görünüyor. 10 yıl sonra siz 37 sevgiliniz 31 kızınız 20 yaşında olacak. Söyleyeceklerim bu kadar. Bu arada kemalim yapmaz![]()
Çoook teşekkür ediyorum. Umarım hayırlı olur. Keşke herkes sizin gibi yaklaşabilsePınar altuğ, yağmur atacan ile evlendiğinde; pınar altuğ 34, yağmur atacan ise 25 yaşındaymış. Şuan mutlu bir evlilikleri var. Resimlere göre de çok yakışmışsınız birbirinize. Hata olup olmadığını zaman gösterecektir. "Bu evlilik yürümez zaten" demek önyargılı bir yaklaşım diye düşünüyorum. Umarım, hakkınızda hayırlısı olur.
hanımefendi çocuğunuzla arasında 10 yaş var. onunla sağlıklı bir ilişki kurabilir mi? üstelik bir gün ayrıldığınızda çocuğunuz için büyük yıkım olur.Aslında doğru çocuk yapmayıp devam ederiz ileride ayrılmak isterse kimsenin hayati etkilenmez ben sadece çok korkuyorum birinin hayatında ki hata olmaktan
Ben kendi yaşımda ailelerin denk sayılabileceği yakışıklı meslek sahibi biriyle evlendim gelin görün ki mutlu olamadım ve boşanıyorum şu an. Şu saatten sonra ne mesleği n görüntüyü önemli bulmuyorm. İnsan olsun insanlığı iyiyse vicdanlıysa olumlayın derimHerkese merhaba ben 27 yaşında spor antrenörlüğü yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok küçük yaşta 17 sevgilinden hamile kaldığın için evlendim. O zamanlar kürtaj serbest olmasına rağmen kıyamadım doğurdum. Fakat evliliğim cehennem olduğu için ayrıldım. Üniversite okumayı bırakmadım ve bitirip meslek sahibi oldum. Ben 2 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birisine aşık oldum hem de çok. O da bana öyle harika bir ilişkimiz olmuştu sonra bana evlenme teklifi etti. Ben de ailen onay verirse kabul ederim dedim. Tabi dogal olarak ailesi kabul etmedi. Ben 27 yaşında o 21 üstelik birde 10 yasinda çocuğum var. Beklediğim bir tepkiydi yine de çok koydu. Ailesi benimle görüşmek istedi görüştüm. Erkek arkadaşım yanımızda iken saygılı olan aile o yanımızdan ayrılıp işe gidince 1 saat boyunca beni alıp yerden yere vurdular. Sapık sübyancı muamelesi gördüm. Onlar konuştukça ben sustum en son dedim yeter ben sizi anladım konuşmaya gerek yok kalktım gittim. Sevgilimi engelledim telefon numaramı değiştim annemin evine yerleştim. Bir gün geçmeden annemi aradı dil döktü evimize kadar geldi beni ailemden istedi. Ailem kabul etti. Sonra benim ailem onun ailesini aradı gelin orta yolu bulalım çocuklar seviyor falan onun ailesinde tık yok. Sevgilim o süreçte ailesinin evini terk etti işinde başarılıydı zaten birikmiş parası vardı evini tuttu döşedi yaşına göre her zaman olgun vegüçlü birisiydi. Bir de görseniz o kadar tatlı ki kalbinde zerre kötülük yok. Poncik kalpli bir şey. 2 yildir bir kere saygısızlık etmedi cinsel olarak dokunmaya kalkmadı zaten onun ilk ilişkisi benim. Şimdi gelelim aşık soruna. Ben evlenmiş çocuklu birisiyim. O ise bakir ve ilk iliskisi benim bu da yetmezmis gibi benim yüzümden ailesiylede arasi bozuk. Kendimi pislik gibi hissediyorum. Terk ediyim hayati duzelsin diyorum onuda yapamıyorum çok aşığım onsuz nasıl devam ederim bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım o eylül ayına tarih alalım evlenelim düğüne ailemi cagirirz kendileri bilirler diyor. Ama ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne kadar olgun olsada 21 yasinda pişman olacağı bir şey yapmasını istemiyorum. Kafayı yicem tavsiye verin
Evlilik cok farkli kurumBen kendi yaşımda ailelerin denk sayılabileceği yakışıklı meslek sahibi biriyle evlendim gelin görün ki mutlu olamadım ve boşanıyorum şu an. Şu saatten sonra ne mesleği n görüntüyü önemli bulmuyorm. İnsan olsun insanlığı iyiyse vicdanlıysa olumlayın derim