İkinci bahar ve gizemli adam...

Yok lokal dediği ''cami lokali''. Caimi'nin kahvehanesi,okuma salonu gibi bir şey.Yurtdışında camiler böyle oluyormuş galiba.Müslümanların,türklerin gurbet diyarda toplandıkları yerler işte..Barlara gitmesinden iyidir de..Bana vakit ayırmıyor ,ücretsiz skyape de olsun..Kendini açmıyor hiçbirşekilde..

Kağıt işleri dediği de iş bulma kurumunun iş göndermesi falan mış.Ağzından zorla alabildim.

Son düzenleme:

soru işaretleri olan bi ilişki galiba, sanki banada öyle geldi gibi??

2.evliliğin olucakmış; oyüzden çok iyi düşün canım.......
birde bence evlilikle beraber erkeklerde ilgi biraz daha azalıyo....
iş güç dünya telaşından dolayı.....

hayırlısı olsun inşaallah......

facesindeki konuşmalardab Türkiye ye gelmiş görünüyor,ne iş anlamadım?Bana niye söylemiyor?süpriz mi yoksa ilk önce bana gelmedi diye kızacam mı sandı?????etiketlemiş kendini kuzenleriyle.türkiye de olduğuna dair konuşmalar olmuş .28 de başlamış etikete.ama kamerada evindeydi ogünler sanki?konuşmaklar ise dün olmuş?
dur bakalım bekleyeyim söyleyecekmi?

sizce neden ?

Son düzenleme:

ee yok artık

ayyy allah sabır versin canım ya...

bende bir kova olaratan çok iyi anlıyorum seni , ama soğuman lazımdı senin

niye sğumadın ki:44:

Bazı insanlardan kolay soğuyamıyorum.Bazılarını ise en baştan sevmiyorum,belki bundan..

Valla canıma bence aşırı bir duygu beslemediysen şimdiden vazgeç. Benim erkek arkadaşım da ilgisizdi ilk başta. Hemen her şey olmasın yavaş yavaş yaşalım istedi. Çıkmadan önce kafeye gider saatlerce otururduk, eve gelirdik telefonda konuşurduk vs. Sonra çıkmaya başladık adam ilgisiz, sanki umrunda değilim. Biliyorum beni seviyor, ben de ona aşık olmuştum açıkçası. Adam edene kadar canım çıktı. Allah'a şükür iyiyiz artık. O bana çok katlandı ben ona çok katlandım, onun karakteri alışkanlığıydı ilgisizlik bu ilişkiyi yürütelim ortak noktada buluşalım istedik. şimdi mutluyuz ama Yıprandık. Bence eğer aşık değilsen şimdiden vazgeç. Yok ben zaman vermek istiyorum dersen biraz zaman ver ama sakın hemen evlenme.

Çok yordu beni ilgisizliğiyle..Gelecem diyor hep bir bahane,erteliyor...Ve ben çok mutsuz oldum son aylarda..Varlığında yokluk çektim hep...Ona ayrılık mesajı gönderdim,faceden sildim.Aradı,açmadım..
Mutlu olma hevesiyle başlayan yolculuğum sona erdi..Herşey kursağımda kaldı yine...Anladım bana düzgün biri
çıkmayacak...Derdim maddiyat bile olmadı hiç..Ama hayatıma dahil olmakta bukadar zorlanan insanlar..Hakediyormuyum ki bunu ben?...pes..
Yavan geçirecekmişim ben hayatımı anladım...Yoruldum...Ben ona olgun davrandım ve buna istekliydim....Onun ikinci ilişkisi...Toyca davrandı..Cezasını yine ben çektim..

Son düzenleme:
Kusura bakma ama erkek arkadaşın bildiğin sorumsuz ve olgunlaşmamış biri.. Gençliğini yaşayamamış gibi sanki.. mutsuzum demek yerine ayrıl gitsin zaten adamın varlığıyla yokluğu bir. En azından ayrıyız ondan aramıyo dersin bu nedir ya hiç mi merak etmiyo seni noldu iyi mi başına bişi geldimi diye.

Benim eski erkek arkdşmda böyleydi, çocuğun huyu bu ama bni çok seviyo die kendi arkadaşlarıma savunurdum hep onu, günde bir kere belki arardı çok yoğundum bilmemne bisürü bahane ile. Sonuçta bana ayırması gereken vakitlerde kankaları ve başka kızlarla konuşarak geçiriyomuş. Ben hissetmiştimde konduramamamıştım. Benim gibi saf olma aç gözünü derim

Son düzenleme:
Teşekür ederim cvplar için..
Bu akşamlar defalarca aradı,her seferinde meşgule attım.Ben sürekli ''arama ''diye kesin kararlı cvplar yazdım.

Güzel umutlarım varken ;defalarca sorunu söylediğim halde umrusamadı..Durumumuzu bu hale getirdi..

Canım yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum. Bence de sanki erkek arkadaşın gençliğini yaşayamamış, toy kalmış gibi. Erkekler hele ki gençken toyken daha çok kadınların peşinde koşmalı bence. Ne bileyim evliliğe ikna etmek için falan, dur aman benden caymasın diye diye peşinden ayrılmamalı bence. Çok mu emindi ki senden? Ayrılmaz etmez falan diye mi kurdu anlamadım ki? Ayrıca ne öyle çocuk gibi "kağıt işleri" falan. İnsan gibi ya iş bulma kurumundan evrak gelmiş dese fazladan 10 saniyesini harcayacak yani. Senin gibi olgun ve yeterince cefa cekmiş bir kadının yanına yakışacak hareketler değil bence. Ya tr ye gelince ayarını verirsin, kendine gel diye ya da şimdiden yol verirsin canım boşver. Cidden bir skype açmak atla deve değil. Daha ilişkinin başlaarındasınız üstelik. Size yani "yüzünü bi 5 dakika göreyim" diye diye onun skype açtırması lazım sizin işsiz adama dil dökmeniz değil bence.

Arıyor ,açmıyorum..
Açıklamalar yapıyor.
Arama diye msj gönderiyorum.Yine aynı olacak''diyorum.
Ne yapsam..

Son düzenleme:
...................

CANIM BENIM.... ILGISIZLIK SORUMSUZLUK nedemek cok iyi bilirim yol yakinken dön diyemem ama gözü ac evlilige adim atmadan önce iyi tart bic derim..

son durum ne güzelim konusabildinmi?

Arıyor ,açmıyorum..
Açıklamalar yapıyor.
Arama diye msj gönderiyorum.Yine aynı olacak''diyorum.
Ne yapsam..

valla ben yukarda okadar ayrıntılı yazdım bnm gibi biçok kişide yazmış ama hala napsam diyosun..Biyerde haklısında bazen insanlar acı çektikçe daha çok acının üstüne atlıyo sende şuanda onu yapıyosun.. Napsam demişsin ya bence arkana bile bakma dicem ama sen gene içten içe napsam diceksin nasılsa.. banada mutluluklar dilemekten başka bişey kalmıyo

daha önce ilgisizlikten çok çektim demişsin.
bence bile bile 2. hatayı yapma.

Öyle kötü başım ağrıdıki cumartesi tüm gün uyudum..''Senin yüzünden başım çatlıyor,mutsuzlukta kendine benzettin ''diye msj attım.Artık trip attığımı sanıyor.Perşembe akşamından beri stabile döndü kendisi.Artık aramıyor,dayısıgille pikniklere gidiyor''.Başka birini değerlendirmeye başlarsam görürsün trip atıp atmadığımı''dedim.Resmen kimyam bozuldu,deli danaya döndüm.Naptığımı bilmiyorum.
Gece aradı,olimpiyat bilmemneyini izlemiş ,dayısıgilden yeni gekmiş,skypede görüşelim''dedi.Yok''dedim,bekleme ''yat'' erken kalk,yine gece uyanık kalıp gündüz uyuma''dedim.Öğlen konuşmak için aradım,duymuyor,gündüz uykusundadır.
Bu çocuğun rahatlığı beni öldürecek :Ben olsam bu durumlarda karaları bağlamıştım.Terkedilmek kadar kötü bir şey var mı?

Açıkçası başka iki alternatifim var ama elim gitmiyor.Benim bu sadakatim beni öldürecek!!

Son düzenleme:
Yapmasan bunu kendine...
Hani acılarından sıyrılmışken yeni bir sıkıntı sokmasan hayatına.
Yani ne gerek var ki?
Neden uzatıyorsun ki ayrılığı?
Bizler,yani biz boşanmış kadınlar acılarla yoğrulmuşuz şu saatten sonra bizi mutlu edecek adamlara ihtiyacımız var öyle değil mi?

Bıktım artık bu işlerden..Ruhum çok yorgun...Aynı zamanda buna tezat duygularım var..Sevmek sevilmek istiyorum.Bir ailem olsun istiyorum.Yalnız olmamak istiyorum..

Ayrılmak istedim kaç defa ,bırakmıyor.Bir şekilde gönlümü alıyor,sözde seviyor,evlenmek istiyor ama yine aynı ölü toprağı..Benim hayatıma dahil olmuyor..Çalışmıyorken gece uyumuyor,gündüz canı sıkıldığı için uyuyor,akşam lokale gidiyor,Vakit geceyarısını vurduğunda aramaya çalışıyor.Artık hergün de değil ben cinnet geçirip üstüne geldikçe ters tepiyor.Arada bir; bir dakikalık arıyor(yurtdışı)Ben istemesem skyepede hiç görüşmeyecek,yada benim korkumdan arada skyepe de zorla görüşecek.Görüştüğünde de hiç konuşmayacak.Surat asacak.Ben üstüne geldikçe surat asacak.Bazen canı isterse beni halim selim bulursa güzel güzel bakacak..Kanı kaynayacak..Ama ben üstüne gitmezsem..

Zaten ben onu beynimde bitirdim gibi..Onunla evlenmek artık bana çok uzak..Kendi kendine ''ilgilenmese de benle evlenecek ''havasında..7 eylülde geleckmiş..Sürekli erteledi bu arada.İş bulma kursu vs..Durmadan bir işi çıkıyıor,hiç değilse şuzaman gelecem demese...Sözünde durmuyor izlenimi oldu bende...Hem daha erken gelse belki aramız daha iyi olurdu...''Ülkeler arası görüşüyorz,görüşmemizde sıkıntı olacak ''diyor...''Aynı ülkede olsak sıkımntı olmaz ''diyor ama ben buna inanmıyorum..skyepe ücretsiz..Huyu da böyle ,serserice gezer,beni unutur..

Nasıl oldu bilmiyorum ama tanıdığım tek akrabası kuzeni(erkek) ona faceden mesaj yazdım''ben onu anlamıyorum,sen onu tanırsın,o nasıl biri''Biz ileriye götürsek mutlu olur muyuz''Benim istediğim artık sadece iletişim ,sevgi,ilgi''yazdım..Yanlıştı belki ama duramadım.Onu bukadar anlamamak da tetikledi...Bitecekse de bitirmeden onun hakkında ;yakınının fikrini almak istedim..Keşke böyle olmasaydı..Ben onu sevmiştim..Hala da değişse bir umut görürüm...
Tamamen bititğini gördüğünde eminim çok pişman olacak.Onu böyle kim kabul eder..

Resmen 3 aydır sararıp soldum...(Söylediğim halde aynı ama bırakmıyor)

Son düzenleme:

bazen bu işler çok zor işler değilmi?
anlıyorum seni......
bu da bir tür imtihan bence, sabretmek lazım canım....
bazen sabır çok zor oluyo amaaaa meyvesi çok tatlı oluyooo.....
hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.....
bol bol dua et.....
sevgiler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…