• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Bahar...

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Merhaba,
Uzun zaman oldu siteye girmeyeli..2008 sonunda çok kısa süren bir evliliğim oldu malesef ki çok çirkn bir olay sonucu boşanmak zorunda kaldım.1 sene bekarlığın ardından yenıden hayatıma bırı gırdı ve ben ona cok guvenıyorum.Aılesıde benı cok sevıyor ama henuz benım gecmısımı soyleyemedık.Annesı söz yapalım artık dıe sıkıstırıyor ama gercegı bılmıyorlar.Ne yapıcaz nasıl soylıcez bılmıyorum.Cok kotu hıssedıyorum kendımı:5: yardıma ıhtıyacım var:59::59::59::59:

erkek arkadasımın haberı var zaten eskıden cok yakın arkadastık ama aılesının bosandıgımdan haberı yok.Ben soyleyelım dedım bıraz daha bekle dedı sımdıde soylemeyelım dıyor.Benım aılemde bunun altına gırmek ıstemıyor mutlaka soylenecek boyle bırsey saklı kalmaz dıyor

erkek arkadasımın haberı var zaten eskıden cok yakın arkadastık ama aılesının bosandıgımdan haberı yok.Ben soyleyelım dedım bıraz daha bekle dedı sımdıde soylemeyelım dıyor.Benım aılemde bunun altına gırmek ıstemıyor mutlaka soylenecek boyle bırsey saklı kalmaz dıyor

cnm erkek arkadasin biliyorsa bence problem yok cok fazla da sorun yapma birak erkek arkadasin kendisi güzel bir sekilde söylesin

canım siz söylemezseniz elbet başkalarından gün gelir öğrenirler.
hem bunun onların nazarında ne gibi etkisi olur?
sevgilinle ayrılmana sebep olabilirlermi ki?

bunun kaçarı da kuralı da yok ne yazık ki...kendimi sizin yerinize koyarak düşünüyorum...sanırım ben olsaydım,bir gün önceden telefon eder yarın onlara geleceğimi söylerdim.bu ziyaretin en fazla yarım saat olacağını ve diğer görüşmelerden farklı olacağını söylerdim.ertesi gün de çiçeğimi böceğimi kapar vira bismillah der giderdim.başımdan geçen talihsiz olayı anlatır,teferruata girmez ve şimdiye dek de açıklayamadığım için özür dilerdim.ne olursa olsun,ne düşünürlerse düşünsünler, onları çok sevdiğimi ve saydığımı,bu konuşmanın sonunda da onların duygu ve düşüncelerinin değişmeyeceğini ümit ettiğimi eklerdim....vakit kaybetmeden gidin anlatın,başka bir yerden duyup da size bunu sorarlarsa size duyulan güven ve sevgiyi hepten kaybedersiniz...

Son düzenleme:
Back
X