ikinci bahar.... :)

pink_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
140
0
26
Antalya
slm kızlar merhaba..hayatımda bir çok hatalarım oldu.bunların en büyüğü de evliyken başka evli bir erkeğe aşık olmamdı...ama bunu baştan hata olarak görsemde sonradan iyi ki onu tanımışım diyorum.Çünkü hayatımın erkeği oymuş demek.Bir süre birlikte olduktan sonra ikimizde anlaşmalı olarak eşlerimizden ayrıldık.Şuan ikimizde özgürüz :)
benım hiç çocuğum yok fakat onun iki çocuğu var ve ikiside annesinde kaldı bu hayatımızda sorun yaratırmı bilmem ama ben onlarıda seviyorum (tanıştık çünkü) benim sorum şimdi biz eşlerimizden yeni ayrıldık ya ne zaman evlenebiliriz tekrar? bilgisi olan varsa cvp bekliyorum sizden..

aa çok sevindim sonunda layıgınızı bulmuşsunuz diye... sevgilin evli bir kadının namusuna göz dikecek kadar namussuz biri..
ger.kten midemi bulandırdınız
bide utanmadan 50tane konu açmışsın
napalım kk olarak düğününemi gelelim.. alla alla

Eşinden ayırdığınız adamın 4 aylık bebeği varmış!
Geride bıraktığı eski! eşini ve bebeğini o düşünmüyorda sen nasıl bu kadar pervasız olabiliyorsun?
O kadının neler yaşayabileceğini tahmin edebiliyorum maalesef!

Aklıma siyahbeyaz diye bi arkadaşın hikayesi geldi.
siyahbeyaz ve siayhbeyaz gibileri bu hale getiren kadınları(!) bi yakalasam derdim hep.
Kendin düştün dibimize..
şaka gibi!!

Başka bir kadının hayatını kış ederek ikinci baharı yaşayabileceğinize mi inanıyorsunuz?
Aşk denen o duygu bittiğinde yeni eşiniz üçüncü bahar isteyebilir.
Ya da siz de üçüncü bahar diye tutturabilirsiniz..
Belli ikiniz de kışı sevmeyen tiplersiniz..
:ssz:

Eşinizle sorununuz olup pek çok nedenle ayrılabilirdiniz.
Ama evliyken evli bir adama aşık olup iki yuva yıkan iki insana acı
yaşatan insanlara
Mutluluklar dilemek gelmedi içimden kusura bakmayın..

Vay be sendeki de ne vicdanmış ya nasıl rahat uyku uyuyorsun geceleri yuva yıkanın yuvası olmaz ne senin ne o adamın yuvası olmayacak bence 4 aylık bir bebeği 6 yaşında bir çocuğu babasız bırakmak eşi ile arasını açmak kendi eşinizi bir adam için bırakmak hangi vicdana sığar be terkettiniz ya terkedileceksiniz yuva yıkıldı ya sizinde yuvanız olmayacak o adam karısını sizin için terketti ya sizide başka bir kadın için terkedecek bunları yaşayacaksınız ilahi adaletten kaçış yoktur bu dünyada ben aşka sevgiye saygı duyarım ama usulüyle olana böyle olana değil! Bencil insanlar sizi o eşini çocuklarını sen eşini bıraktın neymiş aşkmış meşkmiş nice böyle yapanları gördük duyduk sonları hüsranla bitti. Yazık valla diyecek kelime yok Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri..........

Son düzenleme:
Bence aşk çok nankör bir duygudur mantıktan önce gelirsin sonunda hüsran getirir umarım sonunuz hüsran olmaz
Sizin çocuğunuz yokmuş ,onun için sadece sevmediğiniz eşinizden ayrılmışsınız ama o sizin için 2 tane evladından ayrılmış inş sonradan pişman olmaz
ayrıca ilerde birbirinize hiç birzaman tam anlamıyla güvenemeyecksiniz çünkü;o sana evliyken eşini benle aldattın şimdi benide aldatabilirsin diyecek , sende ona evliyken benle lohusa karını aldattın ve 4 aylık bebeğini terk edebildin acaba benide aldatabilirmisin diyeceksin
tabi inş dediklerim olmaz , inş sizler ve gerinizde bıraktığınız o kadıncağız ve bebekler mutlu olurlar ama ilerde bunları yaşarsan benim yorumumu hatırlarsın

bir konu daha açmışsın ... bence bilerek yapıyorsun bunu .burdaki insanların sinirini bozmak kendini kanıtlamak için yapıyorsun ...
arkadaşım burda kimse seni tanımaz etmez hayatında bizi zerre kadar ilgilendirmez .neyi kime ispat ediyorsun ?ne zaman evlenecebilceğininizi boşanma avukatlarınıza sorabilirdiniz ... buraya konu açmana gerek yok ...
sevgilin ne çabuk boşandı ayrıca benim bildiğim çocukluysa biri mahkeme kolay kolay boşamıyor velayet davası vs uzun sürüyor ..gerçekten boşandıysada sen zafer kazanmadın inan bana .aşkınızın alevi sönünce sende kucağında bebekle kalabilirsin ..bu tip adamlar ondan ona atlar bir sürü evlilik yapar .

bende 45 yas sonrasi bi hanimin seneler once biten evliliginden sonra gelen masum bi ask hikayesi sanmistim.
yanilmisim :ssz:

Yorum yapamiyorum :ssz:

yuva kiyanin yuvasi olmaz bilgine.
once soyle bi yorum yapicaktim '""bi baskasini senin icin birakiyosa,bir gun bi baskasi icinde seni terkeder'"
ama sonra dusundumde, sende ayni haltsin, tam laigini bulmussun.
hadi simdi yoluna , seytanli kazanclar.
artik hergun birbirinizin ardindan firildak gibi oyunlar oynarsiniz.

ben bu yazılanların hepsini okudum ben yazılanların hiçbirine inanmıyorum bence burda olan herkesi kekliyor bu :33::35:

bu konu dün kapanmamışmıydı..kaçtane açılmış bu şekilde.

Son düzenleme:
Back
X