- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunma yollarını biliyorum amaç tatlılık ile olsun ama çok zorlarsa bende o yola baş vururumKonu sahibi kusura bakma ama sende safsın galiba biraz?Korunma diye birşey var. Şuan muhtemelen korunmuyorsunuzda yazık valla. Eşinin düşünceleride leş. Yeni nesil gelin ne ya?Doğur her sene bacım sen bebek özleniyor zira
27 yaşKaç yaşındasın bacı sen
Katılıyorum size. Bu gittiğimde doktora ilaç yazdırayım en iyisiCocuk buyuturken en cok yipranan anne. Bunu 10 aylik bir evlat annesi olarak anlamissinizdir. Babalar ne fiziksel ne de ruhsal yonden anneler kadar yipranmiyor. Anne hazir olmadan bebek yapilmamali. Anne hazir degilse 2. cocuk hicbir zaman yapilmamali. Biz kadinlar kulucka makinesi degiliz.
Helal sana canımArkadaşlar size ne? milletin kaç çocuk yapacağına da mı siz karar vereceksiniz? Konu sahibi kaç çocuk yapayım diye sormamış ki...
Yok halimden memnunum kaynana gel demiyor diye kızdığım nokta bizi hastalıklı gibi görmesiKorona geçmeden olmaz de, hamilelik bilinmeyen bir süreç ya çok ağır geçerse hastanede kalmam vs gerekirse her yer vaka dolu de bebekle ne yapacağız de.
Korona geçene kadar 1- 1.5 sene geçer, çocuğunuz 2-3 yaşına gelir.
Bu arada kaynanan gel demesin millet görüşmeyelim istiyor sen gel desin istiyorsun![]()
Korunma yollarını biliyorum amaç tatlılık ile olsun ama çok zorlarsa bende o yola baş vururum
Kusura bakmayın ama ben burdan sinir oldum. Kocanızın türünün insan olduğuna emin misiniz?Korunma yollarını biliyorum amaç tatlılık ile olsun ama çok zorlarsa bende o yola baş vururum
Orda ki maksat fikir almak için açtım canım bu postu çocuk sayısını sormak için değil ki. Zaten o kadar fazla çocuğu kaldıramam benNeyin tatliligi? Senin vücdün, senin kararin degilmi? Esin hangi hak ile karismak istiyor? Durum tersi olsa, esin "tatlilik olsun" demezdi. Onun orasini ilgilendiren seyin kararini sanada birakmazdi.
Baska bir üyeye helal olsun dedigine göre, dogurmaya kararlisin. Sadece sunu söyleyim, ister 10 cocuk dogur, o esinin gözünde asla degerli olmayacaksin. Seni bir kulukça makinesi olarak görüyor çünkü.