İkinci bebeğe hazır değilim:(

Kusura bakmayın da bu devirde 4 çocuk yapana deli gözüyle bakarim. Salgındı oydu buydu derken sokağa bile çıkamıyorlar hepsiyle tek başınıza nasıl yeteceksiniz?Allah akıl fikir versin.

Konu sahibi kusura bakma ama sende safsın galiba biraz?Korunma diye birşey var. Şuan muhtemelen korunmuyorsunuzda yazık valla. Eşinin düşünceleride leş. Yeni nesil gelin ne ya?Doğur her sene bacım sen bebek özleniyor zira

• Beğen
Reactions: 000
Konu sahibi kusura bakma ama sende safsın galiba biraz?Korunma diye birşey var. Şuan muhtemelen korunmuyorsunuzda yazık valla. Eşinin düşünceleride leş. Yeni nesil gelin ne ya?Doğur her sene bacım sen bebek özleniyor zira
Korunma yollarını biliyorum amaç tatlılık ile olsun ama çok zorlarsa bende o yola baş vururum

Cocuk buyuturken en cok yipranan anne. Bunu 10 aylik bir evlat annesi olarak anlamissinizdir. Babalar ne fiziksel ne de ruhsal yonden anneler kadar yipranmiyor. Anne hazir olmadan bebek yapilmamali. Anne hazir degilse 2. cocuk hicbir zaman yapilmamali. Biz kadinlar kulucka makinesi degiliz.

Cocuk buyuturken en cok yipranan anne. Bunu 10 aylik bir evlat annesi olarak anlamissinizdir. Babalar ne fiziksel ne de ruhsal yonden anneler kadar yipranmiyor. Anne hazir olmadan bebek yapilmamali. Anne hazir degilse 2. cocuk hicbir zaman yapilmamali. Biz kadinlar kulucka makinesi degiliz.
Katılıyorum size. Bu gittiğimde doktora ilaç yazdırayım en iyisi

4 cocuk mu o kadar kolaysa eşiniz kendisi doğursun bakalım doğura biliyor mu

Korona geçmeden olmaz de, hamilelik bilinmeyen bir süreç ya çok ağır geçerse hastanede kalmam vs gerekirse her yer vaka dolu de bebekle ne yapacağız de.
Korona geçene kadar 1- 1.5 sene geçer, çocuğunuz 2-3 yaşına gelir.
Bu arada kaynanan gel demesin millet görüşmeyelim istiyor sen gel desin istiyorsun :D

Korona geçmeden olmaz de, hamilelik bilinmeyen bir süreç ya çok ağır geçerse hastanede kalmam vs gerekirse her yer vaka dolu de bebekle ne yapacağız de.
Korona geçene kadar 1- 1.5 sene geçer, çocuğunuz 2-3 yaşına gelir.
Bu arada kaynanan gel demesin millet görüşmeyelim istiyor sen gel desin istiyorsun :KK70:
Yok halimden memnunum kaynana gel demiyor diye kızdığım nokta bizi hastalıklı gibi görmesi 😏

Korunma yollarını biliyorum amaç tatlılık ile olsun ama çok zorlarsa bende o yola baş vururum

Neyin tatliligi? Senin vücdün, senin kararin degilmi? Esin hangi hak ile karismak istiyor? Durum tersi olsa, esin "tatlilik olsun" demezdi. Onun orasini ilgilendiren seyin kararini sanada birakmazdi.

Baska bir üyeye helal olsun dedigine göre, dogurmaya kararlisin. Sadece sunu söyleyim, ister 10 cocuk dogur, o esinin gözünde asla degerli olmayacaksin. Seni bir kulukça makinesi olarak görüyor çünkü.

iki cocugum arasi 3 yas,
ikisi de sezeryan,
doktorlar en az 2 yas diyorlar zaten,
ama benim 3 yasta bile tam toparlanmamisti, cok zor gecmisti 2. hamileligim.

siz aynen esinize bile guvenmeyin su durumda,
kendinizi hazir hissettiginizde doktora da danisarak dusunun,
ilk cocuk kucak istersen, zor hamilelik gecirmek gercekten cok uzucuydu benim icin.

Sezeryanda öyle on ayda nereye yapıyorsunuz pardon da??
Beim doktorum en az iki yıl beklememi önerdi.
Bu zamanda üç çocuk dört çocuğa nasıl yetersiniz hele hele peşpeşe.
İki çocuğum bezi mamasıyla bitmiyor, iki çocuğu aynı anda üniversitede okutacak kadar maddiyatınız olacak mo mesela çok değil bunda 18 yıl sonra??

Sakın istemiyorsanız kabul etmeyin heleki evladınız daha küççükn ben istiyordum cahil cesareti ile ama eşim istemiyordu beklemediğimiz bir zamanda kızım 14 aylıkken hamileydim habersizce hamileykende doğmdan sonrada çok zorlandım aşırı araları 23 ay ilk evladım çok yalnız kaldı tabi eşimede zor oldu şimdiki aklım olsa kızım en az beş yaşındayken düşünürdüm çünkü kıZımda bebek istiyor şimdi yardım bile ederdi

Kusura bakmayın ama ben burdan sinir oldum. Kocanızın türünün insan olduğuna emin misiniz?
Bana kocam çocuk için evlendim diyecek. Diyebilecek yani. Yani içgüdülerimiz için, yavrulamak için hayvanlar gibi türemek için benle evlenmiş. Hakaret bu. Böyle bir cümleyi bana kuran adama ben çocuk mocuk yapmam. Edepsizlik.
Söz hakkınızın olmadığı bir şeye evlilik denmez.

Allah ilkine sağlık versin de biz birine zor bakıyoruz maşallah eşiniz kendine güveniyor demekki 4 çocuk istiyor . Zor arkadaşım zor . Azıcık kendini psikolojini düşün . Kocan da seni düşünsün !!

Neyin tatliligi? Senin vücdün, senin kararin degilmi? Esin hangi hak ile karismak istiyor? Durum tersi olsa, esin "tatlilik olsun" demezdi. Onun orasini ilgilendiren seyin kararini sanada birakmazdi.

Baska bir üyeye helal olsun dedigine göre, dogurmaya kararlisin. Sadece sunu söyleyim, ister 10 cocuk dogur, o esinin gözünde asla degerli olmayacaksin. Seni bir kulukça makinesi olarak görüyor çünkü.
Orda ki maksat fikir almak için açtım canım bu postu çocuk sayısını sormak için değil ki. Zaten o kadar fazla çocuğu kaldıramam ben

karşınızdaki insan hayat arkadaşınız, yoldaşınız. bence fikrinizi rahat rahat konuşabilceğiniz biri. ben hazır değilim demek yerine bi çocukla şuan anca ilgileniyorum sana ilgi gösteremiyceğimi düşünüyorum en azından 1,5-2 yaşına gelene kadar yapmayalım senin düşüncen ne gibi yumuşatarak belirt istemediğini

Back
X