ikinci bebegi istemiyorum

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
bebegim sekiz aylık ikinciyi uzun
bi süee düşünmüyorum ..afedersiniz yırtık kondom sonucu korktum ve hap kullanmk istşyırum.saglık ocagndan reginon verdiler daha kullanmadım çünkü
korkuyorm kilo yapar iştah açar diye.zaten oldukça iştahlıyım .reginon mu yasminmi sizce? Reginonu s.ocagı verıcek digeri
parayla..lütfen yol gösterin çk
çaresizim

canım yasminde kullanabilirsin yan etkisi olamkla beraer iyi bir haptır
ayrıca kondou da ek olarak kullan derim

Bende tek cocukla yetinicem bi kaza olmazsa cok yoruldum oglumla.. ben dogum kontrol hapi kullanmiyorum bi bilgi veremicem. Prezervatifle korubmayi neden dusunmuyosunuz?

ela dün gece kondom yırtıkmış
bidaha olur die hapa geçicem ama hangisş kilo yaoarmı offf ck kafam karıştı

ipekkerim peki s.ocagının verdıgı ilaç nasuldır şimdi yasmine heray para ver
mesi var

Yahu doğum kontrol hapı 10-20 lira
Ayda 1 kere verilen çok mu ?
Ben diane35 kullanıyorum 9,90 onu al kara geçersin

Önce bir kadın doğum uzmanına gidip bir fikir alsanız belki daha garanti olur.

sağlık ocağının verdiği kondomlar kalitesizmiş yırtık çıkabiliyormuş.sağlık ocağının verdiği kondom muydu yırtık çıkan?

spral taktir oh mis gibi bidaha dusunmuyosun.sayet bunyene uymazsa aldirirsin geri

Benim kizim 8 bucuk aylik. Ben de asla dusunmuyorum. bundan iki ay falan once ben de yirtik kondom faciasi yasadim. Hemen ertesi gun hapi getirmisti esim eczaneden, fakat ertesi gun hapi emzirenlede kullanilamiyormus, icmedim hapi ve direkt kadin dogum uzmanina gittim hastaneye, anlattim durumu, kontrol etti, yumurtlama tarihim gectigi icin hamile kalma riskin Cok az dedi.ve sordum, dogum kontrol hapi kullanabilir miyim emziriyorum, kesinlikle kullanamazsin dedi, hele ertesi gun hapini sakin ama sakin kullanma, emziriyorsun ve bebegin icin inanilmaz zararli dedi.. tek cozumun kondom, istersen spiral de taktirabilirsin dedi..

bu kondomlar nasıl yırtık çıkabiliyor ya? acaba takarken falan tırnaktan mı yırtılıyor diyeceğim ama o kadar da narin değiller yani :)
hiç biri %100 değil ama sonuçta en güvenilen doğum kontrol yöntemi

Yasmin diyorum.Bende yasmin e başladım.Çok bir yan etkisini göremedim.

Bebeğinizi emzirmiyor musunuz? Emziriyorsanız ilaç kullanamazsınızki

diane 35 kullanma kadın doğumcum çok kilo yaptığını söylemişti. yasmin nispeten iyi. ama emzirirken d.kontrol hapına izin vermemişti dr. bebeğe hormon geçiyormuş. her ne kadar bebek 6 aylık olunca kullanabilirsin deselerde o hormon bebeğe geçiyormuş gereksiz neden hormon alsın. ama beni gör sıkı korun spiral falan dene . bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım. araları 18 ay olucak çok zorrr..

yasmin bana çok dokundu. 1,5 ay içinde hem de.
kalp-damar doktoruna kadar gittim. hapı bıraktırdı kalp cerrahı.

iyi niyetle de olsa ilaç tavsiye etmeyelim, herkesin bünyesi farklı.

Doğum kontrol hapının kilo aldırdığı doğru değil, kim söylediyse inanma!
Hap içtim kilo aldım diyenlerde evlenince boğazına hakim olamayıp kilo alıp suçu hapa atanlar.
En fazla bir iki kilo su tutulmasına sebep olur hap. Emzirme döneminde hangisinin kullanımı uygunsa onu doktordan öğrenip kullanabilirsin. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…