• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci bebeğim olursa isim konusunda ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli canınızı sıkmış, iyi biri derken hangi iyiliğinden bahsettiniz tam olarak?
Kadın hadsiz zaten belli ama sizin de sınır probleminiz var bence; bu kadar karışıp istediği gibi konuşmasından belli oluyor. Kırılıp durmak yerine tavrınızı koyun. Kavga edin, saydırın demiyorum ama gereken yerde de haddini bildirin.
Çocuğunuzun ismini de kendiniz seçin, böyle had bilmezleri yüceltip iyice havalara sokmayın.

İsterse cennetle müjdelensin ben yine de izin vermem
Eşime bile izin vermedim iki tane riskli gebelik geçirmişim, ölümlerden dönmüşüm.. 9 ayın her günü ayrı zorluk çekmişim
Yoğurdunu yapmışım, kaymağını onlar yesinler!
Öyle bir dünya yok bende.

Eşime dedim sen soyadını veriyorsun zaten iki oğlumun da adını ben koydum
Ne kendi aileme, ne eşimin ailesine ne de eşime sordum

Kocanız tarafından iyi manipüle edilmişsiniz gibi duruyor. Kayınvalideniz ne yapsa, "iyi insan aslında, içinde kötü niyet yok" gibisinden yazmışsınız. Bu düşüncelerinizin mimarı eşiniz. Yazdıklarınıza göre yorumumu yapıyorum;kayınvalideniz kötü bir kadın, hadsiz.

Yahu bakalım bebek olsun. Şimdiden bunun derdine düşmek saçma bence. Hani ben koyacaktım derse "o beni laflarınla kırmadan önceydi artık vazgeçtim" dersin. Kendi istediğin ismi koyarsın

Ben isim konusunda kimseden fikir bile almadım iki çocuğumda da bu ismi seçtim dedim onu koyduk esime bile ben bu ismi beğendim dedim koydum kaldı ki kaynanama söz vermek fazla şov yani koymak isteyen kendi doğursun

Benimki de benim çok sevdiğim ismi, "torunum olunca adını xxx koyuucaam." diye söylerdi akrabaların yanında. Aslında benim işime, hayalime karışmıyor ama onun dediği olacakmış gibi davranıp otoriter olduğunu düşündürmek istiyordu millete. Ay nelerden kurtarmışsın bin şükür rabbül alemin.🤲🏻

Basinda ekmek Kir surilere dagit gecer kizina da ismi kendin koy

Mutluyken söz vermeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X