İkinci bebeğim

Gncby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
42
19
38
37
Hanınlar Merhaba
11 aylık oğlum var ve korunmamıza rağmen 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim
Perişan haldeyim kabul edemiyorum nasıl bakarım naparım desteğinize ihtiyacım var

Allah rızkını verir kolay söylemesi deme.insanlar ne imkansızlar içinde bu mucizeyi bekliyorlar.

Aralarında 19 ay olacak bence çok da az değil. Ne güzel olur işte ikisini bir büyütürsünüz : ) ben de bunu doğurduktan sonra diğerini hemen istiyorum inşallah nasip tabi ki. Bak korunduğunuz halde gelmiş demek ki vardır bunda da bi hayr.

En cok istedigim sey! Rabbim ins bana da nasip eder boyle, bir arada buyuturum mis gibi olur:)

Abim le aramizda 15 ay var, 30 yasinda oldugumu dusunursek sobali evler, elde camasir bulasik devrinde dusun. Annem tabiki ilk zamanlar cok zorlanmis ama, 3-4 yasina geldikten sonra cpk rahatlamis. Birlikte okula gittik birlikte univ gittik hatta ayni sehirdeydik ve bir yil arayla evlendik.

Kuzenim iki cocugunun arasinda 5 yasvar, o kadar pisman ki, birini okula goturuyorum birini parka, birine ders calistiriyorum birine oyun oynatiyorum, birine beslenme cantasi hazirliyorum birine mama, aralari az olsaydi bir mama yapar ikisine de verirdim, beslenme hazirlar iki cantaya doldururdum, beraber parka goturur beraber okula gotururdum diyor cok ta mantikli....

Oglum 16 aylıkken hamile kaldığımi öğrendim. Düşüncesi bile ilk başta çok zor gelmişti. Şimdi diğer oğlum 15 günlük daha yolun çok başındayiz. Zor mu diyeceksen kolay değil gerçekten ama inşallah geçecek. Sizde sikmayin canınızı Allah büyük kaldirmayacagimiz yük vermezmis. Yanınızda size destek olacak biri varsa daha kolay olur. Saglikla büyütün bebisinizi. Bu arada yenisi de hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…