Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar neden degisik isimle acilmadiki topik, ozaman kapatilma ihtimali olmazdi neyse aboneliklerime ekledim ben kapatilirsa yeni link verirsiniz ordan ulasiriz yerimseniben
hoşgeldin güzelim...7 yıl çok olmuş güzzelim yaa..allah yardımcın olsun inşallah bu bekleyişin tez zamanda biter...tedavi falan ne durumda...bende varım ikinci bebek icin ugraşan 12 yaşında oglum var
yaş 33
kilo 45
isim aynur
ben ayları gectim yılları sayıyorum aralıkta 7 yıl biticek
saol cnmhoşgeldin güzelim...7 yıl çok olmuş güzzelim yaa..allah yardımcın olsun inşallah bu bekleyişin tez zamanda biter...tedavi falan ne durumda...
tamam canim sen nasilsin??? masallah hamilesin allah kucagina almayida nasip etsin beraber ugrasiyorduk ikinci icin sen ne güzel hamile kalmissin .ins darisi bizlere canimarkadaşlar burdan devam edebilirsiniz...müdiremiz konu sahibininde isteği üzerine eski topik kapatıla bilir dedi.
tamam canim sen nasilsin??? masallah hamilesin allah kucagina almayida nasip etsin beraber ugrasiyorduk ikinci icin sen ne güzel hamile kalmissin .ins darisi bizlere canim
Günaydın kızlarrrrrrrrr
zafer bayramımız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn
Bende 2.yi istiyorum da iş eşimi ikna etmekte. Geçen gün yine söyledim daha erken dedi. Tamam bana bi zaman söyle dedim bişey söylemedi. 4 gündür hiç konuyu açmadım.ama içimde fırtınalar kopuyor. Kızım 1 yaşını doldurdu Allah'a şükürler olsun daha yeni yeni uykusuda düzelmeye başladı. Rahata alışmadan 2. olsun istiyorum. Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.:Saruboceq: