• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

bende varım ikinci bebek icin ugraşan 12 yaşında oglum var
yaş 33
kilo 45
isim aynur
sat 5 eylül

ben ayları gectim yılları sayıyorum aralıkta 7 yıl biticek

Son düzenleme:
selam kizlar neden degisik isimle acilmadiki topik, ozaman kapatilma ihtimali olmazdi neyse aboneliklerime ekledim ben kapatilirsa yeni link verirsiniz ordan ulasiriz yerimseniben

seydam nasılsın beni hatıladınmı? tedaviye başlamışın rabbim emeklerini boşa cıkamasın

Herkeze iyi akşamlar cnm
sanırsam burayı kullanıyoruzzzz zemuszemus

bende varım ikinci bebek icin ugraşan 12 yaşında oglum var
yaş 33
kilo 45
isim aynur
ben ayları gectim yılları sayıyorum aralıkta 7 yıl biticek
hoşgeldin güzelim...7 yıl çok olmuş güzzelim yaa..allah yardımcın olsun inşallah bu bekleyişin tez zamanda biter...tedavi falan ne durumda...

hoşgeldin güzelim...7 yıl çok olmuş güzzelim yaa..allah yardımcın olsun inşallah bu bekleyişin tez zamanda biter...tedavi falan ne durumda...
saol cnm
2 yıldır tedavi görmüyorum cnm hicbi sorun yok bendede eşimdede klomen catlama ignesi tedavisi gördüm sonuc alamadık şimdide herşeyi oluruna bıraktım. kısmette varsa olur

arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun...bende 2. bebek için uğraşıyorum..bir kızım var 2 yaşında...bu ay 9. denemem...mart nisan aylarında prolaktin yüksekliği için ilaç kullandım..o bitti temmuzda rahimde 2-3 tane küçük kistim olduğunu öğrendim..onun için 3 ay orgametril adlı bi ilaç kullandırıyor...2 ay kullandım eylül ayındada kullandıktan sonra eylül sonu doktora kistler gitöiş mi diye gidicem ..bakalım Allah dan hayırlısı ...Allah bebişlerimizi kardeşsiz bırakmasın...bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin..

iyi geceler,hayırlı ramazanlar arkadaşlar benide eklermisiniz listeye sat 4 ağustos,bat 4 eylül bi kızım var 4,5 yaşında o çok istiyo bi kardeşi olmasını inşallah allah hepimizin dualarını kabul eder bu mübarek ayda

Herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Evet Listemiz güncellendi.
Yanlız eksik bilgiler tamamlayalım canlarım :asigim:

karamuk04 arkadaşımızın ismi ?????????????????
mse121822 ve mervos arkadaşlarımızın bilgileri eksik.????????????????
umutlu22 bat tarihi tahminen ne????kaç aydır denemeler devam????????????????????
karde bat ve kilo ?????????????????????????

lütfen bu bilgileri veriniz canlarım :jeyyar: :jeyyar:

arkadaşlar burdan devam edebilirsiniz...müdiremiz konu sahibininde isteği üzerine eski topik kapatıla bilir dedi.

Son düzenleme:
arkadaşlar burdan devam edebilirsiniz...müdiremiz konu sahibininde isteği üzerine eski topik kapatıla bilir dedi.
tamam canim sen nasilsin??? masallah hamilesin allah kucagina almayida nasip etsin beraber ugrasiyorduk ikinci icin sen ne güzel hamile kalmissin .ins darisi bizlere canim

tamam canim sen nasilsin??? masallah hamilesin allah kucagina almayida nasip etsin beraber ugrasiyorduk ikinci icin sen ne güzel hamile kalmissin .ins darisi bizlere canim

iyim tatlım sağol...amiiin inşallah canmm.
darısı bütün ikincileri isteyenlerin başına :Saruboceq:

Günaydın kızlarrrrrrrrr
zafer bayramımız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canııımm...opuyorumnanaktansağol canım..hepimizin zafer bayramı kutlu olsun..opuyorumnanaktan

denizcim ben klomen kullanmıştım bu ay.c.tesi dr a kontrole gittim iki sağda ikide solda 4 yumoşun ölçülerini aldı..9-12mm arasında büyüklüklerinde..salı günü tekrar kontrolüm var..çatlatma iğnemide aldım bekliyorum vurunmayı..inşallah bu ay gelir bebişlerimiz:Saruboceq::Saruboceq:inşallah yumoşlarımın hepsi büyür de şansım çoğalır:Saruboceq:

Bende 2.yi istiyorum da iş eşimi ikna etmekte. Geçen gün yine söyledim daha erken dedi. Tamam bana bi zaman söyle dedim bişey söylemedi. 4 gündür hiç konuyu açmadım.ama içimde fırtınalar kopuyor. Kızım 1 yaşını doldurdu Allah'a şükürler olsun daha yeni yeni uykusuda düzelmeye başladı. Rahata alışmadan 2. olsun istiyorum. Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Bende 2.yi istiyorum da iş eşimi ikna etmekte. Geçen gün yine söyledim daha erken dedi. Tamam bana bi zaman söyle dedim bişey söylemedi. 4 gündür hiç konuyu açmadım.ama içimde fırtınalar kopuyor. Kızım 1 yaşını doldurdu Allah'a şükürler olsun daha yeni yeni uykusuda düzelmeye başladı. Rahata alışmadan 2. olsun istiyorum. Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

bende çocuklarım arasında yaş farkı olsun istemiyorum..ben kızım 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım amam hala olmadı bu ay 9.deneme bakalım olacak mı...benim kist sorunum var bakalım eylül sonu ilaçlarım bitecek ve doktora gidicem inşallah kaybolmuş olur...bence eşini ikna et ve 2. çalışmalara başla..umarım kısa sürede sonuç alırsın....

Back
X