• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

bende çocuklarım arasında yaş farkı olsun istemiyorum..ben kızım 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım amam hala olmadı bu ay 9.deneme bakalım olacak mı...benim kist sorunum var bakalım eylül sonu ilaçlarım bitecek ve doktora gidicem inşallah kaybolmuş olur...bence eşini ikna et ve 2. çalışmalara başla..umarım kısa sürede sonuç alırsın....

Ay canım yaa keşke ikna kolay olsa.. İlk bebeği de ben çok istedim eşim pek yanaşmadı sonra bi gün hadi tamam olsun dedi. Nasıl şaşırmıştım. Çünkü işinde terfi etmişti ve galiba kendine olan güveni dahada sağlamlaşmıştı. Şimdi ne için istemiyor bilmiyorum.. Yine de yılmak yok... Seninde inşallah ilaçların etki etmiştirde biran önce sonuç olumlu olur. Hadi bakalım iyi haberlerimizi vermek dileğiyle...

slm arkadaslar bende yeni katiliyorum araniza benimde kizin 1.5 yasinda bizde arasi fazla gecmeden kzima bi kardes istiyoruz biz bu ay basladik daha 2 haftadir
sat 13 agustos
kilom 75 (aslinda kilo verditen sonra hamile kalmak istiyordum ama beklemeye hic tahammülüm yok)
yas 23 baska eksik bisey olursa söyleyin yazarim
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun ins.

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

selam herkese,benide yazın arkadaslar,,
bende 2. bebişi itiyorum fakat bende adet duzensizliği vardı dun dr.gittim,bana yumurta cok var fakat catlamıyorlar dedi,doktor tabiri ile polikistik over sanırım,ne yapıcagımı bilmiyorum..canım cok sıkıldı hayırlısı herseyin:(

♥♥♥♥ Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır! ♥♥♥♥

Portalım açılmış süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar çevremdekiler,ikinci çocuk fikrini beynime soktular, bu ay deneyebilirim belki ,ama ben hala kararsızım,zaten bir kaç kere denedik olmadı.acaba tedavi mi gerekli..oğlum 8 yaşında herşeye sil baştan nasıl başlarım ben ??? karışık mı yazdım ne

kızlar çevremdekiler,ikinci çocuk fikrini beynime soktular, bu ay deneyebilirim belki ,ama ben hala kararsızım,zaten bir kaç kere denedik olmadı.acaba tedavi mi gerekli..oğlum 8 yaşında herşeye sil baştan nasıl başlarım ben ??? karışık mı yazdım ne

ah canım Mevlam biş verse her şeye yeniden başlamaya gönüllüyüz zaten..
bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam zannediyordum ....
meğerse zaman geçtikçe herşeyimiz değişmiş..
kaç yaşındasın ve eşin kaç yaşında acaba?

AHHH cnm iyi yapmışsınnn.. benimde kızım 8 yaşında 9 aydır tık yok.. bebek olsa bu aya doğururdum ne güzelllllllll :roflol:

Evetttt kızlar ...adınız ...yaşınız ...kilonuz ...kaç aydır bekliyorsunuz ...verin bakayım bilgilerinizi
listeye ekliyeyimmmmmmmm

ah canım Mevlam biş verse her şeye yeniden başlamaya gönüllüyüz zaten..
bende korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam zannediyordum ....
meğerse zaman geçtikçe herşeyimiz değişmiş..
kaç yaşındasın ve eşin kaç yaşında acaba?

ben 30 eşim 32 yaşında nasıl iyi mi geçmi kalmışız..bence ya şimdi ya hiç durumu yani :)

bu arada,18 ekim regl oldum kasımda da 3-4 gün önce filan yani 15 kasım da filan olurum heralde..

ama sanırım doktora gitmem lazım,bir kaç ay denedik olmadı neden acaba,bende ha deyince olur sanırdım.idar yollarında iltihap filan engel olabilir belki....

merhaba denizcim benide ekle yaşım 22 4yaşında oğlum var 3 düşüğüm var 1 yıldır istiyorum beklenmeyen adet tarihimde 27 ekim olacak işalhh gelmezde bebiş gelmiştir hadi hayırlııs olsun bu topik bize uğur getirsin işallahh

Canlarım ekledim listeye ama eksik kalan kısımlar var dikkatinize :lepi:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
gelsin bebişlerrrr
topikimiz bebişşş dolsun.....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X