ikinci bebek isteyenler veya düşünenler buraya

bennu beyzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2007
374
1
96
Erzurum
arkadaşlar ikinci bebeği ne zaman düşünüyorsunuz benim 22 aylık kızım var düşünmeye başladım peş peşe büyütmek daha kolay veya çocuklar arası uyum daha iyi oluyor çalıştığım için çok cesaret edemiyorum ama ben 3. de düşündüğüm için yapmak istiyorum sizin fikirlerinizi de öğrenmek istedim

arkadaşlar ikinci bebeği düşünen yok mu ikinci bebeği olanlar ilk bebeklerinden ne zaman sonra hamile kaldılar ne gibi sorunlar yaşadılar öğrenmek istiyorum 2 yaşında kızım var acaba erkenmi diye düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

en uygun yaş arasının 4 olduğunu öğrendim, pedagog tavsiyesi..
kızın 3 yaşına geldiğinde hamileliği düşenebilirsin arkadaşım..

benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz.1,5 senedir korunmuyoruz.eğer kolay hamile kalamıyorsan şimdiden çalışmalara başlayabilirsiniz.

Benimde 4 yasini 4 ay gecik oglum var, bizde 2-3 aydir dusunuyoruz insh'Allah 2.yi rabbim nezaman nasip ederse artik..!pes,pese cocuk yapmak bana biraz korkutucu gelmisti acikcasi o yuzden hemen yapmak istemedim. insh'Allah kisa zamanda rabbim verir ikinci yavrusumuda amin.!

Hayirlisi ile biz ikitaneden fazla dusunmedigimiz icin tam guzel zamani insh'Allah..!

Son düzenleme:
2 yaşında çooooooooooook hareketli bir oğlum var,ikinci çocuğu ancak 3 sene sonra düşünüyorum :)))

ikinciyi arkadaşlar düşünemiyo sanırım ben düşünüyorum 2 yaşında kızımvar diğeri seneye gelse 3 yaş olur araları bence ideal çalışmalara başladık hayırlısı ve sağlıklısı olsun

HayirLisi olsun bakalim:)hemende hah deyince olmuyor bazen zaman alabiliyor.bennu beyzam bakalim hangimize once gelicek bebis: )

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Günaydınnnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
delikafaduldenHadiiiii uyanınnnnnnnnn bende 2. bebişimi istiyoruuummmdelikafadulden

oh,ohhhhh cogaliyor istekliler:roflol::dance::dance:

Nezamandir istiyosunuz arkadaslar..!

Burasida bizim bolumumuz olsun ne dersiniz:dance:

Ben de istiyorum ama geç kaldım galiba heran vazgeçebilirim.Kızım 10 yaşında ben de otuzbeş yaşındayım .Geçen sene eylülde düşük yaptım.Ara verdik biraz iki aydır deniyoruz yok.Eşim ve kızım çok istiyor.Acaba yaşım nedeniylemi düştü diyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım.

ikincı bebişi ıstedık ama düştü..umarım hepımızın 2.bebişi saglıkla gelır..

Ben de istiyorum ama geç kaldım galiba heran vazgeçebilirim.Kızım 10 yaşında ben de otuzbeş yaşındayım .Geçen sene eylülde düşük yaptım.Ara verdik biraz iki aydır deniyoruz yok.Eşim ve kızım çok istiyor.Acaba yaşım nedeniylemi düştü diyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım.

Hayirlisi boyleymis.! inshAllah rabbim gonlunuze gore versinde hemen kiziniza bir kardes gelsin.!vazgecmeyin kiziniz kardessiz kalmasin annesi, birlikte oynamasalar bile ileride bir kardesi olmasi bile guzel.!

Hayirlisi boyleymis.! inshAllah rabbim gonlunuze gore versinde hemen kiziniza bir kardes gelsin.!vazgecmeyin kiziniz kardessiz kalmasin annesi, birlikte oynamasalar bile ileride bir kardesi olmasi bile guzel.!

Canım çok teşekür ederim.Zaten en çok kızım için istiyorum.Bi kardeşi olsun.Çalıştığım için zor oluyor diye bunca zaman düşünmedim ama hata etmişim.Benden tavsiye arayı çok açmayın.Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bebiş versin.

Amin fionacigim insh'Allah..!Calisan insan icin tabiki zor olur hepsini bir arada yurutmek ya Allah yardimciniz olsun.!bazen dusunuyorum sanki gec kaldim diye ama artik zamani. Rabbim kisa zamanda nasip eder oglusuma kardes insh'Allah..!::ecrin_bebek:

Back
X