- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
allah allah ama gozukuyo yani.gelmediyse adetn kan ver canim yada test varsa elinde tekrarlaBu benim canım. Üç gün önce yapmıştım bu testi.dun akşam yaptım ama onda çıkmadı bu hayali çizgi.farkli markanın testiydi dünkü yaptığım
Bunda böyle çıkıp da 3 gün sonra hiç çıkmadıysa bu gri çizgili testler bozuk olmuş oluuor o zamanBu benim canım. Üç gün önce yapmıştım bu testi.dun akşam yaptım ama onda çıkmadı bu hayali çizgi.farkli markanın testiydi dünkü yaptığım
Adetine daha 7 gün var.haftaya salı olmam lazım.ya dünkü testte bisi çıkmayınca umudum kalmadı nedense.canim sıkıldıallah allah ama gozukuyo yani.gelmediyse adetn kan ver canim yada test varsa elinde tekrarla
Canım farklı marka olduğu için çıkmamış olabilir.her testin hassaslık orani aynı değil.bu chayali çizgi bende al bi gebelik testinde cikmisti.sen hangi testi yaptım markası ne?Bunda böyle çıkıp da 3 gün sonra hiç çıkmadıysa bu gri çizgili testler bozuk olmuş oluuor o zaman3 günde daha belirgin çıkması gerekirdi normalde hcg yükseleceği için canım ikimiz için de hayırlısı olsun
Daha çok varmış adete erkenden yapıyoruz testleri sonra hüsran :d benim de 3 gün var tam adet günü yapıcam tekrarAdetine daha 7 gün var.haftaya salı olmam lazım.ya dünkü testte bisi çıkmayınca umudum kalmadı nedense.canim sıkıldı
Benimki ucuz olanlardan erken gebelik testi değil markası redplusCanım farklı marka olduğu için çıkmamış olabilir.her testin hassaslık orani aynı değil.bu chayali çizgi bende al bi gebelik testinde cikmisti.sen hangi testi yaptım markası ne?
oooo cok varmis canim yaa bi bekle bakalm.benmde ayni tarihler yaklasik.adete bir iki gun kala yaparsan kesin cikar.testten teste fark var.ben kimyasalda erken gebelk yaptim cikti arkasndan iki gebelk yaptm negatif hatta uc tane :)) ama pozitifmis ozamanlar hepsi bir olmuypAdetine daha 7 gün var.haftaya salı olmam lazım.ya dünkü testte bisi çıkmayınca umudum kalmadı nedense.canim sıkıldı
İnşallah canım senin silik çizgi ne renki pembe miCanım en iyisi kan yaptır.bende yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum benimde silik çıktı bakalım inşallah vardır bebiş hepimizde :)
Benimki de erken gebelik testi değil.ama senin adete az zaman kalmış.erken gebelik testlerinden alıp dene benceBenimki ucuz olanlardan erken gebelik testi değil markası redplus
Ne güzel konuşuyorsun umutlu umutlu :dd bak umutlandım şimdi inşallah gebeyizdir hepimiz : )oooo cok varmis canim yaa bi bekle bakalm.benmde ayni tarihler yaklasik.adete bir iki gun kala yaparsan kesin cikar.testten teste fark var.ben kimyasalda erken gebelk yaptim cikti arkasndan iki gebelk yaptm negatif hatta uc tane :)) ama pozitifmis ozamanlar hepsi bir olmuyp
kiz oyle tabi biz sabirsizlgmzdan kaybedyrz.drlar bosuna demiyo 10 gun gecmesi lazim diye :)) ben de kimyasalda 1 hafta oncesi basladim test yapmaya yaptgm testlern haddi hesabi yok yedim kendimi var mi tok mu diyee.taa adet gecikmesinin 8.gunu cikti.tabi kimyasaldi ama ogrenmemle dusmesi arasinda 4 gun var :)))Ne güzel konuşuyorsun umutlu umutlu :dd bak umutlandım şimdi inşallah gebeyizdir hepimiz : )
Biri erken biri normal test böyle çıktı dün.ama bugün kan verirken kız yalancı pozitif olabilir dedi.ama 28 şubattada aynı markayla rrken gebelik yapmıştım hiç bişy çıkmamıştı.hayırlısı artıkkİnşallah canım senin silik çizgi ne renki pembe mi
Canım seninkiler baya belirgin umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin darısı bize :dBiri erken biri normal test böyle çıktı dün.ama bugün kan verirken kız yalancı pozitif olabilir dedi.ama 28 şubattada aynı markayla rrken gebelik yapmıştım hiç bişy çıkmamıştı.hayırlısı artıkk
Aynen canım doktorlar adet geciktikten sonra yapın diyorlar biz erkenden yapıp sonra silik beyaz bir gölgenin peşine düşüyoruz :ddkiz oyle tabi biz sabirsizlgmzdan kaybedyrz.drlar bosuna demiyo 10 gun gecmesi lazim diye :)) ben de kimyasalda 1 hafta oncesi basladim test yapmaya yaptgm testlern haddi hesabi yok yedim kendimi var mi tok mu diyee.taa adet gecikmesinin 8.gunu cikti.tabi kimyasaldi ama ogrenmemle dusmesi arasinda 4 gun var :)))
Bakalım canım ne çıkçak sonuçCanım seninkiler baya belirgin umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin darısı bize :d
Sonuç çıkınca yaz canım tamam mı merak ederiz biz : )Bakalım canım ne çıkçak sonuç
Ay canım sorma geçen ay bana da olmuştu yaa yine silik çizgi ama normal testte giç birşey çıkmamıştı.meğersem test bozukmuş kocama yaptım kocamdada hayalet çizgi çıkmıştı ahahahAynen canım doktorlar adet geciktikten sonra yapın diyorlar biz erkenden yapıp sonra silik beyaz bir gölgenin peşine düşüyoruz :dd
ben ne iskenceler cektryorm o testlere negatif cikinca bi gorsen :)) koyuyorum petegn ustune kurusun kuruynca belli oluyoms ya :)) aliyrm tekrar idrar damlatyyrm:))) tabi negatif eglencesine deli gibi ama cikmayncada o testi yerden yere vur cikmiyo annem.tabi istisnalarda var testler hatali oluyoAynen canım doktorlar adet geciktikten sonra yapın diyorlar biz erkenden yapıp sonra silik beyaz bir gölgenin peşine düşüyoruz :dd
ayy iyi guldum hakkatten mi marka neymis :)))Ay canım sorma geçen ay bana da olmuştu yaa yine silik çizgi ama normal testte giç birşey çıkmamıştı.meğersem test bozukmuş kocama yaptım kocamdada hayalet çizgi çıkmıştı ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?