- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
bende yaron yapicam cabim2 en iyisi sabah.insallah vardr senin guzel haber duyarz sabah insallahhhYap canım ama ben bugünlük yaptım bi tane yeter bunu da yarın ilk idrarla yaparım dua edin kızlar : (
14 mart 8 9 gun var iste.bu ay iyi yumurtladim bu ay da olmazsa benm coook zor artk ne zaman kalirim bilmiyrmSenin bat ne zaman bu arada
Çokmuş canım daha bekle bence biraz daha14 mart 8 9 gun var iste.bu ay iyi yumurtladim bu ay da olmazsa benm coook zor artk ne zaman kalirim bilmiyrm
Hayırlı olsun canımKızlar 16,8 sonucumö
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar 16,8 sonucumö
Benim de 14 mart bat.dun tek çizgiyi gördüm.bugun de adet olacakmış gibi ağrım var nedense.14 mart 8 9 gun var iste.bu ay iyi yumurtladim bu ay da olmazsa benm coook zor artk ne zaman kalirim bilmiyrm
Ay inşllah hayırlıdır canım ya 3 gün var adetime değer inşallah yükselirHayırlı olsun canım
benim yumurtlama basladgndan itibaren var canim.gogus sancilari adet agrisi gibi agrilar.hatta 10 gun aryla adet olcam sanidm.bel agrim var.hatta ayaklarmi karnima dogru cekip oturamiyrm yatamiyrm.bi baski varminsallah bosa degkdr canim.cok erken yapmışsn sende bende dusunuydm ama bi kac gun daha bekliycmBenim de 14 mart bat.dun tek çizgiyi gördüm.bugun de adet olacakmış gibi ağrım var nedense.
Belimde kasiklarimda ağrı devam ediyor.senin belirtin var mi
Canın benim de öyle.yunurtlamamdan beri var kasık bel ağrısı,iştah artışı.bi de vajinamda bu baskı sertlik var ağrı sızı oluyor,goguslerimde sizi ağrı sertlik vat.test yapmadan önce beni etiketle canım ben de yapayımbenim yumurtlama basladgndan itibaren var canim.gogus sancilari adet agrisi gibi agrilar.hatta 10 gun aryla adet olcam sanidm.bel agrim var.hatta ayaklarmi karnima dogru cekip oturamiyrm yatamiyrm.bi baski varminsallah bosa degkdr canim.cok erken yapmışsn sende bende dusunuydm ama bi kac gun daha bekliycm
ayy o istah artisini allah ne biliyosa ole yapsin.öküz gibi yiyorm ole bole degil.hamile degilsemde kalcam yine yaglarimla basbasa:))) yapinca etiketlerm tabiki canim :)))Canın benim de öyle.yunurtlamamdan beri var kasık bel ağrısı,iştah artışı.bi de vajinamda bu baskı sertlik var ağrı sızı oluyor,goguslerimde sizi ağrı sertlik vat.test yapmadan önce beni etiketle canım ben de yapayım
yazarken bile yiyorm :)) degilsek gelsin diyetler gelsin sporlar :))İştah artışı bende de var canım çok fena :dd
:)) masallahh sabah hemde.olablr canim belki bebis istiyodur:))Ne görsem duysam canım istiyo sabah sabah çiğ köfte yedim bugün :dd
Benimde dün o şekilde çıktı canımSelam kızlar bata 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı yani ışıkta bakınca beyaz gölge şeklindeydi ne demek ki bu umutlanmalı mıyım yoksa her testte çıkıyor mu böyle yani ikinci çizginin yerini mi gördüm anlamadım ilk defa test yaptığım için anlamıyorum bilenler ya da başına gelenler yorum yapabilir mi acaba
vardir insallah canim.negatife hic cikmiyo yani bana hic denk gelmedi.etiketle beniiide yapincaİnşallah benim silik çizginin bir anlamı vardır yarın yapim de bi netleşsin ölecem meraktan :d
Benimde dün o şekilde çıktı canımSelam kızlar bata 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı yani ışıkta bakınca beyaz gölge şeklindeydi ne demek ki bu umutlanmalı mıyım yoksa her testte çıkıyor mu böyle yani ikinci çizginin yerini mi gördüm anlamadım ilk defa test yaptığım için anlamıyorum bilenler ya da başına gelenler yorum yapabilir mi acaba
Hangi markayla yaptın seninki de mi redplus bi de bata kaç gün varBenimde dün o şekilde çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?