- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
Valla canım inan hatırlamıyorum ama mor kapaklı bir erken gebelik testiydi.kutusuda mordu.hayta eczacı kızda çocuk çalışıyo,ondada öyle çıkmıştı oda umutlanmıştı,kızada dedim umutlanma kocam hamileyse biz değiliz ahahah.hatta bu predictor early i o önerdi bana o bozuk olanda gene öyle silik çıkmış dün bunu yapmış çift çizgi çıkmış hamileymişayy iyi guldum hakkatten mi marka neymis :)))
tek kullanımlk bu predictorler dimi bunlar daha kaliteli demekki.ayy hic bi markaya da guven kalmadi yaa.en iyisi kan ama onunda beklemesi dertValla canım inan hatırlamıyorum ama mor kapaklı bir erken gebelik testiydi.kutusuda mordu.hayta eczacı kızda çocuk çalışıyo,ondada öyle çıkmıştı oda umutlanmıştı,kızada dedim umutlanma kocam hamileyse biz değiliz ahahah.hatta bu predictor early i o önerdi bana o bozuk olanda gene öyle silik çıkmış dün bunu yapmış çift çizgi çıkmış hamileymiş
Evet canım yaa kalbim ağzımda atıyortek kullanımlk bu predictorler dimi bunlar daha kaliteli demekki.ayy hic bi markaya da guven kalmadi yaa.en iyisi kan ama onunda beklemesi dert
Canım ben de dün o testi denedim.adi fortune mor kutulu test ama erken gebelik testi degil.Hayali cizgiyi gördüğüm testin adı al bi idi.Valla canım inan hatırlamıyorum ama mor kapaklı bir erken gebelik testiydi.kutusuda mordu.hayta eczacı kızda çocuk çalışıyo,ondada öyle çıkmıştı oda umutlanmıştı,kızada dedim umutlanma kocam hamileyse biz değiliz ahahah.hatta bu predictor early i o önerdi bana o bozuk olanda gene öyle silik çıkmış dün bunu yapmış çift çizgi çıkmış hamileymiş
Canım al biyide denedim al bi gebelik testi dimi ? Kenarı mavi şeritli kalın,normal genelik testi. Onda bendede geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı, her gün yap bakalım benim ertesi gün tekrar yapmıştım çıkmamıştı çizgiCanım ben de dün o testi denedim.adi fortune mor kutulu test ama erken gebelik testi degil.Hayali cizgiyi gördüğüm testin adı al bi idi.
Canım al biyide denedim al bi gebelik testi dimi ? Kenarı mavi şeritli kalın,normal genelik testi. Onda bendede geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı, her gün yap bakalım benim ertesi gün tekrar yapmıştım çıkmamıştı çizgi
Hatta evde duruyor geçen ayki al bi testin hayalet çizgisi eve gideyim atarım sana resmini. Sende varsa atsana çizgiye bakalımCanım ben de dün o testi denedim.adi fortune mor kutulu test ama erken gebelik testi degil.Hayali cizgiyi gördüğüm testin adı al bi idi.
Önceki sayfalarda atmıştım canım.Bi bakHatta evde duruyor geçen ayki al bi testin hayalet çizgisi eve gideyim atarım sana resmini. Sende varsa atsana çizgiye bakalım
Sen hamilemisin şimdi.dogru sonuc verdi mi al biHatta evde duruyor geçen ayki al bi testin hayalet çizgisi eve gideyim atarım sana resmini. Sende varsa atsana çizgiye bakalım
Yok canım geçen ay yanılttı hamile değildim. Şimdi gene şüphem var bakalım kan sonucumu bekliyorumSen hamilemisin şimdi.dogru sonuc verdi mi al bi
Canım gördüm şimdi,evet bende hayal metal bir çizgi görüyorum,erken gebelik yapsana birde ?Önceki sayfalarda atmıştım canım.Bi bak
Dünkü testte bişey çıkmayınca tekrar yapmadım canım.cumaya kadar da yapmayı düşünmüyorum.umudum kalmadı.evde mor kutulu fortune test varCanım gördüm şimdi,evet bende hayal metal bir çizgi görüyorum,erken gebelik yapsana birde ?
Dur bakalım biraz bekle canım bende bıktım bu siliklerden artık..şimdi tahlil sonucumu beklerken bi test daha yaptım.ya bütün testler bozuk yada bebitom çok minikDünkü testte bişey çıkmayınca tekrar yapmadım canım.cumaya kadar da yapmayı düşünmüyorum.umudum kalmadı.evde mor kutulu fortune test var
Canım sen hamilesin maasalalh.darisi başımızaDur bakalım biraz bekle canım bende bıktım bu siliklerden artık..şimdi tahlil sonucumu beklerken bi test daha yaptım.ya bütün testler bozuk yada bebitom çok minik
Hangi testle yaptın.erken gebelik testi mı.markasi ne? Adetine kaç gün varCanım sen hamilesin maasalalh.darisi başımıza
Erken gebelik bu canım ay cafede yaptım hahah kutusu çöte şuan hiç bakmadım adetime de 3 gün 4. Gün hastalanmam lazım yani bugün salı cıma adet günümHangi testle yaptın.erken gebelik testi mı.markasi ne? Adetine kaç gün var
kiz sen hamilesin:)) daha ne yapiyosn testi kucuktr ondanDur bakalım biraz bekle canım bende bıktım bu siliklerden artık..şimdi tahlil sonucumu beklerken bi test daha yaptım.ya bütün testler bozuk yada bebitom çok minik
simdii yapsanda cikar canim yaa silik cikti sonucunda bi tanee.ayy herkes bugun gebelk testi yapiyo kudurdum meraktan.bi heves bende bende yapiciiim:))Kızlar paraya kıydım predictor early aldım yarın sabah denicem artık varsa bunda çıkar yoksa da yoktur en azından kafam rahat etmiş olur var mı yok mu diye düşünmem önümüzdeki aya odaklanırım napim :dd
Yap canım ama ben bugünlük yaptım bi tane yeter bunu da yarın ilk idrarla yaparım dua edin kızlar : (simdii yapsanda cikar canim yaa silik cikti sonucunda bi tanee.ayy herkes bugun gebelk testi yapiyo kudurdum meraktan.bi heves bende bende yapiciiim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?