Haklısın canım.persembe sabah 10.40 a randevu aldım.hayurli bebiş haberi alırım inş.aynen canim iyi dusun iyi olsun.bi dahakine idrarla yap katma kan falan.kesin bisey olsaydi zaten simdiye onun testini yapıp iki kati fiyata satisa cikardi.herkes dusunemedi bi biz mi dusunduk yani is yeterki ticarete girsin :))
ayy buraya yaz yada etiketle beni olur mu.insallah guzel haberle gelirisn o kan testnde .biz yanilmis olalm deleriz artk parmaklaro:))Haklısın canım.persembe sabah 10.40 a randevu aldım.hayurli bebiş haberi alırım inş.
İnşallah canım.ayy buraya yaz yada etiketle beni olur mu.insallah guzel haberle gelirisn o kan testnde .biz yanilmis olalm deleriz artk parmaklaro:))
Arkadaşlar ikinci çizgim beyaz çıktı.bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bata 4 gün kaldı ve çatlatma iğnemin14.günü
Malesef değilim.hamile.koyuysa yarın yeniden yapın takrar çıkarsa hamilesinizdirhamılemısınız benımde bugun bundan azcık koyu cıktı
Canım şuan bende aynı durumdayım adetime 2 gün var ve beyaz 2.çizgi çıktı anlattığım gibi . Acaba hamilemiydin sen ozaman :) ?Selam kızlar bata 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı yani ışıkta bakınca beyaz gölge şeklindeydi ne demek ki bu umutlanmalı mıyım yoksa her testte çıkıyor mu böyle yani ikinci çizginin yerini mi gördüm anlamadım ilk defa test yaptığım için anlamıyorum bilenler ya da başına gelenler yorum yapabilir mi acaba
Canım hamilelik imzası yapmışsın sanırım bu beyaz çizgiyi gördüğün ay hamileydin :) . Benimde bugün adetime 2 gün var testim aynen bu şekilde çıktı ?Arkadaşlar ikinci çizgim beyaz çıktı.bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bata 4 gün kaldı ve çatlatma iğnemin14.günü
İnşallah olumlu sonuç alırsın ama ben ondan sonraki ay hamile kaldım.beyaz çizgide kalmadım ama demekki vucüdum anca hamileliğe hazırladı diye düşünüyorun.inşallah sen bu ay kalırsın.ben şuan hamileyim 19 haftalık inşallah.darısı en yakın zamanda sana ve isteyen herkeseCanım hamilelik imzası yapmışsın sanırım bu beyaz çizgiyi gördüğün ay hamileydin :) . Benimde bugün adetime 2 gün var testim aynen bu şekilde çıktı ?
sizinle aynı durumdayım şu an .adetime 4 gün var az önce test yaptım beyaz ikinci çizgi çıktı .sizin sonucunuz neydi? hamilemiyim acabaSelam kızlar bata 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı yani ışıkta bakınca beyaz gölge şeklindeydi ne demek ki bu umutlanmalı mıyım yoksa her testte çıkıyor mu böyle yani ikinci çizginin yerini mi gördüm anlamadım ilk defa test yaptığım için anlamıyorum bilenler ya da başına gelenler yorum yapabilir mi acaba
Evet hamileydim. Ertesi gün testi tekrarladım daha net çıkmıştı. Kızım 9 aylık olmak üzere : )sizinle aynı durumdayım şu an .adetime 4 gün var az önce test yaptım beyaz ikinci çizgi çıktı .sizin sonucunuz neydi? hamilemiyim acaba
Sizin 16 sayfanin hepsini okudum sonucu görene kadar ins hamisdir dedim son sayfada mutlu sonu gördüm:) Allah bağışlasın yavrunuzu. Bende bugün beyaz hayaletten de hayalet çizgi gördüm yarın tekrar bakıcam bakalım ins vardırEvet hamileydim. Ertesi gün testi tekrarladım daha net çıkmıştı. Kızım 9 aylık olmak üzere : )
Fotoğrafta görüneceğini sanmıyorum deniyim yine de
Bozuk test. Tekrar dene canım.Sizce bu test nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?