İkinci çizginin beyaz çıkması

aynen canim iyi dusun iyi olsun.bi dahakine idrarla yap katma kan falan.kesin bisey olsaydi zaten simdiye onun testini yapıp iki kati fiyata satisa cikardi.herkes dusunemedi bi biz mi dusunduk yani is yeterki ticarete girsin :))
Haklısın canım.persembe sabah 10.40 a randevu aldım.hayurli bebiş haberi alırım inş.

Günaydın kızlar elim ayağım titriyor sizce hanile miyim testi yaptım açık pembe çıktı ama dosya yükleyemedin

silik çizgi hamilelik oluyor genelde hadi hayırlısı :) kan ver kesinleşsin

Arkadaşlar ikinci çizgim beyaz çıktı.bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bata 4 gün kaldı ve çatlatma iğnemin14.günü

Eklentiler

• 2018-03-10-10-10-34.webp
    4 KB · Görüntüleme: 1.120
Canım şuan bende aynı durumdayım adetime 2 gün var ve beyaz 2.çizgi çıktı anlattığım gibi . Acaba hamilemiydin sen ozaman :) ?

Arkadaşlar ikinci çizgim beyaz çıktı.bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bata 4 gün kaldı ve çatlatma iğnemin14.günü
Canım hamilelik imzası yapmışsın sanırım bu beyaz çizgiyi gördüğün ay hamileydin :) . Benimde bugün adetime 2 gün var testim aynen bu şekilde çıktı ?

Canım hamilelik imzası yapmışsın sanırım bu beyaz çizgiyi gördüğün ay hamileydin :) . Benimde bugün adetime 2 gün var testim aynen bu şekilde çıktı ?
İnşallah olumlu sonuç alırsın ama ben ondan sonraki ay hamile kaldım.beyaz çizgide kalmadım ama demekki vucüdum anca hamileliğe hazırladı diye düşünüyorun.inşallah sen bu ay kalırsın.ben şuan hamileyim 19 haftalık inşallah.darısı en yakın zamanda sana ve isteyen herkese

sizinle aynı durumdayım şu an .adetime 4 gün var az önce test yaptım beyaz ikinci çizgi çıktı .sizin sonucunuz neydi? hamilemiyim acaba

Ilk hamileliğimi öğrendiğim günün sabahı test yaptım ve ilk 10 dakikada ikinci çizgi cikmadi üzüldüm işe gittim. Hatta eve gelmeden 10 tane idrar testi 2 tane ovulasyon testi aldim.eve geldiğimde sabahki teste baktim 2. Çizgi belirmiş aldığım testleri denedim hemen 2. Çizgi cikti çok sevinmiştim allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Evet hamileydim. Ertesi gün testi tekrarladım daha net çıkmıştı. Kızım 9 aylık olmak üzere : )
Sizin 16 sayfanin hepsini okudum sonucu görene kadar ins hamisdir dedim son sayfada mutlu sonu gördüm:) Allah bağışlasın yavrunuzu. Bende bugün beyaz hayaletten de hayalet çizgi gördüm yarın tekrar bakıcam bakalım ins vardır

Sizce bu test nedir

Eklentiler

• 234650C1-2A60-4358-A865-D7C4061051EA.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 532
  • 85C2428B-ABBA-4C37-97A2-E65BDC4BB59D.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 502
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…