İkinci çizginin beyaz çıkması

Bi de erken gebelik testiyle yapsana canım bu kan testi kesinlikle doğru sonuç veriyor mu ki acaba sonuçta bu testler idrara göre üretiliyor yani inşallah doğrudur senin sonuç

Günün mü geçmişti canım senin inş hamilesindir kız devamlı test yapıyosun bizde mi okan testinden yapsak
yok kiz 14 de benim cok var daha.devamli degil annem bayadr yapmiyodm.iae basliycam diye yaptim aldim negatifi ohh bi rahatlama geldi :)) pozitif ciksa sasardm zaten artik hic goremiycem gibi geliyo o pozitifi

aynı şey bende de oldu hatta dün yaptım 3 günden beri hergün damla şeklinde pembe kan geliyor die test yaptım ışıga tutunca zar zor o zaman görebiliyorum yarın gidicem inşş bişey vardır bu arada bu kan neden öyle bir bilgsi olan var mı

Ben de ilk yaptım ışıkta beyaz gördüm 10 dk kadar sonra yine baktım bu sefer daha belirgin ve griydi hala bakıyom arada aynı :dd hatta kocama da gösterdim bak bakalım bi şey var mı dedim hiç silik çizgi var demedim etkilememek için bakar bakmaz gördü çizgi var bunda dedi :dd benim de bugün bir damla kadar pempe kan bulaştı peçeteye Allahım inşallah hamileyizdir ben çok umutlandım o kan regl başlangıcı olmaz inşallah gerçi daha 3 gün var regle :ss

Canim seni umutlandirmak istemem ama bende ilk gebeligimi bu şekil öğrenmistim hayalet bi çizgi var yok gibiydi. Inşallah gönlünce olur güzel haber alirsin

Hayırlısı canım nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz

Aynı şey bende de oldu kaç kere yaptım ama kırmızı değil de beyaz çizgi vardı ışıkta sonra eczaneye sordum ve çoğu testte olurmuş onun yeriymiş illa bi pembesi olmak zorundaymis sonra bide ultrasona giriyim dedim ve temiz çıktı
.

Hayırlısı canım nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz
kiz benim negatif test bi tuhal oldu sana konsuurken benimde o beyaz cizgiden cikti:)) bastan beri yerini goruyodm ama net degil diye kaale almadim.simdi kuruynca bariz çıktı piyasaya cok bekliuo diye sanriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…