Ayy çok mutlu oldum hamilesin yani bana da umut oldun şimdi inşallah benim gri çizgi de böyle kırmızıya döner
Allah alla ilkkex duyuyorumyok canim bi topik var gebelk testine kan damlatiysn daha erken cikiyms sonuc.ama kim yaptiysa pozitif oldu var bisey bi hata gibi sanki ondan dedim
bende burda ogrendim karisik baya kesinlk kazandramadik henuz :) ay ben test yaptim idrarla aldim havami gene negatif :)))Allah alla ilkkex duyuyorum
Canım senin daha çok yok mu erkenden yapıyosun bari erken gebelik testiyle yap :)bende burda ogrendim karisik baya kesinlk kazandramadik henuz :) ay ben test yaptim idrarla aldim havami gene negatif :)))
evet cok var kuzu da yarin ise basliyrm bi yapayim dedim :)) negatif iste olsuun yoksada devam.gecikirse yaparim artikC
Canım senin daha çok yok mu erkenden yapıyosun bari erken gebelik testiyle yap :)
Günün mü geçmişti canım senin inş hamilesindir kız devamlı test yapıyosun bizde mi okan testinden yapsakbende burda ogrendim karisik baya kesinlk kazandramadik henuz :) ay ben test yaptim idrarla aldim havami gene negatif :)))
yok kiz 14 de benim cok var daha.devamli degil annem bayadr yapmiyodm.iae basliycam diye yaptim aldim negatifi ohh bi rahatlama geldi :)) pozitif ciksa sasardm zaten artik hic goremiycem gibi geliyo o pozitifiGünün mü geçmişti canım senin inş hamilesindir kız devamlı test yapıyosun bizde mi okan testinden yapsak
aynı şey bende de oldu hatta dün yaptım 3 günden beri hergün damla şeklinde pembe kan geliyor die test yaptım ışıga tutunca zar zor o zaman görebiliyorum yarın gidicem inşş bişey vardır bu arada bu kan neden öyle bir bilgsi olan var mıSelam kızlar bata 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı yani ışıkta bakınca beyaz gölge şeklindeydi ne demek ki bu umutlanmalı mıyım yoksa her testte çıkıyor mu böyle yani ikinci çizginin yerini mi gördüm anlamadım ilk defa test yaptığım için anlamıyorum bilenler ya da başına gelenler yorum yapabilir mi acaba
Canım hayırlısı olsuuuuunnn bariz hamişsinn :))
Ben de ilk yaptım ışıkta beyaz gördüm 10 dk kadar sonra yine baktım bu sefer daha belirgin ve griydi hala bakıyom arada aynı :dd hatta kocama da gösterdim bak bakalım bi şey var mı dedim hiç silik çizgi var demedim etkilememek için bakar bakmaz gördü çizgi var bunda dedi :dd benim de bugün bir damla kadar pempe kan bulaştı peçeteye Allahım inşallah hamileyizdir ben çok umutlandım o kan regl başlangıcı olmaz inşallah gerçi daha 3 gün var regle :ssaynı şey bende de oldu hatta dün yaptım 3 günden beri hergün damla şeklinde pembe kan geliyor die test yaptım ışıga tutunca zar zor o zaman görebiliyorum yarın gidicem inşş bişey vardır bu arada bu kan neden öyle bir bilgsi olan var mı
Görürsün canım inşallah dur daha çok var regle kaç aydır deniyorsunuzyok kiz 14 de benim cok var daha.devamli degil annem bayadr yapmiyodm.iae basliycam diye yaptim aldim negatifi ohh bi rahatlama geldi :)) pozitif ciksa sasardm zaten artik hic goremiycem gibi geliyo o pozitifi
Canim seni umutlandirmak istemem ama bende ilk gebeligimi bu şekil öğrenmistim hayalet bi çizgi var yok gibiydi. Inşallah gönlünce olur güzel haber alirsinBen de ilk yaptım ışıkta beyaz gördüm 10 dk kadar sonra yine baktım bu sefer daha belirgin ve griydi hala bakıyom aradan aynı :dd hatta kocama da gösterdim bak bakalım bi şey var mı dedim hiç silik çizgi var demedim etkilememek için bakar bakmaz gördü çizgi var bunda dedi :dd benim de bugün bir damla kadar pempe kan bulaştı peçeteye Allahım inşallah hamileyizdir ben çok umutlandım o kan regl başlangıcı olmaz inşallah gerçi daha 3 gün var regle :ss
İnşallah canım sağ olasın bunları duydukça daha da umutlanıyorumCanim seni umutlandirmak istemem ama bende ilk gebeligimi bu şekil öğrenmistim hayalet bi çizgi var yok gibiydi. Inşallah gönlünce olur güzel haber alirsin
Erken gebelik testi aldım yarın onu yapıcam dua edin bana çıksınBir kan testi yaptirabilirsin eğer test doğruysa hcg de' de yükselme olmuştur
bes ay oldu bi komyasal var iste ocakta bi daha yokGörürsün canım inşallah dur daha çok var regle kaç aydır deniyorsunuz
kiz benim negatif test bi tuhal oldu sana konsuurken benimde o beyaz cizgiden cikti:)) bastan beri yerini goruyodm ama net degil diye kaale almadim.simdi kuruynca bariz çıktı piyasaya cok bekliuo diye sanriimHayırlısı canım nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?