- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
kiz resmi yukluycm dosya yukle diyrm bisey cikmiyoHayırlısı canım nasibimiz ne zamansa o zaman gelecek inşallah bebişlerimiz
Her testte çıkıyo demek böyle ben ilk defa test yaptığım için bilmiyorum senin önceki yaptığın testlerde de çıkıyor muydukiz benim negatif test bi tuhal oldu sana konsuurken benimde o beyaz cizgiden cikti:)) bastan beri yerini goruyodm ama net degil diye kaale almadim.simdi kuruynca bariz çıktı piyasaya cok bekliuo diye sanriim
Resmi kırpmak gerekiyomuş sanırım dosya büyük geldiğindenkiz resmi yukluycm dosya yukle diyrm bisey cikmiyo
yuklendi yuklendi canim bak ustteResmi kırpmak gerekiyomuş sanırım dosya büyük geldiğinden
Canım bu sanki bir şeyle kazılmış gibi yeri bi tuhaf gerçekten benimki böyle değil ince gri çizgi benimkibekleynce bole oldu
yok kiz kazimadim hic iskemve de yapmadim bu sfer ole cekmecede duruyodu baktim bole olmus :))C
Canım bu sanki bir şeyle kazılmış gibi yeri bi tuhaf gerçekten benimki böyle değil ince gri çizgi benimki
e cek genede sen bakalim yaaKeşke benimki de fotoda belli olsaydı da gösterebilseydim
kuruyunca cikiyodu boyle ama.gebelik daha doktugn anda bi cizgi cikiyo sonra basliyo koyu kirmizi olmaya.bi kere tecrube ettim onu bi daha da hic ole olmadiHer testte çıkıyo demek böyle ben ilk defa test yaptığım için bilmiyorum senin önceki yaptığın testlerde de çıkıyor muydu
Ben bugün aldım bundan yarın sabah yapmayı düşünüyorumbayanlar kesinlikle bu testi deneyim kesin sonuç veriyor ben normal testlerden çok yaptım hep negatif çıktı bu test de ise pozitif çıktı ve şuan bebişimizi bekliyoruz inşallah sizde de pozitif çıkar
yok kiz 14 de benim cok var daha.devamli degil annem bayadr yapmiyodm.iae basliycam diye yaptim aldim negatifi ohh bi rahatlama geldi :)) pozitif ciksa sasardm zaten artik hic goremiycem gibi geliyo o pozitifi
kismet canim saglikli olsun da ne zaman olursa artkEn ummadığın zamanda poxitifi görürsüm
Canım ikinci cizgin baya senin de maasallahbekleynce bole oldu
yok canim ya o bekledi kurudu diye ole okdu hic kirmizilik yok.bekleunce yeri belli olur gibi oldu.adeti bekliycm mecburen.gecikirse yaparm artkCanım ikinci cizgin baya senin de maasallah
İnş güç olmasında geç olsunkismet canim saglikli olsun da ne zaman olursa artk
Benim kan kokteyli test te öyle olmuş ama ilk bir saat gayet iyiydi.zafen ilk 10 dk geçerli testlerde.iyi düşünüyorumyok canim ya o bekledi kurudu diye ole okdu hic kirmizilik yok.bekleunce yeri belli olur gibi oldu.adeti bekliycm mecburen.gecikirse yaparm artk
aynen canim iyi dusun iyi olsun.bi dahakine idrarla yap katma kan falan.kesin bisey olsaydi zaten simdiye onun testini yapıp iki kati fiyata satisa cikardi.herkes dusunemedi bi biz mi dusunduk yani is yeterki ticarete girsin :))Benim kan kokteyli test te öyle olmuş ama ilk bir saat gayet iyiydi.zafen ilk 10 dk geçerli testlerde.iyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?