İkinci çizginin beyaz çıkması

kiz benim negatif test bi tuhal oldu sana konsuurken benimde o beyaz cizgiden cikti:)) bastan beri yerini goruyodm ama net degil diye kaale almadim.simdi kuruynca bariz çıktı piyasaya cok bekliuo diye sanriim
Her testte çıkıyo demek böyle ben ilk defa test yaptığım için bilmiyorum senin önceki yaptığın testlerde de çıkıyor muydu

bekleynce bole oldu

Eklentiler

• 20170307_220142.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 1.466
Her testte çıkıyo demek böyle ben ilk defa test yaptığım için bilmiyorum senin önceki yaptığın testlerde de çıkıyor muydu
kuruyunca cikiyodu boyle ama.gebelik daha doktugn anda bi cizgi cikiyo sonra basliyo koyu kirmizi olmaya.bi kere tecrube ettim onu bi daha da hic ole olmadi

bayanlar kesinlikle bu testi deneyim kesin sonuç veriyor ben normal testlerden çok yaptım hep negatif çıktı bu test de ise pozitif çıktı ve şuan bebişimizi bekliyoruz inşallah sizde de pozitif çıkar

Eklentiler

• IMG_2492.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 552
bayanlar kesinlikle bu testi deneyim kesin sonuç veriyor ben normal testlerden çok yaptım hep negatif çıktı bu test de ise pozitif çıktı ve şuan bebişimizi bekliyoruz inşallah sizde de pozitif çıkar
Ben bugün aldım bundan yarın sabah yapmayı düşünüyorum

iyi yapmışsın canım bunu dene eğer bunda da çıkmazsa yoktur zaten ama inşallah vardır :))

En ummadığın zamanda poxitifi görürsüm

yok kiz 14 de benim cok var daha.devamli degil annem bayadr yapmiyodm.iae basliycam diye yaptim aldim negatifi ohh bi rahatlama geldi :)) pozitif ciksa sasardm zaten artik hic goremiycem gibi geliyo o pozitifi

yok canim ya o bekledi kurudu diye ole okdu hic kirmizilik yok.bekleunce yeri belli olur gibi oldu.adeti bekliycm mecburen.gecikirse yaparm artk
Benim kan kokteyli test te öyle olmuş ama ilk bir saat gayet iyiydi.zafen ilk 10 dk geçerli testlerde.iyi düşünüyorum

Benim kan kokteyli test te öyle olmuş ama ilk bir saat gayet iyiydi.zafen ilk 10 dk geçerli testlerde.iyi düşünüyorum
aynen canim iyi dusun iyi olsun.bi dahakine idrarla yap katma kan falan.kesin bisey olsaydi zaten simdiye onun testini yapıp iki kati fiyata satisa cikardi.herkes dusunemedi bi biz mi dusunduk yani is yeterki ticarete girsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…