Ikinci cizgiyi goren varmi?

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Kızlar adetim yeni bitti ama bu adet te bi değişiklik hissettim.hastalığımin son günü kasiklarim çok ağrıdı ve bittikten sonra hiç lekelenme olmazdı.Bende prolaktin yüksek diyehap aldim ondan olabilir diye dusunmustum ama içim rahat etmedi test yaptım bugün ikinci çizgi silik ama ben gayet net görebiliyorum fotoda cikti mi bilmiyorum ama . yoksa kimyasal gebelik mi yaşadım :-(

Eklentiler

• IMAG1858_1.webp
    IMAG1858_1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 424
  • IMAG1855_1.webp
    IMAG1855_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 427
Kızlar adetim yeni bitti ama bu adet te bi değişiklik hissettim.hastalığımin son günü kasiklarim çok ağrıdı ve bittikten sonra hiç lekelenme olmazdı.Bende prolaktin yüksek diyehap aldim ondan olabilir diye dusunmustum ama içim rahat etmedi test yaptım bugün ikinci çizgi silik ama ben gayet net görebiliyorum fotoda cikti mi bilmiyorum ama . yoksa kimyasal gebelik mi yaşadım :-(
Canım bi kan testi yaptır hemen bende gördüm ikinci çizgiyi belki üstüne görmüş olabilirsin hemen bi baktır

Ikinci cizgiyi göruyorum bnde cnm.Ama emin olmak icin bi Dr gidip kan testi yaptir ins vardir

Bence de var gibi görünüyor yani bence de hemen kan ver ve buraya da yaz tabi inşallah vardır bebis

2. fotoğrafta gayet net görünüyor.
Hayırlısı olsun hakkında, yarın gidip bir kan ver bakalım.
:KK39:

Ama adetim yeni bitti nasıl olabilir ki? varsa da kaybetmisimdir prolaktin hapı aldıktan sonra çok ağrım oldu. bide pazartesi adetimin son günüydü bugün lekelenmem olduktan sonra suphelenip test yaptim.böyle bişey nasıl olabilir anlamadim

Üstüne görmüş olabilirsin çizgi kesinlikle var hemen kan tahlili yaptır bence

Adet oldum hamile değilim diye düşünme kuzenim de adet görmüştü hamileyken

İnşallah öyledir ama hiç sanmıyorum bence kimyasal gebelik geçirdim :-( eşim eve gelince acile giderim belki .İnşallah dediğin gibi olmuştur

Şuan konuşana kadar hemen acile git kan ver 1 saate cıkar sonuc burda kendini sorgulıcagına öğren rahatla hap olayına gelince hap almıssın düşük yapıyoda olabilirsin hemen hastaneye git bence ni baktır eger kan degerin yükselme varsa doktora hap aldığını söyle ona göre tedbir alınır

Kanaman nasildi normal adet gibimiydi kesik kesik azmiydi cnm hmn kana git ve rahat et

Hdi yapta bizede haber ver insallah bebistr ve ustune gormussundr cnm senin ne kadar cok istdgni biliyrm Hayirli haberlerle gel cnm

Kanaman nasildi normal adet gibimiydi kesik kesik azmiydi cnm hmn kana git ve rahat et
Normal herzamanki adet gibiydi sadece son günü çok kasik ağrım oldu kivrandirdi bütün gün beni hiç böyle olmazdı ya usuttum yada bi gün önce prolaktin hapı aldım ondan oldu diye düşündüm.Adetim pazartesi bitti bugünde lekelenme olunca huylandim test yaptım böyle çıktı

Şuan konuşana kadar hemen acile git kan ver 1 saate cıkar sonuc burda kendini sorgulıcagına öğren rahatla hap olayına gelince hap almıssın düşük yapıyoda olabilirsin hemen hastaneye git bence ni baktır eger kan degerin yükselme varsa doktora hap aldığını söyle ona göre tedbir alınır
Yalnız gidemem ki eşim yarım saate gelir gelsin de ona da anlatayım durumu

Normal herzamanki adet gibiydi sadece son günü çok kasik ağrım oldu kivrandirdi bütün gün beni hiç böyle olmazdı ya usuttum yada bi gün önce prolaktin hapı aldım ondan oldu diye düşündüm.Adetim pazartesi bitti bugünde lekelenme olunca huylandim test yaptım böyle çıktı
Hayirlisi olsun hakkinda insallah vardr cnm haberini bekliyrm

Canim aldığın hapa bağlı çıkmış olabilir o ikinci çizgi.. bence yarin bi kadin dogum uzmanina git.. alinan hormon haplarina bagli yalanci pozitif cikabiliyor bazen idrar testlerinde.. insallah Allah isteyen herkese nasip etsin insallah evlat sahibi olmayi

Back
X