ikinci çizgiyi silikte olsa gören arkadaşlar lütfen cvp. verin.

bluegrenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
180
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bugün 10. günüm ve 1 saat önce kadar test yaptım ikinci çizgi var ama çok belirsiz gölge şeklinde bu normalmi sizdekilerde de bölemi olmuştu negatif olmuş olsa o göleyide hiç görmemiş olmammı gerekirdi çok tedirginim kendimi hep olcak diye umutlandırmıştım birde adet olcakmış gibi hafif sancım var.

inşallh hamilesin ikinci çizgi silik çıkınca genelde çıkıyor bende 7. gün silik görmüştüm allha şükür hmileyiim kanda çıkar senin yaptır istersen canım

bende ikinci çizgiyi 9. günde silik görmüştüm şimdi 5 aylık bir oğlum var.inşallah sende hamilesindir.adet sancısına benzer ağrıların olması normal korkma bebek yerleşmeye uğraşıyordur.

evet canım çizgi gölge gibi oluyo benimde 9. günümde o şekilde çıkmıştı kantesti yaptırdım 37.3 dü hatta çizginin ne kadar belirgin olduğunu bilmediğimiz için çokda umutlanmak istememiştik ama sonra öğrendik hamile değilsen gölge gibide çıkmıyo bence hamilesin allah kucağınada almak nasip etsin inşallah

canım bluegrennn inş hamilesin benim 8 gün çok silikti ama gün geçtikçe birazdaha belirginleşti biliyorsun anlatım sonrada değerim 121.9 çıkmıştı hamilesin canımmmmm gözün aydın bu arada adet sancıları olur merak etme benim yeni yeni geçmeye başladı ama kasık ağrılarım halen ara ara var dün meraktan tekrar kan verdim değerim 1738 olmuşşş

canım tebrikler deyim en başında ben resmen günde artık 5-ile 10 arası test yapmaya başlamıştım ve hepsinde silik çok hafif çizgi çıkmıştı şu an 4 aylık hamileyim git hemen bir hastaneye polikliniğe testini yaptır canım sonuç bak gör pozitif içime öyle doğdu

ben transferin yedinci günü yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.iki defa.ertesi gün ve sonraki gün yaptım tek çizgi çıktı.kafam allak bullak oldu.bugün onuncu günüm.artık yapmaya korkuyorum.salı günü test günüm

Canlarım biranda altüst olan moralimi yazdıklarınızla biraz olsun düzelttiniz inşallah dediğiniz gibi hamileyimdir umutlanmak istemiyorum çok fazla ama tek isteğim gerçekleşir umarım. Bu arada dayanamayıp kan verip geldim bakalım sonuç ne çıkcak... aze umarım sende kanda olumlu sonucunu alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…