ikinci çizgiyi silikte olsa gören arkadaşlar lütfen cvp. verin.

Aze senı hatırlıyorum sen maya da yaptırdın deĞılmı geÇende ayın 10 unda mayada yaptıran varmı dıye soruyordun bende ben varım dedım canım ama kayboldun o topıkten gÖremedım senı bı daha

Arkadaşlar, değerim 160 çıktı yani çok şükür hamileyim idrar testine göre boşuna endişelenmişim inşallah bekleyen herkes olumlu sonuç alır benim gibi çok güzel bir duygu rabbbim herkese nasip etsin tatdırsın bu duyguyu.

ay çok sevindim canım ya.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.....

tebrikler canım :)))))))))opuyorumnanaktanzemuszemus

pardon ama bişi söylicem bunu bize soracağına doktora gitmeyi denesen daha ii olmaz mı kafamçokkarıştı

pardon ama bişi söylicem bunu bize soracağına doktora gitmeyi denesen daha ii olmaz mı kafamçokkarıştı

Burdaki tecrübeli arkadaşların fikrini almak ve paylaşmak istedim fikri olanlarda cevaplarını verdi sağolsunlar zaten sonrada tahlilimi yapıp dr.umla görüştüm neden rahatsız oldunuz anlamadım.

canım hayırlı olsunnn dikkat et kendinee umarım bigün merkezde karşılaşırız da bugünleri anarız :)))

Teşekkürler aze ben bugün yine test yaptım 439 çıktı senyarın yaptıracaktın sanırım değilmi inşallah güzel sonuç alırsın..

offf kızlar bana da bi şey sölein dün iki tane bugün bi tane test yaptım üçünde de 2.çizgi silik bugün yarın adet günüm bugün öğlen pembe akıntı geldi kan gibi deil şeffaf akıntıya karışık pembelik vardı ben hamilemiyim acaba tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum arkadaşlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…