Ikinci çocuğa hamile kalamadım:(

zantium

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
38
0
36
Ankara
Arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz ria kullanıyordum,haziranda çıkarttım ama hala bir şey yok,geçen senede bir kürtajım var acaba onunla ilgisi varmı
diğer iki seferdede ilk ay hamile kalmıştım
ne kadar beklemeliyim neler yapmalıyım
lütfen bana yardım edin kafayı yemek üzereyim
herkese sevgiler

kürtajla alakalı değildir

ama 2.cocuk için uğraşan bir sürü arkadaşlar var

doktora gözükmende fayda var cnm

güzelim hazirandan bu yana beklemek çok değil ki... bende 2. bebeğimi istiyorum ama kısmet olmuyor. geçen yıl kasımda kendiliğinden düşük yapmıştım.o zamandan bu zamana bekliyoruz.. ha dedim mi olacak sanıyordum.. kısmetten ötesi yokmuş....

Merhaba canim,benimde 8 yasinda bir oglum var'oglum bir yasindayken basladik ikinci bebek calismalarina'bende hemen olur zannediyordum ama hicte oyle olmadi.oldu ama 3 defa dusuk yasadim,halada ugrasiyorum ikinci bebek icin,simdi de hamile kalamiyorum 3 senedir,kendine hic stres yapma bosuna,cunku rabbim verecegi zamani bilir,o ol demezse olmuyo malesef,hamile kalmamanin dusukle alakasi yok,kafani rahat tut yeter,insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz canim,

İnşallah hepimiz ikinci bebeklerimize kavuşuruz... Rabbim çok bekletmez inşallah :)

arkadaşlar çok teşekkür ederim dün kadın doğuma gittim muayenem normalmiş
doktor bir yıla kadar süresi var dedi ama bir kaç ay sonra hsg çektirebilirsin dedi
sizler neler yaşıyorsunuz olmama nedeni ne olabilir stresmi

çocuk zamanında gelirmiş bence stres yapmamalısın sonuçta bir tane evladın var. biz 4 senedir uğraşıyoruz bir tane verse mevlam ona razıyız. olmuyor diye çok kafana takıyorsundur bence akışına bırak kimseylede konuşup aklında döndürme bunu. allah hayırlı evlatlar versin herkese

Merhaba canim,benimde 8 yasinda bir oglum var'oglum bir yasindayken basladik ikinci bebek calismalarina'bende hemen olur zannediyordum ama hicte oyle olmadi.oldu ama 3 defa dusuk yasadim,halada ugrasiyorum ikinci bebek icin,simdi de hamile kalamiyorum 3 senedir,kendine hic stres yapma bosuna,cunku rabbim verecegi zamani bilir,o ol demezse olmuyo malesef,hamile kalmamanin dusukle alakasi yok,kafani rahat tut yeter,insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz canim,
Merhaba hamile kalabildinizmi

Back
X