- Konu Sahibi _sekerpare_
arkadaşlar daha önce açtığım konuyu belkiokumuşsunuzdur.ben 11 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var ve 12yıldırda insülin kullanan bir şeker hastasıyım. oğlumu doğurduğumda da hastalığım vardı ama 26 yaşındaydım şimdi ise 35 yaşındayım .bu konuyu danışmak için 5 ayrı jinekoloğa gittim .her uygulamada olduğu gibi bunda da riskler olduğunu ölebileceğimi bebeğimin karnımda ölebileceğini retinanın zarar görebileceğini kör olabileceğimi ama bunların hiçbiri yaşanmayabileceğini ihtimalin olduğunu ama tedaviyle ve irade ile bunların bertaraf edilebileceğini de söylediler.haa lay lay lom bir gebelik geçirmezsin 7.ci aydan sonra hastanede yatman gerekebilir maddi gücün cesaretin varsa deneyebilirsinde bu senin seçimin dediler. ben size olayın duygusal boyutundan bahsedeyim ben yeniden hamile olayım vay efendim gebelik kıyafeti giyeyim bebek emzireyim filan gibi duygularım yok.ama beni ilerde çocuğumun yalnız kalacağı düşüncesi korkutuyor ve üzüyor. o da önceden lafını bile etmiyordu şimdi arada sırada kardeşle ilgili laflar dokunduruyor çok olgun bir çocuk üzülmemi istemiyor durumu biliyor .ama yinede çocuk işte neyapsın özeniyor... fikirlerinizi ve yorumlarınızı almak istiyorum teşekkürler şimdiden..bilmiyorumkismile