Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ikinci cocugu istiyorum kizlar 7 aydir korunmuyorum ama bi turlu olmuyo doktora gittim sorum yok dedi inofolic diye bi toz şase verdi ama bu ayda olmadi cok canim sıkılıyor benim gibi olan varmi yardim edin lütfen
Bence cok stres yapmissiniz. Rahat olun biraz. Sonucta annelik duygusunu yasamissiniz. Vakti gelince ikincide olur insallah. Hem hakkinizda hayirlisiysa olsun 2. Bebek.
Bence cok stres yapmissiniz. Rahat olun biraz. Sonucta annelik duygusunu yasamissiniz. Vakti gelince ikincide olur insallah. Hem hakkinizda hayirlisiysa olsun 2. Bebek.
İşte tamda bu bakış acısıyla baktım bende valla doktora bıle gıtmedım korunmadıgım donem Nasıl olsa Allahım bır evlat vermıştı gerisi hayırlısı ıse olsun dedım ve cok şükür ...stres bırcok soruna sebep yapmamalıyız mümkün mertebe
Tabiki oyle. Ben ilk cocugumda yumurtlama gunu hesaplamaktan ates olcme yontemine kadar denedim. Ne zamanki astim tedavisi dolayisoyla ilac kulland8gim icin korundum ve kafam rahatladi;ertesi ay hamile kalmisim ki beklentim yoktu bile. Ikincisiyse korunurken oldu:)))
Stres yapmamak lazım. Eğer önceden bir çocuğunuz olduysa Allah'a şükür bir problem yok demektir. doktor da sorun yok dediyse, bir süre daha rahat bir şekilde bekleyin bence.
Hiç sıkıntı etme arkadaşım. Ben de üçüncü için 6-7 ay uğraştım. Diğerleri kazayla olunca bu da hemen olur sandım olmayınca yaştan heralde dedim umudumu kesmeye başladım. Şimdi idrarda çıktı kanda çıktı bugün ultrasona gideceğiz bakalım hayırlısı.
Bende ayni durumdayim canim bir senedir korunmuyorm ama sonuc yok doktir bi sikintin yok dedi cok sukur sadece kilo sorunum var biraz vermen gerekir ve rahat ol duzenli iliski dedi ama takinti oldu oglum israrla kardesim ne zamn olcak diyor moralim alt ust oluyor inşallah en kisa zamanda gelsin kardesler duadan baska caremiz yok
Bende sizdenim:)) bi kızım var ve korunmayi bıraktığım ay oldu Rabbim ona uzun ömür wersin diyorum. Ama ikincinin sevgisini de Rabbim yüreğine koyduğu zaman hemen olsun istiyosun 1 senede 1 kimyasal 1 boş gebeligim oldu sebebi de pco.. ilk doğumdan sonra oluşmuş bendeki.. artık sadece dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinden benide ayırt etmesin...
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım benimde yedi yaşında bir kızım var geçen yıl bir hamilelik oldu kalp atışı olmadığı için alındı son üç buçuk senedir gitmediğim doktor kalmadı iki kez tüp filmi çekildi ikincisini özelde yaptırmıştık raporu yazan doktor iyi yazmış doktorada bir sorun yok dedi tabi ben tekrar başka özelde doktora gittim o tuplerin birinin toplu ve kivrimli diğerinin sıvı birikmesi olduğunu söyledi bu şekilde ne asilama nede tüp bebek olur laporoskopi olmam gerektiğini söyledi bende o korkuyla araştırmada Prof gittim yok öyle bir şey dedi adetin üçüncü günü baktı sıvı geçişi var asilama yapalım dedi tabi ben acibadem de tekrar iyi bir doktor vardı ona gittim oda normal dedi ben tekrar Prof döndüm ve asilama yapıldı çok yorucu tabi bunlar bakalım allah herkesin gönlüne göre versin beklemek çok zor