İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Arkadaşlar kan tahlili sonucum beta hcg 92.94
İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecek bir bebeğe hamile kalmışımdır. Dua edin ne olur :dua:
@dilfeza senin içinde dua ediyorum canım.:dua: Olurda inşallah ikimizde aynı dönemin hamileleri oluruz:anneadayı:
Gözün Aydın cnm inşallah sağlıklı devam eder darısı bizlere

İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecek bir bebeğe hamile kalmışımdır. Dua edin ne olur :dua:
@dilfeza senin içinde dua ediyorum canım.:dua: Olurda inşallah ikimizde aynı dönemin hamileleri oluruz:anneadayı:
Ayyyy gözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşaAllah darısıda diğer isteyenlere olsun

Yaa cnm Nasıl sevindim anlatamam ama benim hic bir belirtim yok gibi umudum cok az olmadı sanki :(

Yaa cnm Nasıl sevindim anlatamam ama benim hic bir belirtim yok gibi umudum cok az olmadı sanki :KK43:
Umudunu kaybetme arkadaşım. İlla ki belirti olacak diye birşey yok. İnşallah olacak.
Gözün Aydın cnm inşallah sağlıklı devam eder darısı bizlere
Ayyyy gözün aydın cnm çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşaAllah darısıda diğer isteyenlere olsun
Sağolun :) İnşallah sağlıkla devam eder. Darısı başınıza inşallah:dua:

Umudunu kaybetme arkadaşım. İlla ki belirti olacak diye birşey yok. İnşallah olacak.

Sağolun :) İnşallah sağlıkla devam eder. Darısı başınıza inşallah:dua:
Ayyy canmm gözün aydın Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin bizede dua et bol bol dikkat et kendine ve bebikine hadi bakalım hepimiz yeni yıla hamile girelim inşallah

Ayyy canmm gözün aydın Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin bizede dua et bol bol dikkat et kendine ve bebikine hadi bakalım hepimiz yeni yıla hamile girelim inşallah
Sağol canım. İnşallah sağlıcakla devam eder. Daha tam sevinemiyorum.
Dualarım sizinle. Tez zamanda inşallah...

Slm kızlar bende 2./bebegi istiyorum. 1.cide zor olmuştu. Benim yumurtalar tembel. Daha doğrusu annem 35 yasında menopoza girdi Dr. Bana menapoza girebilirsin diyor. 32 yaşındayım çok panikledim.

Rabbim inşallah tez zamanda hepimize nasib etsin..

dilfeza dilfeza güzel, hayırlı haberler ver bize inşallah :dua:
Doktor geçen ay bana hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söylemişti hatırlarsanız. Ben de artık hiç bebeğim olmayacağına inandım. Ama bu sabah nedense çift çizgi çıkmayacağını bile bile test yaptım. Çift çizgi çıktı ama... Şoktayım :KK57: Belkide hatadır bilemiyorum:KK64:

İnşallah sağlıkla gelir bebeğin annesi... bende sana asla vazgeçme diye yazacaktim ama kendiliğinden gelmiş

Yu
Slm kızlar bende 2./bebegi istiyorum. 1.cide zor olmuştu. Benim yumurtalar tembel. Daha doğrusu annem 35 yasında menopoza girdi Dr. Bana menapoza girebilirsin diyor. 32 yaşındayım çok panikledim.

yumuerta rezervine baktırmanda fayda var amh değerine bakıldı mı daha önce

İnşallah Can'ım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer ve Benim minnoş gibi Ağustos bebeği olacak gibi Rabbim evladının yüzüne gülsün inşallah

PaytiPo PaytiPo teşekkür ederim canım. Darısı başınıza inşallah. Yumurta rezevleri ile ilgili amh testi ile daha kesin sonuç alabilirsin.
HurremSultan HurremSultan Sağol canım. Eğer bu sefer devam ederse senin deneyimlerine çok ihtiyacım olacak :)

Kızlar ben dun gece erken gebelik testi yaptım asiri silik bir cizgi var gibi ama oda belki de test yeri bilmiyorum bugun sabah normal test yaptım negatif cikti transferin 9. Günü bugun olsa çıkardı sanki test günüm salı günü :(

Yu

yumuerta rezervine baktırmanda fayda var amh değerine bakıldı mı daha önce

PaytiPo PaytiPo teşekkür ederim canım. Darısı başınıza inşallah. Yumurta rezevleri ile ilgili amh testi ile daha kesin sonuç alabilirsin.
HurremSultan HurremSultan Sağol canım. Eğer bu sefer devam ederse senin deneyimlerine çok ihtiyacım olacak :)
Su an hatırlamıyorum ama çok düşük demişti. Bir yıl sonra tekrarlandı yine düşük çıktı. Gerçi ben bu düşük sayıya rağmen hamile kaldım ama yas ilerledikçe olmama riski fazla tabi.. Kuruluk da var bende bazı aylar yumurta gelişmiyor adetim 2 gün sürüyo ve çok az. Tek tesellim düzenli olması 25 ila 30 gün arasında gelir

Görüp yasayacağız Can'ım
Bakalim
Nasipten öteye yol yokmus
Cnm negatif te o hayalet çizgi hiç olmuyor hayırlısı inşaallah vardır

Kızlar ben dun gece erken gebelik testi yaptım asiri silik bir cizgi var gibi ama oda belki de test yeri bilmiyorum bugun sabah normal test yaptım negatif cikti transferin 9. Günü bugun olsa çıkardı sanki test günüm salı günü :KK43:
Bekle canm daha yapama test falan dualarım seninle inşallah olacak bu defa inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım tüp bebek yaptırma şansın var yaptır bence çok bekleme yada aşılama yaptır hayıt tohumu cayı yapıp iç Rabbim şifa versin hepimize

Geçmiş olsun arkadaşım tüp bebek yaptırma şansın var yaptır bence çok bekleme yada aşılama yaptır hayıt tohumu cayı yapıp iç Rabbim şifa versin hepimize

Cnm tşk ederim. Preseed ve ovu testini deneyeceğim bal çörekotu yapıyordum 2 gündür unuttum yemeyi.. Tüp bebeği konuştuk doktor eylül ekim gibi gel diyor . ozamana kadar olur inşallah gerek kalmaz...

Back
X