İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

hanımlar bana akıl verin
10 yaşında bir çocuğum var
ikincimi 5 yıl önce erken doğum sebebiyle 3 günlükken kaybettim
bir daha gebe kalamadım 1,5 senedir 4 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım negatif
bir de tüp bebek denemem var negatif
hiç bir sorun yok yaşım 40 bu nedenle yumurta sayım çok olmuyor ama 3-7 arası değişiyor hiç yok değil amh çok kötü değil
tüp bebekten umutluydum oda olmayınca daha yapılacak birşey kalmamış gibi görünüyor
yaş 40 olunca hadi kendi haline bırakayım ne zaman olursa diyemiyorum
tekrar tüp bbek deneyemem en azından bir süre maddiyattan dolayı
var mı öneriniz

Amin canım inşallah. Tam herşeyden ümidimi kaybettiğim bi anda rabbim bir mucize gönderdi bana. İnşallah sizlerede nasip olur
Hayırlı olsun. Bu ay aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...

hanımlar bana akıl verin
bir daha gebe kalamadım 1,5 senedir 4 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım negatif
hiç bir sorun yok yaşım 40 bu nedenle yumurta sayım çok olmuyor ama 3-7 arası değişiyor hiç yok değil amh çok kötü değil
tüp bebekten umutluydum oda olmayınca daha yapılacak birşey kalmamış gibi görünüyor
var mı öneriniz
İnşallah en kısa sürede ikinci evladınıza kavuşursunuz.

hanımlar bana akıl verin
var mı öneriniz
Can'ım yasından dolayı naçizane tavsiyem
Maddi acıdan cok zor olmayacaksa kesinlikle
Yeniden denemelisin .. 4 gun once ilk tup
Denemem
Negatif oldu ..

Dilfeza tedavi için ne kadar harcadın merak ettim hazırlıklı olaym die
Merkez 6500 aldı cnm igne ve ilaçlar 1500-2000 arası dozuna gore ama biz , iste bazi testler vardı ilk Tedaviye başlarken sonra vitaminler esime bana transfer sonrasında Kı jel ilac vs sanirim toplam 9000 gitti. Fkt o testlerin hepsi devlette yapılırsa igne dozları da cok olmazsa 8000 yeterli olabilir
şuan imkansız biraz birikim yapmam lazım tümünü harcadık ama oda zaman kaybı

anladim cnm insaallah tedaviye gerek kalmadan kendi kendine olur :)

Hayırlı olsun. Bu ay aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah...

Çok şükür Tedavisiz oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizin ilk çocuğunuz kaç yaşında hiç tüp bebek denediniz mi

Çok şükür Tedavisiz oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizin ilk çocuğunuz kaç yaşında hiç tüp bebek denediniz mi
10 yaşında bir oğlum var. Bir ay önce bir tüp bebek merkezine gittim. Doktor olumsuz konuşunca bende vazgeçtim. Ama o ay kendiliğinden hamile kaldım. İnşallah hayırlısıyla devam eder.
Darısı tüm bekleyenlere inşallah...

İnşallah Z zaynap . İnşallah en kısa sürede ve sağlıcakla ikinci kez anne olmak nasip olur hepimize.
Ben dün doktora gittim. Keseyi gördük. 6 mm. Gelecek hafta ne kadar büyüdüğüne bakmak için tekrar gideceğim. Birde kan sulandırıcı iğneye başladım. Çok havaya giremiyorum. Herşey olabilir

İnşallah Z zaynap . İnşallah en kısa sürede ve sağlıcakla ikinci kez anne olmak nasip olur hepimize.
Ben dün doktora gittim. Keseyi gördük. 6 mm. Gelecek hafta ne kadar büyüdüğüne bakmak için tekrar gideceğim. Birde kan sulandırıcı iğneye başladım. Çok havaya giremiyorum. Herşey olabilir
İnşallah sorunsuz birşekilde kucağ8na alırsın arkadaşım ne diyim Rabbim muradımıza erdirsin inşallah hayırlısı ile

Slm arkadaşlar bende sizin gibi aynı dertten muzdarip in rabbim bütün isteyen herkese nasip eder ikinci bebekleri inşallah hayirlisiyla

Can'ım lütfen kötü düşünme iyi düşün iyi olacak inşallah sağlıkla gelecek Abisine dualarımız seninle karından bakıp gördüyse gayet iyi demek ki kan pıhtılaşması var mı ki sende gereksiz kullanımda da içerde kanama yapıyor bende öyle olmuştu keşke pıhtılaşma ya baksalardı umarım bir sorun olmadan atlatıp kucağına alırsın canım progestanı 3 kez al günde kanama olursa onun kapanmasına yardımcı oluyor bence her ihtimale karşı 3 doz iç derim birde bol bol ananas ye gerçekten çok faydası var

Enfal97 Enfal97 nerelerdesin ? Minnoş bırakmıyor mu seni ? Hiç gelmiyorsun artık :( bize bizim desteğimize ihtiyacı var arkadaşlarımızın umut olduk biz onlara gel arada ses ver özletme kendini...

Enfal97 Enfal97 nerelerdesin ? Minnoş bırakmıyor mu seni ? Hiç gelmiyorsun artık :KK43: bize bizim desteğimize ihtiyacı var arkadaşlarımızın umut olduk biz onlara gel arada ses ver özletme kendini...
Demi ama bıraktı bizi E enfal ile @balammmm bi sen b8rakmadn bizi hürremsultan

Back
X