- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.541
Çook sevindim ya maşallahĶızlarrrrr hamileyimmmmm hamileee
Hadi inşallah sende güzel mutlu haberler ver henüz keseyi görmedik inşallah keseyi de görünce rahatlicam inşallah bol bol ananas kivi avakado ye kuruyemiş fındık ceviz kuru dut ye birde bol bol su iç tabiiki en ama en önemlisi duanı dilinden eksik etmezaynap cok sevindim cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin bende dun transfer oldum
CNm gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim:))Valla hamileyim Rabbimden birşey olmazda değerim ikiye katlarsa dahada iyi olacak herşey inşallah gelişmelerden haberdar ederim tabi etmezmiyimmmm
Sağol canm Allah Razı olsun inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir isteyen bekleyen dua eden herkese nasip etsin Allahım hayırlısı ileCNm gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim:))
Sağol canm Allah Razı olsun inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirir isteyen bekleyen dua eden herkese nasip etsin Allahım hayırlısı ile
Mesajıni okurken duygulandm çok inan o kadar bekledim ki ben bile hala inanamiyorum 4 yıl ya koskoca 4 yıl neler yaşadım neler bi ben kaldım içinizde diyorsun hep çok şükür bin şükür Rabbime tekrar o güzel duyguyu yaşiycam Evlâdım kardeşsiz kalmiycak inşallah üstelik ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi doktorum bugün nasıl ağladım nasıl testi ilk elime aldığımda eşim ben hemşirem hepimiz ağladık valla hemen sizde görün istedim Rabbime binlerce kez şükürler olsun haftaya inşallah keseleri görmeye gidicem inşallah Rabbim bu duyguyu herkese taddırsinCanım İnan korka korka okudum yazdıklarını gün gün heyacandan kalbim hızlandı çok şükür ki hamişesin inanıyorum inşaallah sev nede kucağına alacaksın. Çok bekledin rabbim mükafatını veriyor çokşükür darısı bekleyenlerin başına ayyy sana sarılmak c vardı şimdi. Bizim minik
İlk adımlarını atıyor çok güzel duygular çok
İkiz mi :) Hadi hayırlısıyla olsun inşallah. Çok heyecanlı :)Mesajıni okurken duygulandm çok inan o kadar bekledim ki ben bile hala inanamiyorum 4 yıl ya koskoca 4 yıl neler yaşadım neler bi ben kaldım içinizde diyorsun hep çok şükür bin şükür Rabbime tekrar o güzel duyguyu yaşiycam Evlâdım kardeşsiz kalmiycak inşallah üstelik ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi doktorum bugün nasıl ağladım nasıl testi ilk elime aldığımda eşim ben hemşirem hepimiz ağladık valla hemen sizde görün istedim Rabbime binlerce kez şükürler olsun haftaya inşallah keseleri görmeye gidicem inşallah Rabbim bu duyguyu herkese taddırsin
Rabbim tamamina erdirsin. Bizede nasip etsin ikinci hamileligi. Benimki 2018 e kaldi ne yazik kist yuzunden. Sorun neydi canim illaki yazmissindir ama geri sayfalara donmeyeyim simdiMesajıni okurken duygulandm çok inan o kadar bekledim ki ben bile hala inanamiyorum 4 yıl ya koskoca 4 yıl neler yaşadım neler bi ben kaldım içinizde diyorsun hep çok şükür bin şükür Rabbime tekrar o güzel duyguyu yaşiycam Evlâdım kardeşsiz kalmiycak inşallah üstelik ikiz olma ihtimali çok yüksek dedi doktorum bugün nasıl ağladım nasıl testi ilk elime aldığımda eşim ben hemşirem hepimiz ağladık valla hemen sizde görün istedim Rabbime binlerce kez şükürler olsun haftaya inşallah keseleri görmeye gidicem inşallah Rabbim bu duyguyu herkese taddırsin
Canm benim çikolata kıstım vardı eşimde de sperm hızı düşüklüluğu vardı 4 4.5 yıldır falan düşünüyorduk ama Rabbim nasip etmedi şimdi tüp bebekle takrar hamileyim Rabbim nasip ederse nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer Ankarada oturuyorsan başkent üniversitesinde Göğüşen hoca var hulusi hoca var şiddetle tavsiye ederim İnşallah darısı tüm bekleyenlere olsunRabbim tamamina erdirsin. Bizede nasip etsin ikinci hamileligi. Benimki 2018 e kaldi ne yazik kist yuzunden. Sorun neydi canim illaki yazmissindir ama geri sayfalara donmeyeyim simdi
Valla henüz net değil ama değerlerin o yönde dedi doktorİkiz mi :) Hadi hayırlısıyla olsun inşallah. Çok heyecanlı :)
Merhaba Allahim tamamına erdirsin inşallah.Değerlerimiz kaç çıktı merak ettim?banada 4. Gün embriyosu transfer edildi. Pozitifi gördüm ama korkuyorum daha önce bos gebeligim ve kimyasal gebeliklerim var.Hakkımızda hayırlısıValla henüz net değil ama değerlerin o yönde dedi doktor
ilk 124.6 çıkmıştı iki gün sonra 340 gibi bi değer çıktı çoğul gebelik olabilir dedi doktorum bol bol dua etmekten başka birşey gelmez elimizden Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ sağlim alırız kucaģimiza bebeklerimiziMerhaba Allahim tamamına erdirsin inşallah.Değerlerimiz kaç çıktı merak ettim?banada 4. Gün embriyosu transfer edildi. Pozitifi gördüm ama korkuyorum daha önce bos gebeligim ve kimyasal gebeliklerim var.Hakkımızda hayırlısı
Alah yardımcın olsun arkadaşım oluşan hemen sonra ananas kivi kuruyemiş kemik suyu falan tüket arkadaşım inşallah güzel haberler alman dileklerimleSelam hanımlar
Rabbim hepimizin hakkındakini nasip etsin
2. Bebek içim tedavideyim bende yarın opu işlemim var ayrıca sperm sorunumuz çok büyük bi sorunla karşı karşıyayız
Lütfen dualarınızda banada yer verin
İnş yarın güzel başlagıç yapabiliriz
Amin inşallah değerlerimiz hemen hemen aynı hakkımızda hayırlısıilk 124.6 çıkmıştı iki gün sonra 340 gibi bi değer çıktı çoğul gebelik olabilir dedi doktorum bol bol dua etmekten başka birşey gelmez elimizden Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ sağlim alırız kucaģimiza bebeklerimizi
Amin cnm inşAlah yardımcın olsun arkadaşım oluşan hemen sonra ananas kivi kuruyemiş kemik suyu falan tüket arkadaşım inşallah güzel haberler alman dileklerimle
Coookk sevindim cokĶızlarrrrr hamileyimmmmm hamileee
Maşallah. Çok güzel yükselmiş :)ilk 124.6 çıkmıştı iki gün sonra 340 gibi bi değer çıktı çoğul gebelik olabilir dedi doktorum bol bol dua etmekten başka birşey gelmez elimizden Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ sağlim alırız kucaģimiza bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?