- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Meleğin seni cennette bekleyecek annesiamin..... benim ikincim melek oldu bi daha da kalamadım halbuki ikisine ne kolay kalmıştım...
Ay canım ya çok geçmiş olsun, dikkat et kendine Rabbim korusun bebişleri, gerekiyorsa hep yat çoğu bitti azı kaldı inşallah Hiç iş falan yapma kolay mı üçüz tabiki normal hamilelikten daha zor ve daha fazla dikkat gerektiriyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu arada kizlar gecen gun gece wc ye kalkarken kanamam oldu
Odum koptu sabaha karsi sehir disindaki hastaneye gittik
Biliyosunuz doktorum orda hem de tam teşekküllü hastane oldugu icin doğumu da Allah nasip ederse orda istiyorum
Bi problem cikmdi şükür o kalp atislarini duyana kadar omrumden omur gitti
1gece hastnede tuttular
Kendini yormushsun dedi doktor
Aslinda pek bi sey de yapmamistim
geldimmmm hadi hayırlısı inşallah arka arkaya hamiş kalırız bu ayMerhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - Veson - ferb - Z zaynap - miami007 - teacher1907 - balammm - BirTutamMutluluk20 - Aybala42 - kese06 - in_ay - dilfeza - kelebek3891 - metan44
Gecmis olsun CNm ins iğneler ise yarayacak göreceksin hepimiz dua ediyoruz birbirimize Rabbim umudumuzu bosa çıkarmayacak eminimBende dr dan geldim, yok yok maşallahtahmin ettiğim gibi enfeksiyon olmuş bunun için antibiyotik verdi, ama gelen kanlı akıntı enfeksiyondan değil rahim duvarım çok incelmiş, bu ay çok mu geldi dedi onun içinde estrofem diye bir ilaç verdi, östrojen takviyesi, kalınlaşma başlayınca lekelenmeler kesilir dedi. Birde en kötüsü Serophene hiç etki yapmamış 3 tane yumurta var ama çok küçükler, artık iğneye geçmemiz lazım dedi, bu ilaç sana yetmeyecek dedi, Puregon diye bir iğne 4 gün karından kendim yapacağım, ilkini bugün oldum bakalım, artık hayırlısı olur inşallah ne diyeyim, rabbim nasip etsin hepimize sayfa dolsun taşsın bebişlerle...
İnşallah canım, hayırlsı bakalım, nasıl yapacağım takvim bilemedim kiGecmis olsun CNm ins iğneler ise yarayacak göreceksin hepimiz dua ediyoruz birbirimize Rabbim umudumuzu bosa çıkarmayacak eminim
bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ayda kullanmıştım olmadı bu 2. ayım tedavide hadi inşallah..Ama toplamda 2.5 senedir uğraşıyorum.4 düşük var 4. düşükten beride bu 5. ayım hamile kalmaya çalışıyorumYeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun :) kızlar bu ay klomen ictim bakalım neler olacak ins umutluyum bu aydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?