Can'lar neredesiniz hiç sesiniz çıkmıyor merak ediyorum sizleri hamile kaldı gitti diye düşünmeyin sakın bu sıralar sınavlarım var ders çalışıyorum o yüzden yazamadım

Pazartesi gittim kontrole yeni oluşan kanama gitmiş çok şükür bebişi iyi gördü Dr 4 lü test yapıldı. Aslında ikili sonrası yaptırmak istemiyordum ama Dr ille yapalım dedi yarın sonucu alacağım inşallah güzel sonuçlar gelir dualarınızı bizden esirgemeyin Dr un ille yapalım demesi çok huzursuz etti beni

Rabbim sağlıklı olduğu haberini duymayı nasip eder inşallah... Onun dışında hareketleri çok az hissediyorum gibi sanki oğlumda daha güçlü hissediyordum narin demek ki hala kesin kız diyemedi Dr bu seferde eliyle kapattı nasip işte Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağımıza abisine gelmeyi nasip eder inşallah... Sizden ne var ne yok buraları sessiz bırakmayın... Özlüyor insan birbirimize dert ortağıyız tek başımıza değiliz herşeyin üstesinden Rabbimin izni ile geliriz inşallah :) Yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz diyorum Umudunuzu yitirmeyin öyle hikayeler varki Rabbim doğru Zaman'da verecektir bizim için hayırlı olanı hiç bilemiyoruz... Allah hepimize Mutlu sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...