İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Amin canim amin inşallah sende de kizkardesimdede bi sorun çıkmaz kardeşim zaten eğitim ve araştırma hastanesine gidiyo ama yinede ordakilerde bu konuda uzmanlarmi? Bilemiyorum eğitim ve araştırma olduğu için uzman Dr asistan Dr lar eşliğinde çalışıyorlar. Senin ikili test sonucunu yazarmisin Kizkardesimin.ikili testi normal çıkmıs inşallah 4 lu test sonuclarinda yanilmislardr sende içini ferah tut dedigin gibi sınavımız buysa Allah tan gelen baş göz üste rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin canimmm
Amin Can'ım ikilide sonuç 1/376 yaş onun dışındakiler 1/10000 değeriydi bebeğin ölçümleri de iyiydi bundan sonrası nasip Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hayırlısını güzelini yazar inşallah... Kardeşinin değerleri Nasıl çıktı hdm üçlü hd. İkili yazarsan bende karşılaştırabilir im

Amin Can'ım ikilide sonuç 1/376 yaş onun dışındakiler 1/10000 değeriydi bebeğin ölçümleri de iyiydi bundan sonrası nasip Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız hayırlısını güzelini yazar inşallah... Kardeşinin değerleri Nasıl çıktı hdm üçlü hd. İkili yazarsan bende karşılaştırabilir im
Canim sonuçlarını aldınmi?

Aldım Can'ım Rabbime bin şükür olsun Hepsi Negatif çıktı Allah sağlıkla sihatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Kardeşin iyi bir peritinoloji Dr una gitsin mutlaka Can'ım Rabbim yardımcısı olsun
Değer leri yazarmisin canım senin adına çok sevindim 18 Trisomy1.1000 doğudaki risk 1.161 cikmis sende yazarmisin

Doğudaki dediğini anlamadım özelden resmini at bakayım isterseniz benim Dr a da sorarım
Ya canım ben tam olarak yazamadım dogumdaki risk 1:161 demiş Dr ama ikili test sonucunda hersey normal çıkmış pazartesi bi Dr daha gidicem ama bilmiyorum çok kafaya takıyor gerçi bu sonuç kesin sonuç anlamına gelmiyor herhalde dimi?

Ya canım ben tam olarak yazamadım dogumdaki risk 1:161 demiş Dr ama ikili test sonucunda hersey normal çıkmış pazartesi bi Dr daha gidicem ama bilmiyorum çok kafaya takıyor gerçi bu sonuç kesin sonuç anlamına gelmiyor herhalde dimi?
Can'ım tabiki kesin sonuç değil Rabbim ne eylerse güzel eyler gönlünü ferah tutsun Peritinoloji ye gitsin mutlaka bak bu çok önemli gerçekten

Can'ım tabiki kesin sonuç değil Rabbim ne eylerse güzel eyler gönlünü ferah tutsun Peritinoloji ye gitsin mutlaka bak bu çok önemli gerçekten
Aynen öyle canım bakalım pazartesi özel bi hastaneye gidicek eğer Dr genetiğe yönlendirirse dediğin gibi tekrar uzman bi Dr la tekrar görüşür iki gündür allak bullak etti beni ne dediysem inandiramadim bu sonuçlara göre yüzde 99 sağlıklı ama yüzde bir ihtimal olabilir demiş çünki 1/161 kadindaa birinde görülmüş ama hayırlısı olsun bu olaydan sonra 4lu test falan yaptırmam gözüm korktu boş yere moralim bozulucagina yaptırmasam daha iyi oğluma da yaptirmamistim Rabbim hayırlısıni nasip etsin sağ salim sağlıkla alalım kucağımiza bebislerimizi inşallah

Arkadaşım unuttun beni hiç sormuyorsun ne var ne yok diye... Çok şükür çift çizgiyi gördük geçen hafta... İnşaallah devam eder ama sana bir haber vereyim dedim...

Arkadaşım unuttun beni hiç sormuyorsun ne var ne yok diye... Çok şükür çift çizgiyi gördük geçen hafta... İnşaallah devam eder ama sana bir haber vereyim dedim...
Hiiii Can'ım Nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip edecek inşallah ben sana dedim totem imzası koyduğun ikinci ay olacak diye inan ki çok çok sevindim geçen gün yazdım ama görmedin sanırım detay ver Çoook merak ettim şimdi kan da baktırdın mı ? Ne zaman çıktı Rabbim tamamına erdirsin inşallah senin için dua ediyorum :KK200::anneadayı::nazar:

Bu sefer olacak arkadaşım inan yeterki bu sefer anneciğine Abisine sıkı sıkı tutunacak inşallah iğneye başladın mı diğer forumlara girip baktım maşallah kuzucuğuna gerekiyorsa rapor al dinlen

Bu sefer olacak arkadaşım inan yeterki bu sefer anneciğine Abisine sıkı sıkı tutunacak inşallah iğneye başladın mı diğer forumlara girip baktım maşallah kuzucuğuna gerekiyorsa rapor al dinlen
Can'ım geçen salı hiç ümit yokken ama belirtiler çok barizken öğleden sonra test yaptım çok çok silik çıktı hemen kan verdim 19 çıktı iki gün sonra 36 çıktı o gün doktora gittim adetim daha geçmemişti doktor artık kan verme bu güzel bir artış dedi %90 artmış.. İşte haftaya perşembe doktor yolundayım bakalım kese görünecek mi...iğne vermedi bu doktorum ama ben yapmak istiyorum bilmiyorum coraspirin kullanıyorum sadece... Bu arada bazen bildirim gelmiyor o yüzden mi görmedim ki... Okuduysan görmüşsündür belki Ateş ölçme yönteminde yazmıştım cuma kötü bir gün geçirdim bundan sonrasını raporlu geçiricem inşaallah ama bebekle ilgili değil.. İşte böyle haberler bende bu gün yine idrarda baktım baya koyulaşma var

image.webp

Bunlarda testlerim canım aslında yapmayacaktım ama eşim çok baskı yaptı yazık Nasıl Mutlu anlatamam

Yok yok gelmesin o kırmızılar işallah içime doğuyo ne bilim belki bu ay değil ama bu topikten hamile olarak sen haber vereceksin bu defa enfalcim müjdeli haberini bekliyorum
İçine doğan temiz yürekli arkadaşım rabbim sanada tez vakitte nasip etsin bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı...

Maşallah Can'ım koyulaşmış çok güzel bende de böyleydi İnşallah önce keseyi sonra kalp atışını görürsün Can'ım çok dikkat et kendine yorma sakın...
Can'ım geçen salı hiç ümit yokken ama belirtiler çok barizken öğleden sonra test yaptım çok çok silik çıktı hemen kan verdim 19 çıktı iki gün sonra 36 çıktı o gün doktora gittim adetim daha geçmemişti doktor artık kan verme bu güzel bir artış dedi %90 artmış.. İşte haftaya perşembe doktor yolundayım bakalım kese görünecek mi...iğne vermedi bu doktorum ama ben yapmak istiyorum bilmiyorum coraspirin kullanıyorum sadece... Bu arada bazen bildirim gelmiyor o yüzden mi görmedim ki... Okuduysan görmüşsündür belki Ateş ölçme yönteminde yazmıştım cuma kötü bir gün geçirdim bundan sonrasını raporlu geçiricem inşaallah ama bebekle ilgili değil.. İşte böyle haberler bende bu gün yine idrarda baktım baya koyulaşma var
Hay Allah Can'ım ya sen söyleyince okudum üzüldüm bence de raporlu olup gitme böylesi hem senin hem bebeğin için daha iyi olur zaten değerin gayet güzel katlamış Can'ım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bu sefer en önemli şey inanmak gerçekten bu sefer olacak inşallah uzak dur Herşeyden gerekiyorsa hiç iş de yapma 12. Haftaya kadar inşallah gelecek meleğin benim Dr normalde 9. Hafta bittiğinde risk %80-90 bitiyor demişti ama bende kanama olunca durum farklıydı inşallah sağlıkla geçecek bu günler yaklaşık 4 ay olacak araları inşallah Rabbim bekleyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Maşallah Can'ım koyulaşmış çok güzel bende de böyleydi İnşallah önce keseyi sonra kalp atışını görürsün Can'ım çok dikkat et kendine yorma sakın...

Hay Allah Can'ım ya sen söyleyince okudum üzüldüm bence de raporlu olup gitme böylesi hem senin hem bebeğin için daha iyi olur zaten değerin gayet güzel katlamış Can'ım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bu sefer en önemli şey inanmak gerçekten bu sefer olacak inşallah uzak dur Herşeyden gerekiyorsa hiç iş de yapma 12. Haftaya kadar inşallah gelecek meleğin benim Dr normalde 9. Hafta bittiğinde risk %80-90 bitiyor demişti ama bende kanama olunca durum farklıydı inşallah sağlıkla geçecek bu günler yaklaşık 4 ay olacak araları inşallah Rabbim bekleyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Evet canım inan sevincimi bile yaşatmadılar... İnşaallah tek tesellim bu gün yaptığım test koyulaşmayı görünce moralim düzeldi biraz... Seni yakaladım araları az olsun dedim.. İnşaallah seninde kızın gelecekmiş galiba...çok sevindim canım kandmaları hiç dert etme ben oğlumda hep kanamalı geçirdim ama çok dinlen sende sakın yorma kendini... Ben hep yatıyorum elim bir şeye gitmiyor çünkü... Dua et nolur bu psikolojiyi ve olayı unutayım en azından biraz uyuyabileyim...

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı zaynap başına inşallah.
Çok teşekkür ederim Canım arka arkaya geldi güzel haberler anneciğinde iyiymiş çok sevindim rabbim başımızdan eksik etmesin onları.. Bir daha ki aya da Z zaynap arkadaşımızın haberini alalım... Herkesten alalım inşaallah...

Çok teşekkür ederim Canım arka arkaya geldi güzel haberler anneciğinde iyiymiş çok sevindim rabbim başımızdan eksik etmesin onları.. Bir daha ki aya da Z zaynap arkadaşımızın haberini alalım... Herkesten alalım inşaallah...
Evet canım annem iyi çok şükür galiba 2016 bize ugurlu geldi Rabbim utandirmasin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımiza alalım bebislerimizi inşallah hamilelik sürecin de rahat geçer bi problem yasamassin.

Back
X