- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
Idrar testi yaptın mı hic ?Kızlar benımde catlatma iğnesimin 12. Gunu yarın kan testı verımmı yarın sabrım kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar testi yaptın mı hic ?Kızlar benımde catlatma iğnesimin 12. Gunu yarın kan testı verımmı yarın sabrım kalmadı
Canım bugune kadar yaptım pozıtıftı bugun yaptım negatıf ıgnenın etkısı gecmış yanı öyle dsunuyorum zaten idrarda cıkmaz heralde olsadaIdrar testi yaptın mı hic ?
Ayyy cnm yaaa Rabbim evladını sana senide evladına bağışlasın icim cızladı valla yaaa ama sana bisi diyimmi insan hamileyken iç organlarında oluşan hasarları bebis bi şekilde onarıyomuş bi yerde oludum sen kalbini ferah tut bende de çikolata kisti var ve üç yıl oldu ikinci bebiş için ugraşıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin Allaha emanet ol
ne güzel canım ya burdan birbirimize doğru yönde destek olmak... canım duayı kerahet girdikten sonra mı okuyorsun yani sabah namazının vakti çıktıktan sonra mı birde 7 tanesini aynı gün değil değil mi ben mi yanlış anladım günde 1 fetih 23 tefriciye oluyor değil mi..inşallah bende temizlendikten sonra okuyayım.. çok uzak kaldım bu dua işinden farkındayım kendi mi okadar çocuk konusuna adamışım ki kuran okumaz bile oldum... inşallah bir silkelenme vakti gelmişti iyi olacak bundan sonra biz duamızı yapalım inşaallahEnfal97
Amiiin CNm aynen oyle insaallah günahlarımıza kefaret olsin imtihanı hkazananlardan olalım.. Bana da bu ay elhamdulillah bir rahatlama geldi baktım düşündüm dondum kendime : ya sen simdi elinde olanla yetin ona Bi guzel anne ol onu tam yetiştir ikincinin vaktı ne zmansa ztn Rabbim verecektir hem dua ederken allahım hayırlı zamanda de sonra da Rabbimin sana tayin ettigi zamanı beğenme olacak is mı dedim Bi silkelendim kendine geldim.. Cümlemizi elimizdekinin kıymetini bilenlerden şükredenlerden eylesin Rabbim kızlar seviyorm sizi dualarimdasinizAdetim bitti bu sabah namazından itibaren 7 sabah kerahatte 7 fetih duasına başlıcam inş kerahat bitip güneş dogunca da 23 tefriciye okunuyor dua da ısrar edınız buyuruyor Rabbim biz dua ve umut etmeye devam edicez tabii :) ( ben bu duayı yıllar once coook mühim bir istegim icin yaptım hic olacak gibi degildi ve duam kabul oldu kızlar .. Sonra ilk oglum da da 7 ay uğraştık 6. Ayda yine bu duayı istekleri sevkle aşkla aglayarak 7 gun yaptım sonraki ay Rabbim İhsan etti .. Merhameti hazinesi geniş yine verecek ins yine yine ...
Enfal97
Amiiin CNm aynen oyle insaallah günahlarımıza kefaret olsin imtihanı hkazananlardan olalım.. Bana da bu ay elhamdulillah bir rahatlama geldi baktım düşündüm dondum kendime : ya sen simdi elinde olanla yetin ona Bi guzel anne ol onu tam yetiştir ikincinin vaktı ne zmansa ztn Rabbim verecektir hem dua ederken allahım hayırlı zamanda de sonra da Rabbimin sana tayin ettigi zamanı beğenme olacak is mı dedim Bi silkelendim kendine geldim.. Cümlemizi elimizdekinin kıymetini bilenlerden şükredenlerden eylesin Rabbim kızlar seviyorm sizi dualarimdasinizAdetim bitti bu sabah namazından itibaren 7 sabah kerahatte 7 fetih duasına başlıcam inş kerahat bitip güneş dogunca da 23 tefriciye okunuyor dua da ısrar edınız buyuruyor Rabbim biz dua ve umut etmeye devam edicez tabii :) ( ben bu duayı yıllar once coook mühim bir istegim icin yaptım hic olacak gibi degildi ve duam kabul oldu kızlar .. Sonra ilk oglum da da 7 ay uğraştık 6. Ayda yine bu duayı istekleri sevkle aşkla aglayarak 7 gun yaptım sonraki ay Rabbim İhsan etti .. Merhameti hazinesi geniş yine verecek ins yine yine ...
İğneden 15 gün sonra idrar testi yap yok ben bekleyemem dersen şimdi kanda çıkar iğnenin etkisi gitmişCanım bugune kadar yaptım pozıtıftı bugun yaptım negatıf ıgnenın etkısı gecmış yanı öyle dsunuyorum zaten idrarda cıkmaz heralde olsada
çok net hatırlayamıyorum cnm olup olmadığınısonrasında kanama oluyormu
hayırlı haberler inşallahBen kan testıne gdyorum meleklerım dua edın
hadi inş güzel haberlerle dönersinBen kan testıne gdyorum meleklerım dua edın
Sagolun saat 3te cıkacak sonuc yazacam tek ıhtyacım duaa
Nasıl yapacağım. Canım. Bir yerde anlatımı falan var mı?Kızlar ne var ne yok yeni hamileler yok mu güzel haberler bekliyorum sizlerdenHurremSultan cnm ilk sayfaya bir liste oluştursan batları yaz hamile kalanları yaz Görelim istediğimiz zaman
Dur bir arkadaş sana yardım etsinNasıl yapacağım. Canım. Bir yerde anlatımı falan var mı?
Altı ay dene daha sonra klomen pek etki etmiyor bırakhayırlı haberler inşallah
ben yarın dr gidicem yumurta büyümüşmü bakacak çatlatma iğnesi verir herhalde yine
bu böyle kaç ay devam edecel gebelik olmazsa yine
klomen iğne vsvs
hadi HayırlısıBen kan testıne gdyorum meleklerım dua edın
ikinci ayım hsg de çekildi bu ay olmazsa devam etmeyi dülşünmüyorum bakalımAltı ay dene daha sonra klomen pek etki etmiyor bırak
Dur bir arkadaş sana yardım etsinE-brulim cnm bir bakar mısın? Ilk sayfaya tablo yapmak istiyoruz ama nasıl yapacağız bilmiyoruz
Süper olur gerçektenHurremSultan yardim edeyim ben canim.